Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlgilenirseniz Çok Sevinirim Konu:scp?

ORANOS

Öne çıkan mesajlar

Eger ultima oynuorsan o oyunda gordugun butun itemleri scpler olusturuor yanı o oyun yazılımdan ıbarettır ve scripts yazmak cok kolay bısey dııldır 2 senedır urasıorum ( genelde nebul ocak) ve hala bılmedıklerım var ve bu arada bu tpoicin aynısı vardı sanırım arattırsan daha oncen orenebılırdın yanı bosuna topıc acmana gerke kalmazdı

[Bu mesaj serberius tarafından 30 Haziran 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben biliyorum scp ti konu o diil yani burada veye başka bi yerde scp hakkında kasılıp yazılmış bi araştırma varmı scp nedir ? şöle şöle yazılır örneklerle yani? ve bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum özellikle izmirden arkadaşlar varsa tanışalım özel msj ile msn adreslerini gönderebilirim isteyenlere :D Herkese Teşekkür ederim...[signature][hline]Anduril ... Uo da Herkes Hakettiği Makama Gelecektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serberius, 30 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
sanırım boyle bır yabancı site vadır ama hatırlamıorum tam olarak onuda patide yayınlamıslardı uzun zman once(1-2 ay)

İYİ DE ONU NASI BULUCAM?????[signature][hline]Anduril ... Uo da Herkes Hakettiği Makama Gelecektir...
Sosyal ağlarda paylaş

bak nasıl bulucaksın oncelıkle bi sphere55i indir www.uobrasil.net bulabilirsin sıkıstırılmıs dosyayı indirdikten sonra winrar/winzip ile acıcaksın klasor halınde acılan dosyanın içinde bazı klasor/exe/txt dosyalar var mavi yuvarlak top seklınde exe dosyayı serverı çalıstırmana yarar scripts klasorunun altında scriptlere ulasabilirsin.. Eger serverını acıp calıstırmak ve indirdigin scriptleri calıstırmak istiyorsan c:/sphere/scripts klasoru altına atman gerekıyor haa bunları yapmanın bir kısayolu axis adlı sphere yardımcı programını bulup c:/sphere/scripts dizini altına kurmandır kurcalaya kurcalaya öğrenırsın artık arastırmacı ruhunuzu kullanmanmanızı tavsiye ederim bozmaktan korkmayın.. :)[signature][hline][ imza yok ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...