Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 arkadaşlar ben oyuna girerken nick yazım yerine mesela dragon yazınca bu nick yasaklanmıştır gibi birşey istiyorum nasıl yapabilirim.
humanoid_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 [spo1=isim block script]on=@login if (strmatch('','dragon')) src.sysmessage @085 Bu isimle server'a giris yasaktir. Lutfen baska isim kullaniniz. src.f_disc return 1 endif [function f_disc] newitem i_insta_disconnecter act.equip [itemdef i_insta_disconnecter] name Instant Disconnecter id i_memory type t_eq_script layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay On=@Equip timer 3 On=@Timer if () cont.disconnect endif remove return 1[/spo] Bunun gibi olabilir. Sen if döngüsünü girilmesini istemedigin isimlerle devam ettirebilirsin. Ister spheretables deki login triggerine uygula bu islemi , yada bunu events yapıp playere verdir. [Bu mesaj humanoid_ tarafından 30 Haziran 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Humanoid yolunu yazdi zaten yani bunu scp ile engelleyebilirsin soledigi gibi İf leri adlari degistirip uzatırsın tekm tek yazarsın[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 direk isim yazma yerinde engelleyemezmiyiz.
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Engellersin mesela nicki acarken GM yazarsan atıyorum GM xx yazdın nick yazma ekranına giremezsin onun olduğu bir script dosyası var ama hangisi bilmiyorum araştır bak bulursun.[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bilen biri varmı acaba
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 spheretables.scp [obscene] tazmanyak paticik asdasd lord spawn böle gider...
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 orasi sanirim hardcode oluyor script ile degil yani mesala girerken GM koyarsan basina ismin yasakli isim der ama script olarak engellemek istiyorsan event verceksin ki yukarda vermisler disconnect yerine hatali isim gibi birseyde yapabilirsin...
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu yazdığımın söylediğinle alakası yok senin sölediğin GM olayı clientın koruması benim sölediğim o isimde char açsan bile kabul etmicek değiştiricektir ismi
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 taz'in dediği oldu taz peki *nick* bunu kullanabilirmiyiz yani sonrasini ve öncesindekileride kabul etmesin.
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o kadarını bilmiyorum da obscene'e yazınca olmuyo mu?
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yok obscenede o ba$ı ve sonu olmasın olayı olmuyor ne yazıkki.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy!
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sciptle kontrol ettir ama bence oyundan atmak yerine yeni isim ver daha mantıklı.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
Öne çıkan mesajlar