Remus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 fiyati 300ytleyi gecmiyen radyosu olan telefon onerisi bekliyorum aklimda bi nokiadan 6610i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İki yıldan uzun bi sure 6610 kullanıyorum ,gayet iyi telefon verdigin paraya kesinlikle deger. Son zamanlarda bikac tusun takılıp calısmaması dısında hicbi sorununu gormedim ki eh yani iki yılda da o kadar olsun.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 LG - C3400 süper bi telefon 310YTL mp3-kamera-çift renkli ekran[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 6230'un ikinci elini bulabilirsen süper bir telefon. olmadı o fiyata 7250i alabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Nokia al alacaksan.2 elde de iyi para getiriyo. Bak önerim olarak 5140 al.Taş gibin telefon duvara fırlat bişey olmaz.Kamerası video kayıtı radyo su mevcut.Kısmen su geçirmiyo.Kamerası için fazla bişey diyemiceğim.Pixeli biraz düşük kalıyo diğer telefonlara göre ama bilgisayarla birlikte kullanacaksan çok yüksek verim alırsın. Nokia 5140 bir araştır.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar