eryan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben oyunu internetten indirdim.oyunu yükledim. bütün patchleri yükledim.start game dedim ama KnightOnline Hackshield boş msj verdi ve oyun kapandı bu neden olabilir?
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 makineyi aç kapa. bazen bana da oluyo[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tamamen hackshield'in aptallığı. hem oyunu yeni çekmişsin madem söyliyim, yeri gelecek bir günde 20den fazla dc olacaksın, hazırlıklı ol[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Walla MU online Çektim, KO paralı olursa die hazırlık yapıyom :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aa benim üyeligim var orda[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Diablo bi efsane abicim, soya çekim soydan gelim hesabı, ona en çok benzeyene doru yol alcaz bizde eğer burası paralanırsa :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ona en benzeyen mu online ama ben hiç diablo oynamadım :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 MU nedir ya?[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: KaKsi, 01 Temmuz 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Diablo bi efsane abicim, soya çekim soydan gelim hesabı, ona en çok benzeyene doru yol alcaz bizde eğer burası paralanırsa :D +1 Savelerim hazır :D. Bide others clanını gördükçe aklım hep diablodaki others clanına gidiyo. Onlarla bi bağlantınız var mı?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ultima Online ve MU Online'deki others clanının kurucuları ile bizim clanımızın kurucuları aynı kişiler. (Cru3L ve JadeRuyDiaz)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Muonline ? Diablo? wtf saçmalamayın abi. Ne alakası var.Diabloya küfür etmiş oluyosunuz.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: fatihkaraca, 01 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Ultima Online ve MU Online'deki others clanının kurucuları ile bizim clanımızın kurucuları aynı kişiler. (Cru3L ve JadeRuyDiaz) uo? nebula? quann? the others?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 01 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben uo'da bi pure mage açıp onun skilleri 100ledim. bide warlock açtım onuda kasıyorum bu aralar. Ama knight paralı olmasın, bünye 3D istiyo :(
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben Knight'tan vazgeçemem. MYKO'nun paralı olması gibi bi durum var mı?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Buzkirpisi, 01 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Muonline ? Diablo? wtf saçmalamayın abi. Ne alakası var.Diabloya küfür etmiş oluyosunuz. +1 Mu onlineyi bilmesem bile onun yerini hiçbişey tutamaz :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Legendary of Diablo :D Diablo III comming :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: KaKsi, 01 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Legendary of Diablo :D Diablo III comming :-) Ailecek merakla bekliyoz :][signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Öne çıkan mesajlar