Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bundan bir tane yaptım iyi güzel ama verdiği dmg 1-2 arası oluyor. Yani neye yarıyor bunlar. Fakat dün redridgede bi horde 3 ümüzü davukla kesti o ad ayrı yani anlamadım olayı. Adam cok yuksek lvldı baya eglendik sonra davuk işe karıstı :) Yani bu davukta pet gibi lvl mı alıyor falan?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 lol tavuğa yenilmekte koyar valla adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 :) hehe tavuk genelde lvl46 oluyormuş bu durumda lvl 22 olarak yenilmiş olmamız çok koymadı ama onu yollayan adamı ki lvlı gorunmuyordu 1 kez fearladım o bana yeter :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İşte tavuk warlockun peti gibi. Levelına bakıyor onun levelı.(Yani öyle biliyorum :P) En kralı yeti. Saklıyorum BWL için. :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar