jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 9'unda yarın gece oynanacak yani. 2-3-2 ile detroit nası avantajlı ki ?! detroit'in evinde spurs bir maç bile alsa yine detroit'in işi bayağı zor.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben 4-1 Spurs diyorum..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Spidee, 08 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ben 4-1 Spurs diyorum.. 4-2 spurs bence[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 4-3 spurs, içime doğdu.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Gelen arttırıyor, 4-4 bence :-P[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 09 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 daha yokmu arttıran :][signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Detroit i de o kadar yorumlar yapılmı$ki.Detroit kolay kolay pes etmez.Bu seriyi çok çekişmeli geçecek mükemmel maçlar izleyeceğiz.Detroit çok yoruldu ama bırakmaz detroit diyorum.[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben azaltayım 4-0 spurs alır[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: uncla, 09 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: 4-3 spurs, içime doğdu. Son maca kalırsa süper olur ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 son mac spursun sahasinda sonunda spurs alcak ya uf :tebrikz:[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Detroit de Rasheed Wallace gibi bi adam var ne zaman ne yapacağı belli olmaz belki kavga çıkarır,belki detroit i coşturur..ama benim gönlüm spurs ten yana(keşke miami alsaydı dwyane wade i MVP görmek iyi olurdu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 phoenix olmalıydı bu finalde yaa :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bir ara yüzünde bi uzvundan sakatlık geçirmişti hm sanırım yanak kemiği mi öyle bişey. hala maske takıyo aynen lebron gibi :) maça gelirsek başlangıçta detroit mükemmel başladı, san antonio çok acemi hatalar yaptı bi ara fark 12 sayıya kadar çıkmıştı ki bildiğimiz san antonio geri dönünce şimdi detroit 37-35 önde bakalım nolacak.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: jankis, 10 Haziran 2005 05:36 tarihinde demiş ki: bir ara yüzünde bi uzvundan sakatlık geçirmişti hm sanırım yanak kemiği mi öyle bişey. hala maske takıyo aynen lebron gibi :) lebron bu sene geçirdi o sakatığı, hamilton teee geçen sene geçirdi. hala takıyor[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1-0[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 spurs ii toparladı bi ara iğrenç oynadı ya canım sıkıldıo walla izlemicektim sonradan coştular.tim duncan başta oyun kurucu gibi oynadı gitti havuzun dışlarında falan duruyo sanki şut atacak attı da noldu sanki girdi..ama sonradan pivot olduğu aklına geldi ki asıl görevini yaptı.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 detroit için tek pozitif yan (maçın başı hariç) rasheed'in duncan'ı müthiş savunmasıydı. ben duncan'ın bir maçta aynı adamdan, geçtim aynı adamı 5 blok yediğini görmemiştim dün rasheed bunu başardı. ama detroit nerdeyse bundan ibaretti. ikinci yarı dağıldılar zaten .. ikinci maç eksiklerini görüp daha hazır çıkarlarsa çok daha çekişmeli bir maç seyredebiliriz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İzleyememiştim maçı, şimdi banttan veriyor, yeni başlıyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 başta güzel gösteri vardı bende izleyememiştim ama sonucu biliyorum heyecanı kaçıyo böylede[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 opoha oha hoa oha oha oha oha ve oha ginobili ne yaptı o basket faulde ya yemin ediyorum yyuh..[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oha gınobili inanılmaz döktürmüş 2. mvp adayım ginobili oldu. 1)Jeff Foster 2)Manu Ginobili[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iki dakka kanal değiştirdik hareketi kaçırmışız yaa[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 herşey bi yana billups'ın fake'ini gördüyseniz, tek kelimeyle muazzamdı. bence gecenin hareketi horry'ye yaptığı o fake ve ardından turnikeydi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ginobili'nin smacı da güzeldi..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet bi detroitli olarak onu es geçmişim her nedense :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar