Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Rock Republic Open Air Festival

VentoChild

Öne çıkan mesajlar

İşte mükemmel bir festival var yazın! :rock:

1 TEMMUZ 2005
OVERKILL
KRONİK
CATAFALQUE
METAROTH
COURTYARD
ABRAXAS

2 TEMMUZ 2005
SLAYER
TO DIE FOR
ALEV
10 FOLD B-LOW
MOURNING CARESS
FALSE IN TRUTH
CROSSFIRE
AFFLICTION
UCK GRIND
EPISODE 13

3 TEMMUZ 2005
IN FLAMES
DORO
SICK OF IT ALL
CENOTAPH
SOUL SACRIFICE
JOKE FOR A WHILE
SELF TORTURE
PICK POCKET
LIL

BİLET FİYATLARI

Kombine bilet fiyatı : 80YTL (80.000.000 TL)
Günlük bilet fiyatı : 50 YTL (50.000.000 TL)
250 adet VIP bilet fiyatı : 150 YTL (150.000.000 TL)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.

Sosyal ağlarda paylaş

birde VIP bilet var aslında en iyisi o çünkü kimbilir kaç kişi gelicek oraya konseri doğru düzgün izlemek zor olacak gibi.VIP bilet ile en önden özel bir alanda izliyormuşsun konseri sonra özel bir çadırda grup elemanlarıyla tanışma şansın varmış 5 kişi slayer dvdsi 5 kişiye in flames t-shirt'ü veriyorlarmış yanlız fiyat 150 ytl :)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Sosyal ağlarda paylaş

o özel çadırda tanışıp uzun uzun muhabbet ediceğinizi düşünmüosunuz heralde? biriki imza verirler bizi siz yarattınız şeklinde cümleler söyler giderler :D bi de v.i.p biletinin 250 tane olduğunu düşünürsek bunlardan hepsi alınmasa bile baya bi karambol olur o çadırda :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın ilk işimiz arkadaşlarla VIP bilet almak olcak...Ben bilmiyordum VIP biletinin tanışma faslı ile alakadar olduunu...Şimdi örendim teşekkür ediyorum...
Ayrıca tabiiki İsveç'in kralları in flames için gidiyoruz...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VentoChild, 24 Mayıs 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
birde VIP bilet var aslında en iyisi o çünkü kimbilir kaç kişi gelicek oraya konseri doğru düzgün izlemek zor olacak gibi.

çok da güzel az insan gelicek... belki overkill ve slayer insan çeker ama yani her sene aynı muhabbet
geçen sene rtn ye gelen insan sayısı belli..
şu anda neden rtn deilde rock republic war bunun nedenide belli yani..

daha bişeylr otrmadan 3 gün festival yapmak mantıksz yani..
wacken bile kaç sene tek gün yapıldı..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ElfFighter, 25 Mayıs 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Yarın ilk işimiz arkadaşlarla VIP bilet almak olcak...Ben bilmiyordum VIP biletinin tanışma faslı ile alakadar olduunu...Şimdi örendim teşekkür ediyorum...
Ayrıca tabiiki İsveç'in kralları in flames için gidiyoruz...

İsveçin kralları opeth'dir karışıklık olmasın..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...