Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Merak etmeyin nasıl değiştirirm değil sorum. Mesela nasıl anlatayım, Ben tüm kapıları, şamdanları, mumları kısacası statik olmayan hareket etirilebilen tüm itemları tek tek değilde tek seferde nasıl silebilirim. Yada bu böyle bişi mümkünmü? Merak ettiğim bişi de sanırım bunları farklı bir dosyada saklıyor, bu dosyanın adı nedir yedeğini almak istiyorum da. Şimdiden teşekkür ederim.
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sen kısca sphere99f indir sonrada kur eski sphere dursun böylece hem yedeğini almış olursun hemde bütün itemleri silmiş olursun[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Denedim ama sorun yaratıyor bende 99f malesef olmadı. Yokmu cidden bir yolu silmenin şu itemları? Okadar çoklarki şehirlerde tek tek inanın ölüm olur silmeye çalışmak.
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hiç bir şey eklemdiysen hartanın bir ucundan dğier ucuna makro hazıla sonra bir ucuna git nuke de diğer ucan git nuke de biraz bekle hepsi silinir yada spher'ın içine gire save dosyasına gir orada ,n sonrada spheresave.scp gibi bir iki doysa var onları yeniden yarat içi ama boş olsun al sana harita bombos hiç elle tutulacak item yok İyi Günler...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Abi ne kadar kastınız yaa sphereworld e gir (save dosyasının içinde yer alır) orda ilk paragraf dışındaki tüm yerleri sil yada ilk paragrafı kopyala tümünü seç te hepsini sil yapıştır en son olarak [EOF] u ekle serveri aç bi bakmışsın kapılar şamdanlar tabelalar spawnlar yok olmuş ama giderken neyide takmış koluna ha soruyorum neyide beraber götürmüş evet cevdet bey sizden alalım şarkının bu kısmını LAGGGG öhöhö eveeet alkış baylar bayanlar......[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Tamam hallettim ben. Teşekkür ederim. Save dosyası olayı ile halettim. :) Neden böyle bişi yapma ihtiyacı duyduğuma gelince güzel bir map buldum da verdatası falan filan derken. Neyse değiştirdim normal harita ile. Ama ne göriim tüm o kapılar işte ne varsa vs. hepsi duruyor ortalıkta. :) Derken silince herşey normale döndü. Ancak o haritayı yapan kişileri tebrik etmek lazım en az bir yıllık bir çalışma ürünü olduğu kesinlike belli haritanın. Tavsiye ederim değişik haritalar denemenizi ilginç olabiliyor valla.
Öne çıkan mesajlar