Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsana geçiyorum yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Areste karus olarak oynuyodum ama artık baymaya başladı. ben de insan karakter açtım dün. 29 lvl yaptım. parasal yönden sıkıntım yok. ork karakterlerimdekileri aktardım kendime. ama bana lvl atlamamda yardım edebilirseniz cok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

nick:Terrannnn
Class:assasin[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Mesaj tarihi:
walla ben japon serverindeyim sana yardımcı olmak isterim ama cumartesi sabah 7 de uskoya geceçirom 1 gün bounca lvl kasıcaz arkadaşlar vr +55 sende gel birlikte kasarız[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
ne güzel ya ehe yardımsever insanlar :) ork açarsanız da ben kastırayım eheuhe. (gerçi soydum adamı bşi yok elinde üstünde :D )[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Mesaj tarihi:
hayır 12 değil sabah 7 veya 5 ertesi gün 5 e kadar yani 24 saat nonstop 51 olurum büyük ihtimal[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!

Mesaj tarihi:
daha açmadımki 1 günde kasılır herkezle anlaştık spotlar bizim 40 ytl bayıldım 1 günlük harpy spotlarına[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Mesaj tarihi:
eh , konmazlar inşallah :) ama bişi söliyim toplu golem keserek harpynin 2 katı hızlı lvl atlanıyo bunu bilin. belkide harpyde hep ks olduğundandır ama.[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Mesaj tarihi:
bnde gelıom benı unutmaın ares te el morad patı bılmem kac bulusması lol lvl 27 yım oylesıne acmıstım ben gelcem unutmaın oyundakı adım SmoLaFein nıcktekı gıbı[signature][hline]Narcatas
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 30 Haziran 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
uehueh o lafı hatırlıyorum ben :P

Çaar beni yardım edim. Ama sabah 7 de imkanı yok gelmem. öğlen 1-2 gibi gelirim..

Bide 1 günde 51 olamıon.. Ben denedim tecrübeliyim. :D[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
  • Yeni Oluştur...