NightLord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu komut ile iki gate i birbirine bağlamayı deniyorum ama olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sitenin scripts bolumunde olması lazım bir de oraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 baglamaktan kastın nedir?? tekine basınca diger kapının da acılması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Sanırım bir gate den geçince diğerine geçme olayı varya ondan bahsediyor bak şimdi gate i koy gateden geçince nereye gideceğini koordinat olarak belirle (ben 1,1,1 yapıyorum örnek için) .set morep 1,1,1 Bunu yaptıktan sonra gateden geçersen 1,1,1 e gider bu şekilde diğer gate e ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar