Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Shadow istemiyorum yani nasılsa PvPci değilim bari işe yarayan bişi olsun char. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 itemlari tamamlayana kadar mecbur holy olucaz.sonra aglasalarda shadow dan vazgecmem ben yemişim instance sini pvp var pvp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Desperate Prayer sadece human ve bi baska ırk içinmiş olmadı ki şimdi :( Bride deadmines için lvl18 düşük mü?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Desperate Prayer sadece human ve bi baska ırk içinmiş olmadı ki şimdi :( Bride deadmines için lvl18 düşük mü?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 priest ise düşük sayılmaz ama kalite aggro alırsın söyleyeyim , bi 30 yard arkadan takılacan artık ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Baris Benim kullandigim talent bu cokta memnunum.. Shadow asla healer olamaz gerek mana management gerek aggro konusunda. Ayrica haklisiniz hicbir zaman greater heal kullanilmaz. Gerek tankta olsun gerek diger elemanlarda olsun.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Thbotta alakazamda açılmıyor bugün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sahsen ben1m amac1m shadow damage ag1rl1kl1 bir set giyip vampiric embrance acmak tabi pvp icin soyluyorum. (Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow spell damage you deal for 1 min.) ayr1ca shadow priestlar lvl 1 20 h1zl1 20 40 orta 40 - 60 yavas lvl atl1yor her ne kadar grinding i h1lz1 gozuksede. Bu sebepten raidler bitip setler tamamlanana kadar holy/discipline gitmek daha mant1kl1. [Bu mesaj anthro tarafından 30 Haziran 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bişey sorcam 60da talentları 0 lamak kaç gold ??[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Coldwind, 10 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki: manası biterse de aynı şey party chat rogue: abi çatır çatır critical koyuyorum sap i de yedi demin. mage: ohoo birşey mi, instant spellerle direk rekor kırdım. warlock: benim minion da rekor kırdı eheh hunter: abi şu pet'i heallasana priest: mana bitti. mage: *blink* rogue: *sprint* hunter: *feign death* warlock: *creates soulstone* http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=210 bu da benim sevdiğim set hehe konuyu bi okuyim dedim.. senin mesajını gorunce.. ne kadar gülmek ile ilgili smile varsa aklımdan geçti.... Bu kadar yogun espiriler yapma.. kalbi olanlar var abijim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 san1r1m talent resetlemek lvl ile alakal1 deg1l ilk basta 1g sonrakinde 5g diye art1yor. Tabi benim bildigim kadar1yla boyle umar1m yanl1s soylemiyorumdur. 1 defa resetledim sadece.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daha sonrada 10-15-20 diye artıyo 5er 5er benim 30 goldda sanırım. benim şimdiki template şöyle: Discipline Talents (28 points) # Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. # Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. # Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. # Martyrdom - 2/2 points Gives you a 100% chance to gain the Focused Casting effect that lasts for 6 seconds after being the victim of a critical strike. The Focused Casting effect prevents you from losing casting time when taking damage. # Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. # Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. # Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. # Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect. Holy Talents (23 points) # Holy Specialization - 5/5 points Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%. # Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%. # Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%. # Inspiration - 5/5 points Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell. # Improved Prayer of Healing - 2/2 points Reduces the Mana cost of your Prayer of Healing spell by 20%. # Spirit of Redemption - 1/1 point Upon death, summons a Spirit of Redemption that heals nearby friendly targets for 318 to 360 and another 343 over 21 seconds. Shadow Talents (0 points) # None [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 30 Haziran 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Peki na sıra ile talent vermek lazım yani holy ile başlatıp ilk onunu ona verip sonra disciplinden 10 tane mi nasıl? