Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Neck

TheFury

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Eastern plaguelands ve Westernı bağlayan köprünün altında geçen bi nehir var. Onu izleyip yukarı çıktığında Fordring diye bir adama karşılaşcaksın. Sana 4-5 görev verdikten sonra hediyeleri sunuyor. Ama ilk görevler uzun yok 20 tane bat kes yok 20 tane hound kes. Of Love and Family ise strat-scarlet partisi istiyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay ya. Ne güzel righteous orb falanda düşer. Eğlenirsin. (Guilddeki arkadaş 10 tane righteous orbu gözü kapalı vendora satmıştı. Bizde ona enchanterlar olarak saldırmıştık :P)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

Alliance da Türk var baya. Horde tarafında 5 Türk arkadaş oynuyoruz araplarla :P. Daha horde vardırda ben karşılaşmadım. Ama bir keresinde Timuçin diye lvl21 shaman görmüştüm :P.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...