Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İce tea GREEN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
irin, 29 Haziran 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
yok yok bunun şisesi yemyeşil mango gibi deil.yesil cay nane ve limon aromalı.coook guzell
[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar bu ice teanin rengi yesil deil yanlız.bildigimiz cay rengi fotoda az sonra gelio bekleyinizz:P[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız

[Bu mesaj irin tarafından 30 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız

[Bu mesaj irin tarafından 30 Haziran 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 30 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
rakı&nane

??

rakı gibi kokuo ama naneli gazoz işte
anasol mü ne varya ondan galiba[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
ben tutuorm.yalnız siyah deil aman ha yanlıs anlasılmasın gayet lacivert[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 30 Haziran 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 30 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
rakı&nane

??

rakı gibi kokuo ama naneli gazoz işte
anasol mü ne varya ondan galiba
anason
gazozdamı var? ığk[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
ne biçim tanıtım mankenisin insan bi yeşil sürer ojeyi de.. haftanın rüküşü olarak snei seçtik..
*!kedisini okşar gözlüklerini düzeltip bir sonraki trend mekana doğru yol alır*[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Yanlız resimden sonra acıdım arkadaşa...

Birden aklıma yeni gelenler bölümündeki bi bayana 400 mesaj atılması geldi..

Konuyu değiştirmeden hemen bozuntuya vermeden ''Aaaa ice tea naapmış denemem lazım'' diyerek uzaklaşiyim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Bizim ordaki tansaşta ne bu green icetea yi ne de pepsi blue yu göremedim. Nerde bulunur bu meretler?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 30 Haziran 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
ne biçim tanıtım mankenisin insan bi yeşil sürer ojeyi de.. haftanın rüküşü olarak snei seçtik..
*!kedisini okşar gözlüklerini düzeltip bir sonraki trend mekana doğru yol alır*

peki abi bi daha olmaz.ama o konuda dertliyim zaten. yesil oje uretmiolar.hic bi yerde bulamıom(höbö cok kızsal bi dert oldu)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
tamam hemen siparişi veriyorum o gelene kadar sana Oriflame'den "Sunset Rose - 6590" verebilirim ya da "Natural Shimmer - 6585" güzel renklşe şu sıralar bunalrı öneriyorum tabii bu renklerle uyumlu rujlarımız da var onalra sorna değinirim

rujlarımız kampanyada sanırsam 7TYL gibi güzel bir fiyattan veriyoruz
*!Babacum forumda 10 modacı, 12.65 kozmetikçi gücündedir*[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
@ irin ; şu imzanda yazan " iki kas " dedikLerin kaş asLında dimi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...