Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nick yasaklama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo1=isim block script]on=@login
if (strmatch('','dragon'))
src.sysmessage @085 Bu isimle server'a giris yasaktir. Lutfen baska isim kullaniniz.
src.f_disc
return 1
endif

[function f_disc]
newitem i_insta_disconnecter
act.equip

[itemdef i_insta_disconnecter]
name Instant Disconnecter
id i_memory
type t_eq_script
layer layer_special

On=@Create
attr attr_invis|attr_decay

On=@Equip
timer 3

On=@Timer
if ()
cont.disconnect
endif
remove
return 1[/spo]

Bunun gibi olabilir. Sen if döngüsünü girilmesini istemedigin isimlerle devam ettirebilirsin. Ister spheretables deki login triggerine uygula bu islemi , yada bunu events yapıp playere verdir.

[Bu mesaj humanoid_ tarafından 30 Haziran 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Humanoid yolunu yazdi zaten yani bunu scp ile engelleyebilirsin soledigi gibi İf leri adlari degistirip uzatırsın tekm tek yazarsın[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Mesaj tarihi:
Engellersin mesela nicki acarken GM yazarsan atıyorum

GM xx yazdın nick yazma ekranına giremezsin onun olduğu bir script dosyası var ama hangisi bilmiyorum araştır bak bulursun.[signature][hline]Name:Moulaim
Lvl:28
Clan:®Paticik®
Rank:Leader
Nation:El Morad
Job:Ranger
Race:Male El Moradia
Server:Ares
Mesaj tarihi:
orasi sanirim hardcode oluyor script ile degil yani mesala girerken GM koyarsan basina ismin yasakli isim der ama script olarak engellemek istiyorsan event verceksin ki yukarda vermisler disconnect yerine hatali isim gibi birseyde yapabilirsin...
Mesaj tarihi:
bu yazdığımın söylediğinle alakası yok
senin sölediğin GM olayı clientın koruması
benim sölediğim o isimde char açsan bile kabul etmicek değiştiricektir ismi
Mesaj tarihi:
sciptle kontrol ettir ama bence oyundan atmak yerine yeni isim ver daha mantıklı.[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
  • Yeni Oluştur...