Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Of pati food açılırsa ardından pati yemek kitabi vol. 1 falan kesin köşeyi döneriz :=)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pati alkol ürünleri,pati sigarası da isteriz :P[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe elinize sağlık güzel olmuş da 13 dk kaynar mı makarna yahu, yazıktır. siz 8-9 dk'dan başlayarak denemeye başlayın. italyan spagettisi standart olarak 9 dakkada olur yazar paketlerde falan, italyan bi ahçı da aynı şeyi demişti. bir de türk usulü bir makarna ile italyan usulünün bildiğim kadarıyla süzme aşamasında da bir farkı var. burda arkadaşlar yazmamış, türk usulünde makarna süzüldükten sonra 1-2 sn soğuk su gezdirilir üstüne. italyan usulünde ise bu işlem yapılmaz, makarna hemen tencereye geri dökülür ve üstüne sıvı yağ gezdirilir. aslında bilgilerim çok da iyi değil. yani makarna uzmanı falan değilim ama bu işlem de makarna fazla mayışmasın, birbirine yapışmasın diye yapılıyor diye biliyorum. afiyet olsun efenim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 delikanlı adam hazır sos kullanmaz. 0' dan oluşturur heh. alın şöle mantarları soya sosunda bi güzel pişirin atın içine şerit şeklinde kesilmiş tavukları, biraz köriyle tatlandırın. zeytinyağıyla 1-2 döndürüp servis yapın hehe.[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sos yemicektide ben 50 dakka karıştırdım hazır olması için o da ayp olmasın diye yedi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Chiptech, 21 Temmuz 2004 06:21 tarihinde demiş ki: deliyim ama gr@lım :P nası kabul et süfer olmuş di mi? Pati Food bölümü istiyoruz Eet pati food bölümü isteriz :horace: yeni tarifler koycaz chiptech le azz soraaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tuzu fazla olmuş sankim onun :P cidden resimde baya dökmüşün fazla gelmezmi ona?[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yok tuz iyidi :D hatta ben daha da döktüm :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bunların devamını bekleriz .... :D[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nese afiyet olsun benmde canım çekti eve gidince yoğurtlusunu yapıcam.onun tarifi daha bi değişik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bugun gene chiptech lerde kalıcam başka bi yemek tarifi yapariz merak etmeyin devamı olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan sosis almıştık onu yapmayı unutmuşuz :D makarnanın kaynama süresi harbi bende oha dedim 13dk da anca olunca ama napim olmamıştı :P üstünde soguk su gezdirmedim tabiki suyunu süzdüm yağ koydum geri tencereye cumburloppp diye :D abi adamlar hazır sos cıkarmıs kullanmamak olmaz :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 en önemli kısmı yanlış yazmışın makarnanın olup olmadığını anlamak için tadına bakın demişsin walla ben şahsen kendi yaptığım ve pişip pişmediğinden emin olmadığım bir şeyin tadına hayatta bakmam. bir tane makarnayı tutup fayansa atıcaksınız. yapışırsa demek ki olmuş. yapışmassa 2 dk bekleyip bi daha. (attıklarınızı bir ara alın, 50-60 tane olunca karışabiliyor)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yemeyi yaparken insan acıkıyo ve dayanamıyo :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 trick: Tuzu suya değilde makarnanın sosuna(sade yapıyosanız yağına) atarsanız daha kolay ayarlarsınız miktarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Chiptech, 21 Temmuz 2004 16:19 tarihinde demiş ki: yemeyi yaparken insan acıkıyo ve dayanamıyo :-P olsun kardeşim ben yaptıysam ve daha pişmediyse kesin zehirlidir :D sizi bilemicem tabe :horace:[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 Temmuz 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ulan ğıçağı niye koydun insanların aklı karışıyo sonra.Kaşık olabilir bak çatalla alırsın makarnayı bööle kaşığın içine koyarsın çevirirsin böyle...there is no spoon ayrıca[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 güzel olmuş da 325 ml su koymamız gerektiğini söyleyebilip de azıcık yağ koyun diyen bir zihniyeti şiddetle kınıyorum ps:325 ml bir bardaktan fazla mı, ya da sen bunu neye göre buldun kafama takıldı[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ee chiptech bugün neyin resimli tarifini vereceksin ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 biri bana evde pizza hamuru yapmayı öğretsin, tam pizza tutkunuyum ama hazır hamur almaktan bıkkınlık geldi. annemin bi tarif var ama o da pek güzel olmuyo açıkcası.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yok bugün tarif falan sabah eve temizlie gelen kadın mücver yaptı onna idare ediyoz :-P bu arada o 325ml arkasında yazıyodu 2 su bardaa oluyo :D yağı tartamadım yahu napayayım yani alallala :) ben gidiyom yarın kamera götürüp çeksemmi oraları acebaa[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çek bbana gösterirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 daha tarif isteriiiz[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Mirage, 23 Temmuz 2004 20:11 tarihinde demiş ki: daha tarif isteriiiz +1. Mesela imam bayıldı..[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Chiptech, 21 Temmuz 2004 05:48 tarihinde demiş ki: Eveet arkadaşlaar.. Yeni bir sayfa açıyoruz ve size süfer ötesi makarna tarifi veriyoruz.. hemide resimli resimli :horace:Malzemeler:- Tencere- Ateş- Tuz bunlar ne ya :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar