Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior VS Rogue

Quarelia

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum rogue skillful ve talent based bir classtir.Profesyonel olarak bir pvp uzmani olmasi daha yetenek ister.Warrior ise daha çok yabancı forumlardada okuyacağınız üzere "Item dependent". (yani oyundaki silah,zırh,vb esyalara baglidir).Zaten blizzard hiç çekinmemiş bunu kendi sitesinde warrior özelliklerinede eklemiş :D.

Şahsen warriorumla lvl 50 ye vurdugum zaman honor system yeni gelmisti.O zamana kadar gayet mutluydum ama hs ile birlikte işler karisti.Eskiden yanyana gecerken selamlaştigim karakterler mob ile dovusurken bana arkadan saldirir oldu. Zaten o zamana kadar pvp yapmadigim icin ölmem fazla uzun sürmüyodu.Sinirlenip bir mage actim ve onu kasmaya basladim onuda lvl 42 yaptım ve su an 350 killim var.(ki bunlarin 300 u lvl 35 ten once).Ama warrioruma bakarsan daha 60 killi var.
Yani mage ve rogue classlari daha avantajli ve basarili warriora karsi.Sana tavsiyem eger gozunu karartip eglencene bakicaksan warrior ac ama diosanki pvp de kral olucam kimse duramicak önümde rogue aç. Şahsen ben warrioruma geri dondum ve gayet mutluyum evet pvp serverindayim ve ölüyorum ama en azindan bi berserk rage yapip yetilere chargeliyinca aldigim haz ganklendigimde yasadigim sinirden cok cok fazla :D

Oyunu zevk almak için oynayın angarya olarak değil.

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eradicator, 29 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
arcanite reaper yuzundendir

evet arkadslar ben forme ye şahit oldum
:) Alterac da sıra beklerken warrior u süper kesmişti..

haha hatirladim bi warrior elf önüne geleni kesiyordu arcanite reaper vardi
ben de oturuyordum ya kalkip şunu bi keseyim rahatlasın diyip 2 kere kesmiştim adam gitmişti
hahaha

ısrarla söylüyorum warrior a kesildiğimde oluyor ama %ye vurduğunda warrioru çok daha fazla alirim
:)
çünkü paladininin 2 immunesi var 2 side melee imuune ama birisi sadece melee immune yani casterlarda bir işe yaramıyor.
o nedenle paladin rouge warrior gibi claslara daha avantajlı.[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forme, 29 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki:

haha hatirladim bi warrior elf önüne geleni kesiyordu arcanite reaper vardi
ben de oturuyordum ya kalkip şunu bi keseyim rahatlasın diyip 2 kere kesmiştim adam gitmişti
hahaha

ısrarla söylüyorum warrior a kesildiğimde oluyor ama %ye vurduğunda warrioru çok daha fazla alirim
:)
çünkü paladininin 2 immunesi var 2 side melee imuune ama birisi sadece melee immune yani casterlarda bir işe yaramıyor.
o nedenle paladin rouge warrior gibi claslara daha avantajlı.

Bu konuda birşey söylemek istiyorum.Paladinin immunity sağlayan özellikleri ve lay on hands adlı çoğu zaman hayat kurtarıcı silahı cooldown based özelliklerdir.

Yani kısacası demek istediğim şu PvP ve Duel yakından uzaktan alakalı değildir.Duel a bakıp bir kişinin pvp sini sorgulayamazsınız.Bir örnek ile bitirmek istiyorum bir paladin warrioru plaguelands de öldürdü ama lay ve shield kullanması gerekti.Savaştan 10 saniye sonra charge layan bir warrior paladin için kolay bir hedef olmayacaktır :D

Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

Denemek lazım o zaman...
signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

[Bu mesaj Dunedain tarafından 29 Haziran 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aa evet baktım hakaketen öyleymiş :P
.[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

[Bu mesaj Dunedain tarafından 29 Haziran 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biolmiyorum valla warriordan aldığım zevki başka class'lardan alamıyorum, harbı harbı warrior işte Wow'un en harbi class gibi geliyo bana, özüd işlevide mantığıda kafa yarmak olan bi class işte.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla rogue da oynadım ha cok oynamadım ama oynadım, warrior cok daha fazla apm istiyo bunu fark ettim.

En azından rogue gibi onceden planlıyamıyosun herşeyi duruma göre halt yemen lazım, stance dans zaten illet ettiren bi olay[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse warrior oynamamış mı burada ya? Warrior en çok yetenek ve beceri isteyen, parmak alışkanlığı ve zeka gerektiren classdır. Blizzard'ın warrioru diğer oyunlardaki warriora benzemez. Zaten warriora insanların gimp demesinin sebebide yeteneksiz oyuncuların warriordan verim almaya çalışmalarıdır. PvP'yi bırakın daha tanklık yapamıyan onlarca warrior gördüm. Ayrıca warriorun tadıda çok farklıdır. Bir silah aldığı zaman, bir zırh düştüğü zaman en sevinen class olmak güzel birşey =) Yani, ben derim ki , eğer yeteneklerine güveniyorsan warrior çok kaliteli bir classdır. Ama rogueda cookie cutterdır herşey, ne zaman ne yapcağın bellidir, oda hoş bir classdır kanımca. Neyse ben çok konuştum galba kaçıyım=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 30 Haziran 2005 08:09 tarihinde demiş ki:
Kimse warrior oynamamış mı burada ya? Warrior en çok yetenek ve beceri isteyen, parmak alışkanlığı ve zeka gerektiren classdır. Blizzard'ın warrioru diğer oyunlardaki warriora benzemez. Zaten warriora insanların gimp demesinin sebebide yeteneksiz oyuncuların warriordan verim almaya çalışmalarıdır. PvP'yi bırakın daha tanklık yapamıyan onlarca warrior gördüm. Ayrıca warriorun tadıda çok farklıdır. Bir silah aldığı zaman, bir zırh düştüğü zaman en sevinen class olmak güzel birşey =) Yani, ben derim ki , eğer yeteneklerine güveniyorsan warrior çok kaliteli bir classdır. Ama rogueda cookie cutterdır herşey, ne zaman ne yapcağın bellidir, oda hoş bir classdır kanımca. Neyse ben çok konuştum galba kaçıyım=)

Haklısın ssürekli duruma göre stance değiştiren o kadar az warrior varki.
Sosyal ağlarda paylaş

pmden halledelim bunu forme ...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...