Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Rock Republic Open Air Festival

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Abandoned, 31 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
İsveçin kralları opeth'dir karışıklık olmasın..

İsveç'in en meşhur grubu, Melodik Death tarzının yaratıcısı, dünya çapındaki en meşhur death grubu In Flames.

Senin Opeth'i In Flames'den daha çok seviyor olman bu gerçeği değiştirmez, Opeth'i de İsveç'in kralları yapmaz.

İsveç'in kralları In Flames'tir.[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki:
hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun
| spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page |
Mesaj tarihi:
ya hellcim tartışma adamlarla boşuna , sildiin mesaj bunları tamamen açıklıo :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ya Opeth le In Flames i kıyaslayıp Gral yaptırmayı geçtim

Neden illa guzel muzisyenler çıkaran bi ülkede ısrarla Gral seçmeye calısıyorsunuzki?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
Opeth ayri bir güzeldir, In Flames ayri bir güzeldir.

In Flames Isvec'ten cikan en iyi müzigi yapmistir, ama su anda en iyi müzigi Opeth yapiyor, In Flames kendini piyasaya verdi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Ya ne in flames'i ne overkill'İ ne doro'su ne s.o.i.a.'u lahhnn!!!!!
Bu festin kralı, bu alemin kralı SLAYER'DIR nokta
Ehah öyle demeyelim tabi, bu festin headlinerı Slayer arklar hadi buna karşı laf söyleyin şimdi :)
Mesaj tarihi:
öle deme, requem in paticikteki misyonu bu; kavga çıkarmak...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Zhuahuahuauhua, mortis fazla konuşma!! Doomcu adamların bu festte işi yok!!! Neyse ben festivalin kralını söylemiyorum yav, gelmiş geçmiş en büyük kralı söylüyorum!! Ehh öyle olunca zaten bu festin de kralı olmuş oluyor :) Bir de paso in flames muhabbetleri dönüyor bu forumda, heyy Allahım!!! Melodeathi yaratan At the Gates'tir kuzularım, canlarım benim !!! :) Slayer ezecek, geçecek festivalde Overkill haricindeki tüm grupları, onlar KRAL!!!! Herkes görecek 2 Temmuzda!!! Sarıyerde Tsunami!!! Gitmezseniz de haberlerde görürsünüz !!! :)
Mesaj tarihi:
Ahahh, ben geyik yapıyorum. New Age dinliyorsan, hmm..
Slayer...hmm.. new age...hmm.. Bozabilir seni.Ya da ne biliyim Slayer çıkınca korkabilirsin :) Biri elinden tutsun, sahip çıksın :)
Mesaj tarihi:
ben to die for u tercih ediyorum slayera !

IN YEARS OF HATE I LOST MY EVERYTHING OOOO! THE ONLY WAY IS DOWN!

kraldır to die for![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
böyle güzel bir organizasyona katılamayacağım, kendimi kınıyorum....[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
said:
requem, 31 Mayıs 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Ahahh, ben geyik yapıyorum. New Age dinliyorsan, hmm..
Slayer...hmm.. new age...hmm.. Bozabilir seni.Ya da ne biliyim Slayer çıkınca korkabilirsin :) Biri elinden tutsun, sahip çıksın :)

slayer'a kadar cenotaph var tırstırabilitesi olan:) ben tırsıyorum kendi adıma:-)
slayer nerdeyse hiç dinlemedim şimdiye kadar, çok merak ediyorum.%90 sevecem orası ayrı:P[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
said:
requem, 31 Mayıs 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Slayer ezecek, geçecek festivalde Overkill haricindeki tüm grupları, onlar KRAL!!!! Herkes görecek 2 Temmuzda!!! Sarıyerde Tsunami!!! Gitmezseniz de haberlerde görürsünüz !!! :)

peki...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
said:
Abandoned, 24 Mayıs 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
rock republic metalcilerin kendi kendini yönetmesidir.

:D
festivalde baya iyimiş ayrıca...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Cenotaph'ı da unutmamak lazım, evet.Çok sağlam herifler, tırsıbilitesi çok yüksek.Heriflerin bir fotosu vardı, dehşet bişey yaa!! Herkesin gözü, burnu, ağzı birbirine girmiş fln!! :)
Mesaj tarihi:
Rock Republic ahah super isim. Bence yeterli katılımı saglarsak konser alani sinirlarini kapatalim bayragimizi cekelim, gruplari rehin alalim. arada bir disariya barbar grup gonderip yemek icecek (ve kadin ahah:)) getirmesini saglayalim.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
in flames ve slayer için gidiyorum,bileti çıktığı ilk gün aldım zaten,78 ne ki flames için![signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben dtye gidicem de 3ünde.acaba sallıyıp in flames'e mi gitsem diorum.

bu arada ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORU:

IN FLAMES tam olarak saat kaçta çıkacak?
eğer dt konserinden çıkıp sonuna fln yetişebilirsem efsane olur.

ÖNEMLİ SORU 2:
Park Ormandan Sarıyerdeki Ormana nasıl kaç dakkada gidilir?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
  • Yeni Oluştur...