Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yaw Pentagramın Bir sarkısına klip çekilmiş hiçbir yerde bulamıyorum zaten klip kolay kolay yayınlanmaz da Kazaada da aradık yok :([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 zaten wardi onlarin bi klibi.biara gormustum ben tvde.sarkının adi lions in a cage mi ne ole biseydi..[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yok onu gorme sansına ben de sahip olmustum hatta konser guruntusydu de "Bir"sarkısına çekilen klibi arıyorum ben[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 anladım.onu bilemicem eger yeni cekildiyse bihafta icinde bulabilirsin sanırım kazaada.[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol yannıs dialog aşmışş -pentagramın bir şarkısına klip çekilmiş ("bir" adlı şarkıdan bahsediliyo) -e onların vardı zaten bi klibi heauheauheauea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: jankis, 23 June 2003 18:43 tarihinde demiş ki: lol yannıs dialog aşmışş -pentagramın bir şarkısına klip çekilmiş ("bir" adlı şarkıdan bahsediliyo) -e onların vardı zaten bi klibi heauheauheauea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) kendini komik ve zeki zanneden arkadasim.ben pentagram gibi abuk bi grubu dinlemem nerden bilebilirim bir adli bi parcalarının olduunu ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Pentagram a abuk diyen adami wjler arasinda istemiyorum!! :) Pentagrama abuk diyen kendini atsin bence izmirden denize. MEZARKABUL!!![hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben de rastlamadım hiç "bir"in klibine. kazaadan bulman da zor olabilir. şansın varsa bulabilirsin tabi. said: DarQeR, 23 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki: pentagram gibi abuk bi grubu lol! rofl hatta da.. komik arkadaşım benim..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 23 June 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sewmiorum kardesim zorlami alalala.[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bak Pentagram abuk degildir sevmiyo olabilirsin ama ezmen de gerekmez[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 abi bi kere bile dinlemedim pentegrami duymadimda hatta sadece paticikte fln duyuorum nedir bu türk mü yabancimi nedir neyin nesidir kazaada bile cikmi0 herifler ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Kazzda tum sarkıları var Pentagram bi turk grubu ve hatta diyebilirim ki turkiyenın tek metal çalan grubu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 From: "EROL AYDIN" >To: "Sezar Guresci" >Subject: Re: Bir Soru >Date: Mon, 23 Jun 2003 19:26:44 +0100 > >çekilen klip beğenilmediği için yayınlanmadı...!(Pentagram resmi sitesi editorudur arkadas)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar [Bu mesaj Khirsah tarafından 24 June 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hakan abi athinadaki kayıtlardan ve bostancı konserinden bişiler harmanlamıştı o olmasın klip ?[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pentagram konseri diince aklıma bgm'de stagedive yapmaya çalışan tip geldi aklıma. atlarken millet çekildi, çakıldı direk. :D[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Khirsah, 24 June 2003 10:52 tarihinde demiş ki: Kazzda tum sarkıları var Pentagram bi turk grubu ve hatta diyebilirim ki turkiyenın tek metal çalan grubu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar turkienin tek metal calan grubumu? bilmeden konusma derim sadece[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 tepişmeyin! kimse pentagram sevmek zorunda değil, ama bu da pentagram sevmeyenlere, sevenlerinin önünde atıp tutma hakkı vermez. bu konu burda kalsın, gerekli açıklama yapılmış kabul ediyorum. az daha devam ederseniz ortalık editten geçilmeyecek benden söylemesi... *!terlik sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kacin terlik gelio:P ama ne demekki yane metal calan baska grup yok turkiede.nerde kaldı o zaman eski infectedlar,paganlar,sagular yada yenilerden moribund oblivion falan filan ...haksızlık bu[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 O anlamda demedim turkçe hatası var.Gerçek anlamda devam eden en iyi metal grubu demek istemiştim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Pentagram isimleri dışında güzel, ne kadar kendileri isimlerinin satanizmle bağlantısı bulunmadığını, üstünde yaşadığımız coğrafyada bulunan kültürlerden birinin sembolü olduğunu söyleseler de bu başta konulmuş yanlış bir ada karşı uydurulan bir kılıf. Ancak Türk ezgileriyle metal yapmaları, İngilizcenin yanında Türkçe albümler yapmaları ve bu işi gerçekten "iyi" yapmaları bakımından takdir edilesice bir grup. Tek metal yapan Türk grubu değil, ancak bana göre Türkiye'nin en iyi metal grubu.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Aliba, 24 June 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Pentagram isimleri dışında güzel, ne kadar kendileri isimlerinin satanizmle bağlantısı bulunmadığını, üstünde yaşadığımız coğrafyada bulunan kültürlerden birinin sembolü olduğunu söyleseler de bu başta konulmuş yanlış bir ada karşı uydurulan bir kılıf. Ancak Türk ezgileriyle metal yapmaları, İngilizcenin yanında Türkçe albümler yapmaları ve bu işi gerçekten "iyi" yapmaları bakımından takdir edilesice bir grup. Tek metal yapan Türk grubu değil, ancak bana göre Türkiye'nin en iyi metal grubu.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? +10000000[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 efenim şöle forumlar açmayın yüreğim azıma gelio töbe töbe[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 istanbul kadiköyde Pentagramın kendi mağazası var. onun vitrininde bi televizyon var orda paso yayınlıyolar klipler. söleyin bi güzellik yaparlar size. ama vitrinin önünde 20 kişilik bi grubun klip izlemesi gülünç bi durum olabilir tabi:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Orda "Bir" yok Lions In A Cage felan çalıyo[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar