St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya arkadaşlar kusura bakmayın kesin bu konuyla ilgili topik açılmıştır ama nasıl aratmam gerektiğini bulamadım acaba adsl modemim 256 mı yoksa 1024 mü nerden bakabilirim?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Nasıl şimdi karıştırdım sanırım.. Adsl modeminin max kaç bağlantı çekebilir onamı bakıcaksın ? Yoksa; Adsl bağlantın ne kadar çekiyor onamı bakıcaksın ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yaw ben dial uptım çalıştığım yerde var adsl o yüzden bu konuda pek bir bilgim yok hani oluyor ya 256k 60 milyon falan işte orada sözü geçen k ya bakmak istiyorum[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Modemin bir özellliği olmuyor bu durumda.. http://speedtest.ttnet.net.tr sen buradaki sonuca göre bağlantının kaç k olduğunu öğrenebilirsin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 açıkçası fazla bilgim olmadığı için sorduklarından hangisi benim modemime uyuyor bilmiyorum.Birde şöyle deneyelim modemin configuration sayfasında adsl status var oaradaki date rate aradığım şey olabilir mi?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
robinson Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet aradığın şey o.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm teşekkür[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bununla kablonet testi ne kadar doğru çıkar? 128 bağlantım 96.1 kbps çıktı da...[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sağ alttaki 2 bilgisayar monitörü üst üste binmiş bi simge var onun üzerine mouse 'ı getir orda teorik hızın yazıyor...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
robinson Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bazılarında direk 10Mbps olarak yazıyor. (Ör:Zoom)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 alla alla o rooter dandır... olmaz öyle şey yoksa![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 überim ben hemde kotalı über[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 heheh :) fastreload ayıptır sorması o taskbarda duran kutu ney?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 alla alla bnde 2 monitör bilem yk :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o kutunun adı leechget. inanılmaz güzel bi dl programı herkese tavsiye şeettirim[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar