tower Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben yeni bi clan kurdum clana en fazla 12 kişi alabiliyosun peki bu sayıyı büyütmenin bi yolu varmı[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o ne be :-O[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yokki öyle birşey[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 36 kişi(35 mii :? ) en fazla clan :) ne 12 si[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 maximum 32 diye biliyorum ama sub clan yapabilirsin istersen. 2 clan açıp 2sinide ally yapıcaksın birbirine.[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 29 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Clana 35 kişi alabilirsin. Seninle birlikte 36 kişi olur. Ama bir süredir oyunda bir bug var. Clana 45 kişiye kadar alabiliyorsun ancak clan listesinde rastgele 36 kişinin nicki görünüyor. Geri kalan 9 kişinin nickleri görünmediğinden dolayı clandan atamıyorsun veya asistlik veremiyorsun. Yani eğerki birisini clandan atman gerekirse ve o kişinin nicki listede görünmeyen 9 nickten biriyse clanı 35 kişiye düşürmeden o kişinin nickini görüp atamıyorsun...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ally yapabilmek için, asıl clanın knight olması (yani pelerinli) olması gerekli.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pelerin sart mı? bence knıght olması yeter lıdır[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 fatih sana mail yolladım bi okurmusun acele cevap bekliyom[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kestane kebap fatih abi acele cvp[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cape i zaten knight guesti yapıp alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tmm onu bılıorum da yanı pelerınlı olması sart mı kı onu yazmıs o maksatta sordum ya?[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Knight Quest'i yapmadan knight olamazsın. Sadece grade3 olarak kalırsın... Tower, sürekli olarak mailine bak diyorsun ama mailimde hiç bişi yokki senden gelen?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :D lol, rofl vs.vs. :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Clan listesinde görünmeyen bir adamı /ban_from_clan komutuyla nasıl atıcan jade :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 knight olduğun anda pelerini mecburen alırsın.. "ben knight olayım ama pelerinim olmasın" deme şansın yok.. :horace: Her grade3 olan knight olmaz. Görevi yaparsın knight olursun pelerini alırsın :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Başıma geldi. Denedim. Clan listesinde görünmeyen adam için kullandığında yemiyor o komutu :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 estağf. :-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ya ben 2 haftadır oyuna giremiyorum. İlk başlarda özlemiyordum hatta "oh be" diyordum ama özlemeye başladım.. Neyse kısmetse yarın gece tekrar istanbulda ve bomba gibi tekrar oyundayım :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cıx yeşim. eğerki clan listesinde görünmüyorsa atamıosun. Ben çok denedim. Hatta adamı atmak için clandan 9 kişiyi çıkartmam gerekmişti.. Adamın nicki ancak o zaman görünmüştü...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ama o bug'u düzelttilerse o zaman bilemem.. O olaydan sonra 1.282 yaması çıkmıştı... Ama web sitesinden features e baktığımda bu bugla ilgili bi fix yapıldığına dair yazı görememiştim...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 "Bu char clan listesinde görünemiyor" gibi bi hata veriyo yeşim. Başıma geldi birebir gözlerim şahit. Yapma gözünü seveyim. Sana yalan söylüyorsun demiyorum hemen celallenme. Hatayı düzeltmişler demekki :-) 1-1,5 ay önce atamıyorduk :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kolayı war abi komutla falam ugrasma clanı disband et yeniden kur :))))))))[signature][hline]nick:Nix_ lvl :60 blade master clan:clan mlan yog nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 birde özel mesaj atmıştım ulaştımı acaba elinize ?¿[signature][hline]nick:Nix_ lvl :60 blade master clan:clan mlan yog nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus [Bu mesaj nix tarafından 30 Haziran 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 puahuha Jade_real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar