Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçın ilk yarısını izleyebildim. 2.yarısında uyuya kaldım.. işe de bu şekilde, 2-3 saatlik uykuyla geldim yani.. (şu an işteyim)..

şöyle söyleyim : üstteki arkadaşın dediği gibi spurs ezdi. detroit çok komikti dün. hiçbirşey yapamadılar ilk yarı. ne savunma ne de hücum. 2 isim öne çıktı ilk yarı : ginobili ile robert horry. detroit çok çaresiz gözüküyor, işleri zor...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
2inci yarida detroit biraz toparlanmisti, ozellikle son ceyrekde iyi gidiyolardi 8e indirmislerdi farki. 5dakka kala uyuyakalmisim tekrar bozmuslar heralde:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mesaj tarihi:
seri 2-0 olduğuna göre artık gerçeklere ucundan ucundan dokunma vakti gelmiş de geçmiş gibi ;D

detroit gerçekten buraya şansıyla geldi (yanlış anlaşılmasın playofflar'a değil de indiana ve miami serilerini kast ediyorum), doğu finalinin yedinci maçını zar zor kazanmaları wade ve shaq sakat olmasaydı detroit'in finale çıkmayacağının bi göstergesi.

zaten bütün sezon boyunca bench'inden ilk defa doğru düzgün bi katkıyı finalin ikinci maçında alırsan, onda da gardların %30'dan daha kötü bi yüzdeyle oynarsa tabi ki maç kazanamazsın.
bu seri büyük çapta bi mucize olmazsa bitti gibi.

tebrikler san antonio ve manu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
şampiyon olurlarsa spursun diil de ginobilinin şampiyon olduuna sevinicem.. çok mu kaptırdım ben bu adama :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
Spurs fena şekilde eziyor detroit i.Detroit bu maçı kaybederse süpürür san antonio.Son 2 maçtaki hallerine bakarsak.Ginobili ise duncan dan 15 defa önce hakedio finals mvp yi.Horry'nin de son maçtaki gayreti hele o üst üste 2 top çaldığı saniyeler gerçekten inanılmazdı..[signature][hline]The Guardian
Mesaj tarihi:
3 üncü maç bu akşam mı ?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Galiba..

Bir de şu anda NBA TV'de 2. maçı veriyor, ilk yarı demin bitti, Spurs resmen ezmiş.

Ginobili'nin ve Parker'ın ikili oyunlarına bittim. Horry'e de saygım katlandı resmen..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
seri 2-1 oldu. dün gece detroit kazanmış. seyredemedim ama 96-79 mu ne kazanmış detroit. ginobili sakatlanıp oyunu bırakmak zorunda kalmış. richard hamilton çok iyiymiş diyorlar. bir de mcdyess extradan gelip çok iyi iş çıkarmış... hamilton bırakmıyor.. billups da iyiymiş. nba.com da yazılanlara göre..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
walla cinobili baştan sakatlandı yazık olsun sas'a detroit ezdi azcık..
ben wallace süperdi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
detroit 2-1 yaptı..
[edit: sazanlık mı yaptım? lol][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)

[Bu mesaj shapshal tarafından 15 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi detroit 2 maç daha oynayacak kendi evinde ve bunları kazandığı takdirde son 2 maçın birinde yapacağı sürpriz ile şampiyon bile olabilr.Gerçekten çok saçma bi sistem çok.[signature][hline]The Guardian
Mesaj tarihi:
ben wallace'ı uzun zamandır böyle izlememiştim, ilk periyotta 5 blok akıl almaz bir performanstı.

zaten detroit'in aklı başka yerde değil de sahada olunca eh kafalarını oyuna verebiliyolar ve düzgün oynuyolar. dün tayshaun haricinde herkes mükemmel oynadı.
ilginç olan bu müthiş oyuna rağmen ilk yarı san antonio 6 sayı farkla önde götürüyodu, sonra ikinci yarı ne olduysa detroit farkı açtı.

şimdi auburn'de san antonio 1 maç bile kazansa şampiyondur diyebiliriz. ama seri 3-2 detroit lehine san antonio'ya dönerse (pek kolay gözükmüyo) o zaman ne olacağı belli olmaz işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 15 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
ben wallace'ı uzun zamandır böyle izlememiştim, ilk periyotta 5 blok akıl almaz bir performanstı.

zaten detroit'in aklı başka yerde değil de sahada olunca eh kafalarını oyuna verebiliyolar ve düzgün oynuyolar. dün tayshaun haricinde herkes mükemmel oynadı.
ilginç olan bu müthiş oyuna rağmen ilk yarı san antonio 6 sayı farkla önde götürüyodu, sonra ikinci yarı ne olduysa detroit farkı açtı.

şimdi auburn'de san antonio 1 maç bile kazansa şampiyondur diyebiliriz. ama seri 3-2 detroit lehine san antonio'ya dönerse (pek kolay gözükmüyo) o zaman ne olacağı belli olmaz işte
+1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
4-3 spurs/[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
  • Yeni Oluştur...