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 öncelikle holy degilde discipline'dan imp pw:shield ve imp fortitude almak lazım bence.ben öyle yapmıştım.daha sonrada holy/shadow artık ne gideceksen başlayabilirsin vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet öyle dwarf priestlerde desperate prayer ve fear ward var.elflerde elune's grace diye uyduruk bişey var digerini bilmiyorum :) humanlarda desperate prayer var digerinide bilmiyorum eheh.horde racelerinkini bilmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Elferdeki ranged ataklara karşı etkili oluyor range dusuruyor ve damage azaltıyor yani kıytırık bişi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 5 sayfa üşendiğim için okumadım bi kaçtnesi okudum benim talent Level: 60 Discipline Talents (31 points) · Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. · Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. · Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. · Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. · Improved Mana Burn - 2/2 points Reduces the casting time of your Mana Burn spell by ?. · Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. · Improved Inner Fire - 2/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 30%. · Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect. · Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. · Divine Spirit - 1/1 point Holy power infuses the target, increasing their Spirit by 23 for 30 minutes. Holy Talents (20 points) · Holy Specialization - 5/5 points Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%. · Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%. · Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%. · Inspiration - 5/5 points Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell. Shadow Talents (0 points) · None Ayriyetten Cagan senin sayfa birde sorduğun soruyuda söylicem Partyde herşeyden önce mage rogue hunter warlock hepsinden önce warrior healnır warrior düşerse Game Over partyde düşer onda sonra kesinlikle Mage bu ikisi sağlam olsun gerisi umrumda bile değil ölsünler reslerim bi renew yaparım y yada shield o classlar ölmesin gerisi kolay iş tabi priesde düşerse %50 ihtimalle Game Over olur :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull [Bu mesaj slayer77 tarafından 30 Haziran 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Desperate prayer ne işe yarar?[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Absolut, 30 Haziran 2005 14:52 tarihinde demiş ki: Peki na sıra ile talent vermek lazım yani holy ile başlatıp ilk onunu ona verip sonra disciplinden 10 tane mi nasıl? :) Cevabı bilen? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 desperate prayer instant heal 1474-1936. yukarda yazmıştım ilk önce disciplinedan imp shield ve fortitude ver bence cünkü onlar lazım oluyor.onları verdikten sonra yani level 24 oluyo galiba holy/shadow vermeye başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aynı talent bende var herşey aynı :) said: slayer77, 30 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: 5 sayfa üşendiğim için okumadım bi kaçtnesi okudum benim talent Level: 60 Discipline Talents (31 points) · Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. · Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. · Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. · Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. · Improved Mana Burn - 2/2 points Reduces the casting time of your Mana Burn spell by ?. · Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. · Improved Inner Fire - 2/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 30%. · Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect. · Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. · Divine Spirit - 1/1 point Holy power infuses the target, increasing their Spirit by 23 for 30 minutes. Holy Talents (20 points) · Holy Specialization - 5/5 points Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%. · Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%. · Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%. · Inspiration - 5/5 points Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell. Shadow Talents (0 points) · None Ayriyetten Cagan senin sayfa birde sorduğun soruyuda söylicem Partyde herşeyden önce mage rogue hunter warlock hepsinden önce warrior healnır warrior düşerse Game Over partyde düşer onda sonra kesinlikle Mage bu ikisi sağlam olsun gerisi umrumda bile değil ölsünler reslerim bi renew yaparım y yada shield o classlar ölmesin gerisi kolay iş tabi priesde düşerse %50 ihtimalle Game Over olur :) [signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla [Bu mesaj dwight tarafından 30 Haziran 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dwight tarafından 30 Haziran 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu arada priest her grupta rahat yer bulur demişsiniz çokkkkk doğru.lvl 46 druid olarak maraudon mudur nedir(çok cahilim bilmiyorum adını) oraya çağırdılar beni öhh oldum.e tabi reddettim.3 saniyede bir ölemem kusura bakmayın dedim.kaçtım. : ) .benim gibi boklu druid i (balance talent) healer olarak çağırıyorlarsa varın gerisini siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İyi işte ne mutlu bize en iyi holy priest talent budur daha iisi yoktur :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar