Underpants Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 İstiklal'den yürürken Indigo Music Hall'a gider gibi yapıp onun bulunduğu çıkmaza girmeden sola doğru kıvrıldığınızda dar bir sokakta bulursunuz kendinizi. Orda üstü kitapçı altı kafe bir yer vardır. Adını hatırlamıyorum. Güzeldir, müzik gayet hoştur, ve tavandan indirilen bir perdeye sürekli olarak konser dvdlerinden görüntüler yansıtıllır. Fiyatlar neskafe kurundan 2 ytl civarıdır. Önerirm. Fakat bu güzel yerin karşısında Dogz Star diye bir yer var ve hiç girmedim. Burayı bilen var mı , ne menem bir yerdir?[signature][hline]G3nk is not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadasin dedigi yerin adini bilen varsa yazsinda veya sokak adini. daha rahat buluna[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Dogz stari indigosuz açiklayabilirmisiniz bugün kastim bulmak icin bulamadim ![signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Underpants, 15 Şubat 2005 22:17 tarihinde demiş ki: İstiklal'den yürürken Indigo Music Hall'a gider gibi yapıp onun bulunduğu çıkmaza girmeden sola doğru kıvrıldığınızda dar bir sokakta bulursunuz kendinizi. Orda üstü kitapçı altı kafe bir yer vardır. Adını hatırlamıyorum. Güzeldir, müzik gayet hoştur, ve tavandan indirilen bir perdeye sürekli olarak konser dvdlerinden görüntüler yansıtıllır. Fiyatlar neskafe kurundan 2 ytl civarıdır. Önerirm. Fakat bu güzel yerin karşısında Dogz Star diye bir yer var ve hiç girmedim. Burayı bilen var mı , ne menem bir yerdir? don naptın ya.. =// yok öyle biyer.halüdür halü.[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bencil Nereid.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sen sus. sapkın polis.[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Üzgünüm alnını patlattığım için :(. Ayılık var benim hamurumda Fakat kırmadım belini dikkatini çekerim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dogz star,hmm nas desem,küçücük,dar bir meakn,sürekli takılan bir grup lez hatun var geceleri,ümit abi var orda calışan,kral bi adam,güzel kibritler var içerde beleş,bira ucuz,az sulandırlmış,underground techno.ex atmak yerine ot içipte ortama akanların tercihi.dj set die bi hatun oluo,hem güsel çalıo,hemde çok ehem nası desem,başarılı bi hatun. böööle tam anlatamıorum ya,bir tat bir doku,,siz bi görün,karar verin,ya tam bir underground havası oluo geceleri,bi görülmesi gerekir ama ne bilim. üüüf saçmalıorum ya. alternatif gençlik bi görüp deneyebilir ama hiç bir beklentileri olmasın. altkatında bi odada yatak(!) var yukarda kafayı bulup aşşaıya yiyişmeye inen 2-3 çift o yatakta aynı anda işlerini görüolar bazen yanyana.bizzat şahit oldum. ilginç yani.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yerini tarif etmek lazım tabi.galatasarayın yanından tophaneye inilen yokuşun başında ptt var,pttnin yanında bi ara sokaka var,o sokaa dalıp aşşıya dalın.görürsünz.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: DoGMeaT, 25 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: yerini tarif etmek lazım tabi. niye of niye. zaten ufak bi yer. alexi.sana hiçbir şey demiyorum.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Dogmeat hakkaten enterasan bir yer olsa gerek alt katta yatak ! :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nereid dogz starla alıp veremedüünmü var? kbilsin canım hepisi,gitsin görsün. görülecek pek bişi yok bencede ama orda delikler gibi eğlendiini iddaaa eden insanlar var.bn ümit abi için giderim. o kadar.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mükemmel bi yer gezdim gördüm yatakını özledim.. Metal gençliği için değil biraz elektro biraz club falan böle çok hoş bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya beni afakanlar basıo orda,hele geceleri kendinden geçmiş insanları izlerken. ne bilim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ayrıca sabahda güzel oluyo orası böle oturuosun muabbet ediosun böle cici cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bugün yeni farkettim alt katta telefon çekmiyo..[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 üst kattada çok çekmio[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar