Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Ben azaltayım 4-0 spurs alır[signature][hline]Do you belive in fate
İ belive
And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda
İ belive i have force in me but i can't use it
When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me
And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Sosyal ağlarda paylaş

son mac spursun sahasinda sonunda spurs alcak ya uf :tebrikz:[signature][hline]Do you belive in fate
İ belive
And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda
İ belive i have force in me but i can't use it
When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me
And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara yüzünde bi uzvundan sakatlık geçirmişti hm sanırım yanak kemiği mi öyle bişey. hala maske takıyo aynen lebron gibi :)

maça gelirsek başlangıçta detroit mükemmel başladı, san antonio çok acemi hatalar yaptı bi ara fark 12 sayıya kadar çıkmıştı ki bildiğimiz san antonio geri dönünce şimdi detroit 37-35 önde

bakalım nolacak.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 10 Haziran 2005 05:36 tarihinde demiş ki:
bir ara yüzünde bi uzvundan sakatlık geçirmişti hm sanırım yanak kemiği mi öyle bişey. hala maske takıyo aynen lebron gibi :)

lebron bu sene geçirdi o sakatığı, hamilton teee geçen sene geçirdi. hala takıyor[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

spurs ii toparladı bi ara iğrenç oynadı ya canım sıkıldıo walla izlemicektim sonradan coştular.tim duncan başta oyun kurucu gibi oynadı gitti havuzun dışlarında falan duruyo sanki şut atacak attı da noldu sanki girdi..ama sonradan pivot olduğu aklına geldi ki asıl görevini yaptı.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

detroit için tek pozitif yan (maçın başı hariç) rasheed'in duncan'ı müthiş savunmasıydı.

ben duncan'ın bir maçta aynı adamdan, geçtim aynı adamı 5 blok yediğini görmemiştim dün rasheed bunu başardı. ama detroit nerdeyse bundan ibaretti. ikinci yarı dağıldılar zaten ..

ikinci maç eksiklerini görüp daha hazır çıkarlarsa çok daha çekişmeli bir maç seyredebiliriz[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...