Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bi daha ki sefere leg cut da dene...[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu arada abi PK da herkes kaçak oynar ya.Zaten öbür türlü bişi yapamassın bence[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 vallahi Dual-wield yazıcaktım ilk, ondan sonra anlaşılması daha kolay olsun diye dual 1 handed yazdım... Neyse anlayan öyle de anlıyor böyle de anlıyr :)[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 legcut + scream i yeme ortalamam cok duşuk nedendir bilmem hatta ice bile bazen işlemiyo biraz lightla sorunum var o kadar.. sana bi sır vereyim pot timing olayı koparır pot timing ini iyi yaparsan aglatırsın rogue'u. bazen acid pot gerekli olabiliyor dikkat ediceksin talia mı giyiyo yoksa normal armor mu. bu arada bir de abyss in nimetlerinden de yararlanıcaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet pot olayında biraz problemliyim.onu iyi ayarlarsam benim için iyi olcak.abyss tende nerden bulcam o holy leri.yada kim ugrascak yaa[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya arkadaşlar hız çok çok önemli baktın rogue a vuruyorsun ama doğru düzgün damage vermiyorsun spear talia diye düşünüyorsun.. hızlıca silah değiştireceksin. örnek:genelde raptor ile oynuyorum. hemen giga 1 hand ve deep scar a geçiyorum her ikiside axe :) genç birazcık üzülüyor, bakışlarından hissedebiliyorum bunu :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 30 Haziran 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 orcların ne giydigini cözemiyosunki ne giyse aynı gibi[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bişi sorcam : lag da olsa olmaa da ben lıght feet le kaçarken arkamdakı mage nası yaklasıp hatta dıbıme gırrp baan staff la dalıo bunn tek yolu speed hacktır lag fln olmaz burde lıght feetten hızlı skıll var mı ben mı bılmıom?[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ekrandan kontrol etsene ne damage verdiğini ayrıca orcların shelleri ile talia çok farklı be..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 En iyi makrocu 411 dir. Bu adam hayatta tek basına gezemez.Bobert Diez de olsaydı Alayını biçerdi herhalde :) 411 kadar korkak biride yok 2 rogue 2 warrior 2 priest 2 mage bu sekilde olmazsa olmaz bu adama.Yalanlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sword dance cok mana yiyor 300sp ztn 1616 mp var5 tane vuruyom cok az.sonra mana içerken hp arada kaynıyor.ben bi aralar cok iyi ayarlıyodum.Artık yapamyom. :D ben sizi cözemedim.herneyse ztn büyük ihtimal orc a gidiyom :P[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: nym, 30 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: En iyi makrocu 411 dir. Bu adam hayatta tek basına gezemez.Bobert Diez de olsaydı Alayını biçerdi herhalde :) 411 kadar korkak biride yok 2 rogue 2 warrior 2 priest 2 mage bu sekilde olmazsa olmaz bu adama.Yalanlayan varmı? abi ztn korkak oynamasa o kdr np yi yapamz adam.[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mage diyorsan o ayrı benimde kafama takılıyor o konu yani hiç mage oynamadım ama şu kayarak vurmaları çok ilginç ya evde olacaktı bir kaç ss anlatmaya çalıştığım lag la ilgili aramızda inanılmaz mesefa versek bana damage veriyordu yani utanmasa kendi town undan bana damage verecek adam..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi herkes burda oyuna giremiyomusunz? Ben giremiyom :( rezz gelcekti adam agac oldu heralde. OB nin önünde uznadım dinlemiyom :P[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya yapmayın arkadaşlar 411 den bahsediyorsunuz adam iyi oynuyor bunu kabul etmek zor birşey değil. ben sürekli evde oynarımda, rogue ile oynayan bir arkadaşı cafede izledim mouse u bırakıyor bazen ve o macro dediğiniz damage ler veriliyor. 411 iyi oyuncu ve yanlız dolaşmaktan bahsediyorsanız. yapmayın etmeyin diyorum sadece. humanların 1 partisinde 2 3 priest oluyor ya bu humanların %50 si debuffermı ya town çekiyorum böyle olunca hangi arada torment parasite massive atıyorsunuz bi durun ya :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet oyleyiz :D demin 3 duff la dolastık işte.Grog Socrete Exper yere serildi :D rebelde20 de ordan dont attack Grog plz dio why dedim He is my father dedi lol [signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShdwFx tarafından 30 Haziran 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 artı şunu sorayım ares te hiç oynamadımda ok belli bobert iyi oyuncu onun bahsettiğiniz macroyu kullanmadığı ne malum? alayını alır demişsinde yavaş alsın diyorum..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sadece SOLO takılıyor?Bu yeterlimi Macro vardır elbet ama adam sanki delikanlı hep solo bunu cozemedım.411 Gibi değil yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Macro kullanmıyor çünkü; Adam 1 anda 4 ayrı skill kullanmıyor.. Vurduğu dmg lar R attack dan kaynaklanıyor. Karambolde karşılaştık bi defasında, 1v1 ye döndü olay. 120-180 arası R attack vuruyordu. Bu R atacklar o kadar fazla oluyodu ki bi yerden sonra toparlayamamaya başlıyosun. Ve şunu söyliim, normal bi paper sin'den fazlası var... Normal assassinlere 500 ve üzeri vururken bobert'e 450 500 arası. Ha bi de şöyle bişi var, ilk saldırdığında Info Box da Kırmızı gördüğün "bobert has inflicted xxxx dmg" yazıları bi anda 4- 5 tane olunca "nooluyoz lan" diye şaşırıyosun. Mageleri zaten şaşırmaya fırsat bulamadan mefta ediyor.[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Murtaza birgün 411 varken gel Diez e de gör abicim.Ben Bobert ide ozledım sonucta güzel oyunca Murtaza kadar olmasada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nym yanında rezzer varmı suan? Bİ rush yapında arada rezz edin beni plz.D2 yapamıyorum :D+[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 murtaza gördü ztn bizimle takılırken. farkedilmicek bi adam diil sonuçta paso ismi görünüo adamın. bu arada shdwfx senin oyundaki nickin shadowfax mı ? bide geçenlerde town rush yaparken parasite yiyip kulelere yattın mı hiç? [signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 30 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ama suna sevindim Blood humanlara gecıyor.Yani 411 human oluyor :) Positive clanı ve Vendetta da orc oluyor.Güzel bişi aslında.Eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 BİRŞEYEDE ATLAMA SURDA YA BİRŞEYEDE ATLAMA YETER YA..NE ADAMSIN SEN YA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pff tüm dupeçular/kserlar fln bize gelicek. orcların can damarını kesiyorlar.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 30 Haziran 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar