soydaner Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkdaslar Sabit İp Aldigim Halde Server Acik Oldugu Halde Adam Clentden oyuna gırmek ıcın passini yazdikdan sora gırmek ıcın denıoyr ve serverin adi gozukuor ama bir serverin adina tiklayip girmeye calisinca Connecting Dior kalior cozemedim ve patili arkadaslarima sormakda care bulamayi dusunuorum yardimlarinizi beklicem... [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hic kımse bılmıormu ¿¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: soydaner, 30 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Hic kımse bılmıormu ¿¿¿ sphere.ini dosyasını gozden gecir[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 windows 2003 sp1 yüklemiş isen firewall ayarlarını gözden geçir. Sphere portunu kendine yönlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 firewall,anti virus vs kapatir isen olur fakat sp2 nin fln kendine ozel firewall var onuda kapatman lazim + bide bazi modemlerin kendilerine ozel firewallari var onuda kapatman lazim yoksa giremezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bununla ilgili ben başlık açtım ama cewap gelmiodu nese bendede aynı sorun war hatta işin ilginç yanı adam Consola bağlanabilio ama oyuna bağlanamio inide bir sorun yok fire wallar kapalı anti virüslerde kapalı ama adam connectingde kaliyor ben 127.0.0.1 den rahatca girebiliom internete açıldığım ipmi girersen 01:58:108:Client connected [Total:1] ('85.98.36.167' 1/1) 01:58:108:Login 'Elodea' 01:58:ERROR:Elodea (108):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4 oluyor ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu adam connectingde kalmiyor dimi Entering Britannia da kaliyor char açarken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Connecting... de kalıyor aklıma takılan consola girip oyuna giremio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu bi$ileri bo$ bırakınca oluyodu yanlı$ hatırlamıyorsam spheretables.scp'te obscene kısmına rastgele bi$iler yaz düzelir[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar