Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp İçin Ne yapmalı ?? Quest mi İnstance mi ??

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar.. lvl 35 e kadar quest yaptım.. bi sürü.. 35 ten sonra azıttım.. 40 a kadar xp farming yaptım.. 40 tan sonra zul farrak a arkadaşlar yardımı ile girip baya xp kazandım şu an lvl 49 um.. maraduon a takım bulmak baya zorlaştı.. giden olsada princess run oluyor.. Ve ben artık zul farrak a girmekten bıktım.. kusucam her mob u oldurmek eziyet geliyor bana... Ne yapayım artık gidip quest mi yapim :([signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

Forumlardaki genel tavsiyeler :

K1rm1z1 ve yesil questleri yapmaniz anlams1z cunku xp penalty al1yorsunuz.
Lvl1n1z1n 1 2 lvl cevresindeki gorevleri yap1n ; en son uygun gorev kalmay1nca k1rm1z1 questler sar1 oluncaya kadar grinding yap1n. Cok guzel bi yontem , tam anlam1yla power lvling yapabiliyorsun. Grinding olay1 da :
kendinden 1 2 lvl dusuk ve class1na gore h1zl1ca kesip spawnlar1 takip edebildigin yarat1klarda en h1zl1 sekilde katliam yaratmakt1r. Ayr1nt1l1 ve aternatif grinding yontemleri yabanc1 forumlarda mevcut.
Oyleki s1rf h1zl1 gring icin talent sekilleri bile gosteriliyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anthro, 30 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki:

Lvl1n1z1n 1 2 lvl cevresindeki gorevleri yap1n ; en son uygun gorev kalmay1nca k1rm1z1 questler sar1 oluncaya kadar grinding yap1n. Cok guzel bi yontem , tam anlam1yla power lvling yapabiliyorsun. Grinding olay1 da :
kendinden 1 2 lvl dusuk ve class1na gore h1zl1ca kesip spawnlar1 takip edebildigin yarat1klarda en h1zl1 sekilde katliam yaratmakt1r. Ayr1nt1l1 ve aternatif grinding yontemleri yabanc1 forumlarda mevcut.
Oyleki s1rf h1zl1 gring icin talent sekilleri bile gosteriliyor.

sağolasın bilgi için..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anthro, 30 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki:

Oyleki s1rf h1zl1 gring icin talent sekilleri bile gosteriliyor.

cogu zaman yesıl questler uzerınden gıttım ve oldukcada ıyı xpler aldım..

bu arada cok l33t bir y4z1 0lmus. b1rd3 0kuns4 d3m1?[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin itemleri bulana kadar instance. Aç thottbotu incele mesela Maraudon düşen itemleri. Kafanda oluşsun ben bla bla itemini istiyorum kafana koy kas instance :P. Ayrıca LFG LFG diye aramak işkence. /who priest 48-52 diye bir araştırma yap ve tüm priestları rahatsız et.(muahaha) Priest buldun mu diğerleri düşer ağına.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 01 Temmuz 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
Seyc çok saol kardeş offf sduper lfg diyer baırmktan derman kalmamıstı hemen denicem birde instancelarla ilgili bir soru 46 lvlım su a zul faraklarmı devam ediyim maraya ne zaman gecyiyim sunken temple'a ne zaman geceyim?

48 e kadar ZF. 48-52 Maraudon. 52-56 ST. 57(sadece quest)-60 BRD 59-60 LBRS. Gerisi bla bla pff.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...