Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://cumhur.blogspot.com/ cumhur durmuyor Biri beni durdursun diyen cumhur un son smsat programı istediğiniz numaradan istediginiz numaraya sms atabiliyorsunuz 10 dk da bir mesaj yollamaya izin veriyor ve reklam yok. son sürümü sitesinden kaldırdı çok fazla indiren var diye ben indirdim ama adama inat diye burada yayınlamak yanlıs olur. Cumhur u tebrik ediyorum gercekten çok basarılı.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cereyan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoş bişey değil biri biri adına küfür etse yazık değil mi?[signature][hline]buff me buff you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ayrıca yerel hatların acilen buna bir çözümö getirmesi gerektigi inancındayım test için arkadasıma diğer arkadasın numarası ile mesaj attık ve kavga cıkardık evet çıkıyormuş diye test ettik :) olay büyümedi ama neyse sapıklıgın yeni modası olacak gibi. ayrıca sevgililileri ayırma teorileri bile aklımıza geldi ki daha yapmadım :) kız a sevgilisinden baska bir kıza atılırmıs gibi bir mesaj attıgımızı düşünün hata ile ona atılmıs susu verdik diyelim bilin bakalım nolacak :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu olayı paralı yapan bi site vardı. Gazetede görmüştüm hatta. Cumhur isim yapmak için yurtdışındaki bi telekoma hesap açtırıp ordan biraz kredi alıp bunu yapmış olabilir, çok ozr birşey değil aslında. Ama işte adam uğraşınca oluyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben indiremedim valla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yayin kalkmi$ cunku bende var upload edecegim bir ara...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yayın sende olduğu için mi kalkmış?Anlamadım.Neyse upload edince linki verir misin?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 paticikten mi esirgicez :p cumhur kızcak gerci alin :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bot gibisin sende,cumhur ne yaparsa direk pati de :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben ilk kez yazdım[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bende indiremedim yaws biri bir yere upload ederse sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 okumadan mı yazıyorsunuz dedik ki çok hit olmasın adamın kontorleri bitmesin diye kaldırmıs link i ama biz upload ettik ustte yazıo bak[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sanırım upload ettiğin eski version yenisini indir dedi bana program?Bi de program benim cep nomu biliyor.Mesaj atarken numara kısmında çıktı.Nası ya?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eski surumun oldugu yere yuklersen oyle yapıo ilk once eskisini sil sonra tekrar yukle. numaranı sen yazdigin icin bilio :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 26 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hiddete gerek yok hacı imzana çok yakın olunca birden seçemedim yani kusura bakma kızdırdıysak tobe tobe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 off denedim harbi süfer bişe bu allah be ne çıralar var şimdi yakılacak... nihahahaha[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben kendime mesaj attırdım denemek için de, olmadı bre. yok yani piyasada mesaj acep telefon noyu mu yanlış yazıyoruz? yani aralı filan mı yazıcaz. ben iki noyu da düz, 0xxxxxxxxxx şeklinde yazdım.?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 0 koymaman lazım galiba.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 905323333333 gibi[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 90 mı olacak başında? iki telefon içinde değil mi?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kimden için gecerli değil kimden bolujmune 0900910 10 33 yaz ordan atmıso olsun yada matrix den at 010101010111010101[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ehe yine yok. gerçi 1-2 dakka oldu attıralı ama[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kimden yazan yere 053xxx seklinde yazdım numara kısmına da 905xxx seklinde oldu (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bi de bu adam parayı cıkarabiliyor mu be eohe, nasıl iş böyle[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar