Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Yihuuuuu sabah erken kalkacagim icin gece izleyemedim ama Spurs un sampiyon olmasina cok sevindim . Tim Duncan da MPV yi hakeden adamdi zaten. Bir İnsan anca bu kadar kusursuz oynar. Horry de aldigi yuzukle efsaneleşti.

LArry brown ve rashed Wallace da uyuzum zaten ikiside Haksiz olsalar bile hakemi etkilerim cabasiyla itiraz eden insanlar.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam Tony Parker i takas eder gonderirim nekadar berbat oynadi Detroit serisinde zaten kaliteli oyuncu kendini zor maclarda gosteriyo bi insan bukadarmi top kaybi yapar.
Heralde serinin tum maclarinda ginobili nin daha fazla assist i vardir.
Tony Parker gitsin Artis Nişanlisiyla evlensin belki onada iş bulur dizilerde[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

duncan aldı macı ve seriyi...kim ne derse desin..horry ye gelince buyulu bi adam gercekten hep en kritik yerlerde sahneye cıktı...onun dısında goze carpan bi performans yoktu..

detroit in silahları erken faul problemi yasadı...yoksa gotururdu
detroit...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler S.A.S
Ama gerçekten güzel bi seri oldu finale yakışır 2 takım ve maçlar..

heyyt bea :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Mvp yi duncan haketmedi bence benim kii favorim wardı biri tabiiki Billups digeri ise Ginobili Billups Detroit sampiyon olmadıgı icin olmadı ama hakeden Ginobili bence.Aslında detroittede Ben Wallece hakedio abi ben wallece olmazsa detroitn fazla anlamı aslında her oyuncuya ihtiyacı war detroitin cunku o diger takımlar gibi Starlara sahip deil takım takımı hepsi ayrı bi super olmak zorunda[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Duncan dururken ginobili...
Valla senden başka kimse vermez :=))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki duncan alıcaktı tartışma yoktu.
spurs çıktı 16 finalden 13. şampiyonluğunu çıkardı. Horry'de 6. yüzüğünü takmış oldu.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 24 Haziran 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Duncan dururken ginobili...
Valla senden başka kimse vermez :=))

doğru diyosn,duncan ismi sayesinde aldı mvpyi. duncandan çok hakedenler vardı kesinlikle. ginobili de onlardan biri.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu diyorum zaten. ayrıca Miami'nin bir tek Shaq var diye şampiyon olma gibi bir durumu yok. Dwyane Wade demişin. Dur daha adama sophomore'du bu sene.Tecrübe yok birşey yok. İnişli çıkışlı olabiliyor. Shaq desen çok yaşlandı seneye bırakır diyorum ben. Zaten adam Miami'de polis teşkilatına girmiş operasyonlara falan katılıyor. Parası da var bok gibi. Palyofflarda gördüğpümüz gibi kendini kasmıyor hiç. Eddie Jones'u severim fakat yani dediğim gibi şampiyon olmak kolay değil. Spurs Duncan ve Ginobili olduğu için 3 senede 2 kere şampiyon olmadı. Takım olabildikleri için şampiyon oldu. Ayrıca popovich faktörünü de unutmamak lazım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya simdi oyle diyosunda Rasheed wallace yaşli degilmi ? Shaq sakat sakat oynadi detroit serisinde Wade 2 ci macta detroit e 40 sayi atti maca bukadar katki yapabilen bir adam 3 maçta sakatlandi. Bunlar olmasa Finalin hakkı San Antonio Miami'ydi . Shaq ve Alanzo mourning ikilisi Rashed ve Ben Wallace ı 2 ye katlar be. Miami nin Tek sorunu sakatlardi. Finaldede Kim yenerdi tartişilir cunku Spurs Shaq ve mourning i kimle tutabilirki ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

[Bu mesaj Masticore tarafından 24 Haziran 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 24 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
... Shaq desen çok yaşlandı seneye bırakır diyorum ben...

yavaş bıraksın..adam kobe'den illllallaaaaah dedi yıllarca lakers'ta tam adam gibi bi takıma gelmiş, şanssız bi şekilde sakatlanmasına rağmen konferans finali oynamış, son şampiyona elenmiş, öyle kolay bırakır mı..yapmayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 24 Haziran 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
doğru diyosn,duncan ismi sayesinde aldı mvpyi. duncandan çok hakedenler vardı kesinlikle. ginobili de onlardan biri.

Ya siz maç izlemiyosunuz heralde! 2 tane 3 atıp 2 tane smaç basmakla MVP olunmuyo maalesef!

Duncan aldı seriyi götürdü!
Ginobili kim ya? O kim?
Bırakın ya walla duncan nere cino nere??[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...