Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympos'ta gidilicek yer?

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Turkmene git aycaya Erdinc ten selam var de... takılın...
Apachiyle tanısın.... Aac evde kalin.. bosa 35 kaat vermeyın yok klımaydı yok dustu felan...

Denize giderken 1 milyon verin...olympos antık kentınde deernın sag tarafınıda gezın... gece orange a gidin.... sabaha kadar dans edin.. Son gecede Golge ye gidin biz nie hergece orange a gittik die oturun aglayın...Denize giderken yoldan algida alin.. pansiyonlardan icecek almayin mevcut bakkallara ugramayı unutmayın... aksam uzeri cardak kapmak uzere 1 kısı secın.. o 1 saat erken gelsın denızden cardak kapsın..Apachiden Nargile alin gece .. tatlıcıdanda baklava alın spr yapiolar...Yanartasa giden.. bidaa gideni deyin cikkarken.. ama cikip yildizlara asik olun... yat turuna cıkın.. kekova kalesine cikarken 1000 yasındaki zeytin aaclarını gorup sasırın..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 25 Haziran 2005 08:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde bu sene 2-10 temmuz arasi olmpos yapmayi planliyoruz. Yalniz yol olayı nasil olacak ? Sizce otobus mu yapmali arabami kiralamali ? Otobusun biraktigi kavsaktan olympos sanirim 90 km imiş kemerden ise 10 km. Araba mi ? Otobus mu ? Hangisi daha ucuza patlar sizce ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

Neden birden olympus olarak gördüm threadi ve "minoca madene git selamımı söyle" diyesim geldi?

Gece vurdu galiba :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Olimpos'a gidiş için tek çare Kumluca'dan kalkan servislere binmektir. Bunlar da Olimpos'a varmadan, ana yol üzerinde duruyor ve oradan da Olimpos'un içine giden servislere binmeniz gerekiyor yani eşeğin şeyine su kaçırtacak kadar vasıta değiştiriyorsunuz :D. Ama Olimpos nefis bir yer, özellikle ay ışığı altında yavaş bir müzik eşliğinde kafa dinlemek için bulunmaz hint kumaşı.
Olimpos'ta kalma olayı pek zor değil. Tavsiye edeceğim ilk yer 'Kadir'in Yeri' (Kadir bey resort hotel değil :D). Hem odaları temiz ve klimalı, hem de hizmeti gayet hoş. Fiyatı da 2 sene önce 20ytl idi. Onun dışında ailelerin işlettiği pansiyonlar oluyor ki onların da çoğu kalmaya uygun. Yani zevk meselesi aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

biz genelde türkmende kalırdık ama bu sene orada kalmıyacağız büyük ihitmalle,yemekleri güzel olabilir ama
çok kalabalık oluo,çardak bulmak neredeyse imkansız yabancı turistler genelde orayı tercih ettiklerinde onları düşürmeye çalışan gereksiz tiplerde gece oraya gelio.
Olympos'a gölge açılması kadar gereksiz bir şey yoktu,ben eskiden oraya kafa dinlemeye,zihnimi boşaltmaya giderdim şimdi artık eylül döneminde belki rahat ediyorum.sanırım bu sene Olympos'a sonkez gidişim olacak,beni özlemez orası ama ben eski halini çok özliyeceğim eminim.umarım sıra kelebekler vadisine gelmez...
Sosyal ağlarda paylaş

Olympos eski olympos deil artık.Okonuda haklısın. Artık ordaki agac evli pansiyonlarda pansiyon değil.470 500 yataklı pansiyonmu olur mesela.

Aksam cardak buldun oturdun diyelim .Yan pansiyonda calinan shake it baby esliginde cardakta cekilmiyor.

Ben naptım her aksam yemekten sonra cardakta bi cay keyfi akabinde doruu kumsala.Yakamozlar eşliğinde yıldızların altında ( daha once hıcbır yerde bu kadar cok yıldız gormemıstım ) Yuzup kumsalda arkadaslarımla ( ki hepsiyle orda takıldım. ) takılmakta güzeldi.Hatta bir aksam yerli yabancı karısık arkadas grubuyla ( avusturyalılar ingilizler Hollndalılar Adanalılar ankaralılar istanbullular la) birlikte yaptıgımız muzık sonrası sabaha doru usuyup ates yakıp sabahta jandarma eşliğinde uyanmamızda ayrı bır tat katmıstı :)
Ulasımda ise antalya otobus terminali icerisinde Kumluca otobuslerıne bınıyorsun.Yolda bır ara ( yakalsık 1 saat sonra )durakta bırakıyor.Oradan hemen bı baska mınıbus kalkıyor.Yaklasık 10 dakıka sonra bri vadi icerisindekı olymposa variyorsun.

[signature][hline]KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, tüzükler konusunda Brüksel'de Türk ve Rum heyetleri arasında yapılan görüşmelerde, ''Rumlara, izolasyonların kaldırılması ve limanlarının açılması karşılığında Maraş'ı vermeyi önerdiklerini, ancak Rumların bu öneriyi şiddetle reddettiğini'' açıkladı.

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 29 Haziran 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok araştırdım çok telefon ettim Kadirin yeri hakkında olumlu yorum alamadım Ve ettigim telefonlardada karşıma ilgili kimse çıkmadı Türkmende , Veruna , Orange da felan tek memnun oldugumu Divasa idi sırf kibar konuşma insan neler kazandıryomuş görümüş oldum.. :)

ilk defa görüşem olymposu dediginiz gibi eski zmnlarında keşfetmiş olmayı daha cok isterdim ama kısmet değilmiş :(
Dalyan'a gidicektim aslında ama buraya değişti sonra orasıda nacizane bi yermiş duydugum kdrıyla..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Sosyal ağlarda paylaş

Olympos u olympos yapan insanı deil doğası ve ortamidır.
Şu bir gerçek ki gerçekten olympos a olan ilgi bir cok iisanın gözünden kacmadi ve olympos yavaş yavaş bozulmaya kirlenmeye başladi. Ancak oraya giden insanlar da artik hem eğlenmeye hemde doğasına gidiolar. Eğerki doğasi icin gidip de calinan müzikten ve insanlardan rahatsız olduysanız eğer hemen bitişiğindeki ciraliyi tavsiye ederim. Orası biraz daha yaşliların kaldığı bir yer ve daha sessiz sakindir. Tam bir aile ortami söz konusudur oradada.[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...