b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yaşlandım artık / Bivrip Aslında 14 yaşındayım kimseler düşünmesin benim çok yaşlı biri olduğumu bazı yazılarımda kendimi bazı yazılarımda da yollarda gördüğüm insanları yazıyorum yukardaki gibi.Perdeyi aralayıp geçen insanları gördüğümde zaten bir film izliyorum kahramanları sokaktaki insanlar olan.hayatlarını düşünüyorum yüzlerinden.düşüncelerini okuyorum boş boş bakan gözlerinden. o yüzden kimse benim yaşlı biri olduğumu düşünmesin aksine çok gencim ben ;)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven [Bu mesaj Bivrip tarafından 22 June 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 25 June 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Kafiyeye cok kasmışsın bu da siirin meyvelerini dar bir kafeste saklamış okuyucudan kafiyeden cok yazdıgın meyveleri gostermen dileği ile...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 aslında dostum bi kaç satırda istemeden kafiye oldu bi baktım hakkattan de kafiyeli olmuş bende de dedim ki elim değmişken kafiyeli yapiim ööle yani olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Anlatımın çok iyi.. Fakat daha fazla örnek okuyup yazılma şeklini geliştirmen lazım.. örneğin biraz reelist ol. yorgun toprak olmaz.. aslında betimlemeler hoş ama gerçekten uzak olduğu an okuru okumaktan iter.. yinede harika bir eser tebrik ederim.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar