Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daha önce böyle bi topik açılmıştı hatırlıyorum ama arama yapamıyacak kadar zor durumdayım..yeni konu seçeneğine bile bin bir zahmetle bastım...paticik haricinde hiç bir siteye giremiyorum yada girdiğimde bir sürü öge gösterilemiyor sebebi nedir nasıl gideririrm acil cevap lazım ühühühü..!![signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 belki güvenlik ayarlarındandır öğeleri fln engelliyor olabilir[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 res attım bilgisayara..neyse..şu an için sorun yok ama ileride olmıcak anlamına gelmez...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar