Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Rock Republic Open Air Festival

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
requem, 23 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Eğer ilkine gitmediysen bence dtye git, 3 saat çalacakmış dt!! In flames de heralde 1 saat15dk fln kalır sahnede.

2 saat çalacak.

saat 22.00 - 24.00 arası[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Haziran 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 23 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
said:
requem, 23 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Eğer ilkine gitmediysen bence dtye git, 3 saat çalacakmış dt!! In flames de heralde 1 saat15dk fln kalır sahnede.

2 saat çalacak.

saat 22.00 - 24.00 arası

2.30tan aşağı çalmazlar diyorum ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
Yiyecek-İçecek fiyatlarını bilen varsa yazabilir mi ona gore hazırlıklı gidelim.[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
istanbul da olmak varmis :/

sirf doro icin gidilir bu festivale

[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 28 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her ne kadar dream theater icin gidemicek olsamda, bir arkadaşım sayesinde beni cok mutlu edicek festival..(slayer ile roportaj yapıcak arkadaş, benim adıma imza falan alıcak)
şimdiden gidicek herkese iyi eğlenceler.

ÖNEMLİ NOT : mümkünse gitmeyin konsere malum slayer bu sağ cıkamama durumu olabilir eheh..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Slayer ı gordukten sonra sağ olmasakta yeter :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
Lethe'yle beraber gıdıcektık arabasını carptı alkolluyken kaza yaptı ehlıyetıne el koyuldu falan ailesi ceza verdi
GİDEMİYORUZ!

lethe sana buradan en içten beddualarımı yolluyorum.İmkan varken bile In Flames'i izleyememekte varmış şu hayatta lanet olsun.

Şunuda çok rahat soleyebılırımkı ömrümden 5 yıl gidiecek gidemedigimden dolayı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
11 milyona cadır buldum mutluyum :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
karfurda satılıo cadır[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
yemek fiaatlaeı belli değil ama etrafta bira 4 milyon oalcak gibi bir duyumlar alıyorum
hadi bakalım[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
  • Yeni Oluştur...