hellspe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadşlar kuzenm vidolya almış 43:00 sn.lik bişi ama buraya nası aktarcagımı bilmiom yardım edersenz sevinrm[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P [Bu mesaj hellspe tarafından 24 Haziran 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 NEA???? abi çabugh oluu msun ehehe =)[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 www.rapidshare.de ye upload edip linkini buraya verebilirsen olur.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 video mpg ya da avi dir büyük ihtimalle, onu wmv ye dönüştürüp koyarsan hem senin uploadın hemde bizim downloadımız açısından baya iyi olur :)[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 HEm konsere gidememiş, hem de dream tv'de izleyememiş (vermediler) biri olarak istiyorum!![signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ama yine solyım 43 saniyelik bi bolum BURADAN[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ane, ilk ben yüklüom nihah[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ups, izlerken tüylerim diken diken oldu birden. Ağlıcagım geldi, gidemedim diye, daha yeni cıkmıslar sahneye videoda sanırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İzledim içim gitti yaa. Orda olasım geldi...[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 son pişmanlık fayda etmez :lol::lol:[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Güzelmis bide keske sarkı soylerkenkı vıdeosuda olsaymıs :/[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 mustaine mustaine mustaine mustaine mustaine :P[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Mayhem, 24 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Ane, ilk ben yüklüom nihah ben msn ini almıştım ilk ordan ben aldım nihaooaha orada "mustaine is god, mustaine! mustaine! ve Yeah" die bagıran elemanların hepsi ben ve bi arkadasım ehhea edit:yani başlatan ve bagıran aralarda... heheh en ön orta! edit 2: bu arada tornado of souls ve holy wars die bagıran da cem die bi eleman arkadasım o da ehheau[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 24 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 24 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi süper ya WAy bak yaa dellendim of :( of ya MUSTAINE !!!!!!!!!!!! of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oh my god.. var mı başka video Allah aşkına ya :D mustaine ayrı adam,mcdonough ayrı adam.. oy oy[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi bilseydim koymazdım yaaa bu kdr krize girdnz :lol:[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben de 43 dakka sandım sevindim, bu ne be :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Slayer, Overkill, In Flames, Doro.. Bunları görmek için vazgeçtim Megadethten. İşallah doğru tercih yapmışımdır.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi megadeth ben sadece megadeth icim metallicadan vazgecmem,bide velvet R. :)[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehue dün akşam dream tvde yuxexes te gösterdi bir kısım yaklaşık 5 dakika,hem de şarkı soluyodu yaaa:D ileride de göstermeyen devam edeceklermiş yavaş yavaş..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm kaydedeyim ben onları o zaman ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi orda 1. mustaine is god dien benim. =) sonra ölüyorum ulan burda diyen de benim arkadaşım, öne geçmeye çalışıo o arada da. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar