Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resimli Yemek Tarifi (not for garbage)

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Of pati food açılırsa ardından pati yemek kitabi vol. 1 falan kesin köşeyi döneriz :=)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ehe elinize sağlık güzel olmuş da 13 dk kaynar mı makarna yahu, yazıktır. siz 8-9 dk'dan başlayarak denemeye başlayın. italyan spagettisi standart olarak 9 dakkada olur yazar paketlerde falan, italyan bi ahçı da aynı şeyi demişti.

bir de türk usulü bir makarna ile italyan usulünün bildiğim kadarıyla süzme aşamasında da bir farkı var. burda arkadaşlar yazmamış, türk usulünde makarna süzüldükten sonra 1-2 sn soğuk su gezdirilir üstüne. italyan usulünde ise bu işlem yapılmaz, makarna hemen tencereye geri dökülür ve üstüne sıvı yağ gezdirilir.

aslında bilgilerim çok da iyi değil. yani makarna uzmanı falan değilim ama bu işlem de makarna fazla mayışmasın, birbirine yapışmasın diye yapılıyor diye biliyorum. afiyet olsun efenim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

delikanlı adam hazır sos kullanmaz. 0' dan oluşturur heh.

alın şöle mantarları soya sosunda bi güzel pişirin atın içine şerit şeklinde kesilmiş tavukları, biraz köriyle tatlandırın.

zeytinyağıyla 1-2 döndürüp servis yapın hehe.[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

tuzu fazla olmuş sankim onun :P cidden resimde baya dökmüşün fazla gelmezmi ona?[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sosis almıştık onu yapmayı unutmuşuz :D

makarnanın kaynama süresi harbi bende oha dedim 13dk da anca olunca ama napim olmamıştı :P

üstünde soguk su gezdirmedim tabiki suyunu süzdüm yağ koydum geri tencereye cumburloppp diye :D

abi adamlar hazır sos cıkarmıs kullanmamak olmaz :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

en önemli kısmı yanlış yazmışın
makarnanın olup olmadığını anlamak için tadına bakın demişsin walla ben şahsen kendi yaptığım ve pişip pişmediğinden emin olmadığım bir şeyin tadına hayatta bakmam. bir tane makarnayı tutup fayansa atıcaksınız. yapışırsa demek ki olmuş. yapışmassa 2 dk bekleyip bi daha.
(attıklarınızı bir ara alın, 50-60 tane olunca karışabiliyor)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 21 Temmuz 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
yemeyi yaparken insan acıkıyo ve dayanamıyo :-P

olsun kardeşim ben yaptıysam ve daha pişmediyse kesin zehirlidir :D sizi bilemicem tabe :horace:[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 Temmuz 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ğıçağı niye koydun insanların aklı karışıyo sonra.Kaşık olabilir bak çatalla alırsın makarnayı bööle kaşığın içine koyarsın çevirirsin böyle...there is no spoon ayrıca[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş da 325 ml su koymamız gerektiğini söyleyebilip de azıcık yağ koyun diyen bir zihniyeti şiddetle kınıyorum

ps:325 ml bir bardaktan fazla mı, ya da sen bunu neye göre buldun kafama takıldı[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok bugün tarif falan sabah eve temizlie gelen kadın mücver yaptı onna idare ediyoz :-P bu arada o 325ml arkasında yazıyodu 2 su bardaa oluyo :D yağı tartamadım yahu napayayım yani alallala :) ben gidiyom yarın kamera götürüp çeksemmi oraları acebaa[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...