Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: I KİSS YOU!!! artık hoş karşılıyorum ikissyou.org dan sora :) melaba[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oy bağyan gelmiş foruma hoşgelmiş :p[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmm anlamadıım önemli biri gelmiş gibi neyse hoşgelmiş dielim çekilelim kenara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldn ablaa:) bu arada herkes abla dio ama yaş kaç sorması ayıp?:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: TRA_GS, 29 Haziran 2005 20:11 tarihinde demiş ki: hmm anlamadıım önemli biri gelmiş gibi neyse hoşgelmiş dielim çekilelim kenara evet halkimiza mâl olmush birisidir kendisi... kalbimizin süperstari ... hatta bayhan2! *öyleağ deli gibi esmeeeaa basim dönüüyoğğr ..* en önemlisi ise , benim gibi süper bi kisiligin ,ablasi olmasi onu daha cok önemli yapiyor ... *lol falan demicem cok ciddiyim... ama yinede lol* @Aperion : naapcan yasini be =P 28-29 yaslarinda ,evli .. oldu mu ? abla dememiz yakisirmi simdi =P[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yalnız amma reklamını yaptınız yeni üyenin ha...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki: ugh! beyaz vanilya konuştu, ürkek ceylan korkmasın ulu manitu bizimle! haha ya harika Aklıma Çelik blek geldi... Bu arada pek bi hiperaktiflik var :> benim gibin maşallah.Gerçi bu aralar hiperaktiflik dönemim off. Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Aaa bizim eserin nick'i silinmiş demek :) hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Apeiron, 29 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: hoşgeldn ablaa:) bu arada herkes abla dio ama yaş kaç sorması ayıp?:D Esh, ayyıp ettin :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Esh, 29 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hayret, kimse ya$ini sormami$ =P bayanlara yaş sorulmaz :-P hala öğrenemedinizmi :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldin sayın bayan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eski toprak o + evli , 29 yasinda . mutlumusunuz =) ? bende basin sözcüsü gibi her bi boka atliyorum ama, olsun.. isi basindan askindir onun simdi, muhtemelen ütü yapiyodur =P[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 vaniLLe'in ablası bizim de ablamız sayılır.. Hoşgeldin abla =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aa bitrane daha aplamız oldu :):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ulan nil beni 29 yaptin ya, daha 3 ay var len benim 29 olmama...ama senin matematigin hep bozuktu. zevzek. efet amma reklam olmush...iii oldu geldigim...bisürü kardesim oldu..kiskanma nil... ve evet fil (nil) gibi bi kardesimin olmasindan acaip gurur duyuyorum, digerleri de öyle (ikiz kuleler, edi ile büdü)... neyse ya memnun oldum cocuklar...olay nedir, konu ne, mesele ne tartisalim felan... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 burda tartışmadan çok ne var? biri bişe söledi mesela dieri illa onu bozmaya çalışıyo haliyle direk tartışma çıkıyo(bkz.ayar verme çabası içindeki patiler) nese hadi bana laf atın :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İlk önce melaba diyim :), şimdi bi konu açıyorum tartışma için said: Gwindon, 30 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: burda tartışmadan çok ne var? biri bişe söledi mesela dieri illa onu bozmaya çalışıyo haliyle direk tartışma çıkıyo(bkz.ayar verme çabası içindeki patiler) nese hadi bana laf atın :D Git de forumlara msj atmasını öğren * laf atar * :D hadi devam, konuyu açtım :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 30 Haziran 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: uninvited, 30 Haziran 2005 11:29 tarihinde demiş ki: ve evet fil (nil) HAHAHHAHAHA iptal oldum bu lafa :) valla ben bişi demedim bu arada ablan söyledi bak kendi eliyle !!![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 30 Haziran 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: uninvited, 30 Haziran 2005 11:29 tarihinde demiş ki: ulan nil beni 29 yaptin ya, daha 3 ay var len benim 29 olmama...ama senin matematigin hep bozuktu. zevzek. efet amma reklam olmush...iii oldu geldigim...bisürü kardesim oldu..kiskanma nil... ve evet fil (nil) gibi bi kardesimin olmasindan acaip gurur duyuyorum, digerleri de öyle (ikiz kuleler, edi ile büdü)... neyse ya memnun oldum cocuklar...olay nedir, konu ne, mesele ne tartisalim felan... ne var be 3 ayda neki.. eninde sonunda 30 olucan... 3ay'in lafini yapion kalkip. e yaslanioruz aplaa! lan sanki senin matematiin hic bozuk diildi .. bozuk matematiinle beni calistirmaya kalkardin,soorada yazilida zicardik. =)(bu arada son mat. yazilimdan 0 puan aldim ,20 puandan..) evet, kalkip baslik acioz sana ,baarimiza basiyoruz.. gururla bi aplamiz oldugunu sölüoruz... sen kalkip fil diyosun olurmu hüleeaynn! asil adinin sedef oldugunuda söliyim bu arada! =P bu arada ben junior fildim. sende daha hayvanîsi. lol ayrica kiskanmiorum.. benim bi sürü apilerim,aplalarim var =P[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 melabaaa cüceyim beeeen konuşaan cüceyim ben... *!1.95 boyuna bakmadan ve hala uyumamış olmasından dolayı(ki öküz herif akşam 7 de kalktı normaldir) böle boş boş mesajlar atarak kötü bir izlenim yaratmaya çalışır... (boşveeer zaten evliymiş=P)* şaka şaka hoşgeldin nil in ablası :) (bkz: nil i güzin abla gibi kullanarak sorunlarla başının etini yemek)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abauvvvv kardeş kavgası kan çıkar![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bunu fistan dan caldım! [/b]Hoşgeldin arkadaşım.ben cuce 14/f/izm, bu yazıyı aynen Fistan calmış bulunmaktayım .sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunların dışında geniş bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;) Bunların dışında eğer okumadıysan karpuz arkadaşımızın yazdığı FAQ ı okuman iyi olacaktır.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdım.bu yazdıklarımı okumadan çalarlar.ben fistan eheh.eğer bunu calan cuceyse helal olsun, bol bol c/p lesin cocuk.şeker bal olsun cuceme!. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrıca imza konusunda şu konuyu okumanı tavsiye ederim. nasıl imza seviyoruz? Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce aramaya inanıp o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin. Sevgiler.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya fil`i resmen anlamicaksiniz, ben fil in sirin bi hayvan olduguna inanirim. aazima geleni söylüyorum yani bu bazen pil, mil, bil, jil felan da oluyo.[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Selpak paradoksuyla halka filminin çatışması; Selpak paradoksuna göre; Onlar halka değil fil o zaman fillerde fil değil halka ve aynı şekilde bu paradoksu ringu serilerine bağlayacak olursak; samara halka değil fil o zaman samara bir fil samaranın sıvıyla iişkili selpak da sıvılarla ilişkili o zaman samara fil fil de samara oluyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.