rangers Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben serverimi daha yeni kurdum ve bu is hakkinda pek bir bilgim yok.benim duzeltmek istedigim bikac sey var 1-)bank boxta bi bug oldu.yuzlerce item kasama doldu? 2-)playerlarin yaptigi buyulerin bitmesi cok uzun zaman aliyor 3-)koydugum bazi spawnlarda oldurulen yaratigin bedeni hemen yok oluyor. Bu soylediklerimin olmamasi icin neler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 3-) Undeadlerin özelliği ile ilgili. Eğer undeadin bulunduğu alan aydınlık ise, ölünce cesedi direk yok olur. .sector.light 25 yap[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sector light la hiç uğraşma sphereevents.scp deki e_undead kısımını komple sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 2.spheretablesx.scp icinde büyülerin süreleri var orayı azaltırsan düzelir. 3-arkadasın dedigi gibi undead ların icindekilerini sil yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 komple silmene gerek yok, orda sanırım ya return 0 var yada return 1. Başında // var. onu kaldırırsan o özellik disable oluo. Orda açıklaması var zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar