VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 İşte mükemmel bir festival var yazın! :rock: 1 TEMMUZ 2005 OVERKILL KRONİK CATAFALQUE METAROTH COURTYARD ABRAXAS 2 TEMMUZ 2005 SLAYER TO DIE FOR ALEV 10 FOLD B-LOW MOURNING CARESS FALSE IN TRUTH CROSSFIRE AFFLICTION UCK GRIND EPISODE 13 3 TEMMUZ 2005 IN FLAMES DORO SICK OF IT ALL CENOTAPH SOUL SACRIFICE JOKE FOR A WHILE SELF TORTURE PICK POCKET LIL BİLET FİYATLARI Kombine bilet fiyatı : 80YTL (80.000.000 TL) Günlük bilet fiyatı : 50 YTL (50.000.000 TL) 250 adet VIP bilet fiyatı : 150 YTL (150.000.000 TL)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ucanadamla ve trgdy'le birliktegidioz(cadır bulabilrisek):D[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan [Bu mesaj reinforcement tarafından 24 Mayıs 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben kombine alıcağım büyük ihtimalle eğer halen varsa :)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kombinemi çoktan aldım ama kalamicam heralde orda. hergün gidip gelicez artık.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 birde VIP bilet var aslında en iyisi o çünkü kimbilir kaç kişi gelicek oraya konseri doğru düzgün izlemek zor olacak gibi.VIP bilet ile en önden özel bir alanda izliyormuşsun konseri sonra özel bir çadırda grup elemanlarıyla tanışma şansın varmış 5 kişi slayer dvdsi 5 kişiye in flames t-shirt'ü veriyorlarmış yanlız fiyat 150 ytl :)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oha 150 ytl o kdr şeye bedava be[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben VIP almayı düşünüyorum normal olarakta zaten VIP kombine oluyor.bakalım arkadaşla konuşup VIP alıp gidicez kaçmaz bence ve değer o kadar para.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ama grupları yakından gorebicekmsnz vipten alrısanz ?[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: reinforcement, 24 Mayıs 2005 17:01 tarihinde demiş ki: ama grupları yakından gorebicekmsnz vipten alrısanz ? özel bir çadırda grup elemanlarıyla tanışabilecekmişiz.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu festival kaçmaz kızılay çadırımla orda olucam ;) yazanlar hangi gruplar için gittiklerini yazsalar anketimsi bişi olur ben in flames,slayer,to/die/for bu 3 grup favorim[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ozel bi cadır grup elemanları :S ne diosun ya sen kriz gecrcem :D[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 rock republic metalcilerin kendi kendini yönetmesidir.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o özel çadırda tanışıp uzun uzun muhabbet ediceğinizi düşünmüosunuz heralde? biriki imza verirler bizi siz yarattınız şeklinde cümleler söyler giderler :D bi de v.i.p biletinin 250 tane olduğunu düşünürsek bunlardan hepsi alınmasa bile baya bi karambol olur o çadırda :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dediğin gibi oturup uzun uzun sohbet ortamı olmaz :).işte imza verirler,el sıkışırlar falan.VIP bileti 250 adet ise o çadıra 250 kişinin girmesi hakkı.yani sorun olmaz o konuda.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ne çadır ne de kimle gideceğim tam olarak belli ama aldım kombine biletimi:) bu aralar 80 milyon, artıyor habire. günlük bilet yoktu en son hammerda. belki gelmiştir şimdilerde.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benim uyku tulumu almam lazım bir tane.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yarın ilk işimiz arkadaşlarla VIP bilet almak olcak...Ben bilmiyordum VIP biletinin tanışma faslı ile alakadar olduunu...Şimdi örendim teşekkür ediyorum... Ayrıca tabiiki İsveç'in kralları in flames için gidiyoruz...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: VentoChild, 24 Mayıs 2005 16:52 tarihinde demiş ki: birde VIP bilet var aslında en iyisi o çünkü kimbilir kaç kişi gelicek oraya konseri doğru düzgün izlemek zor olacak gibi. çok da güzel az insan gelicek... belki overkill ve slayer insan çeker ama yani her sene aynı muhabbet geçen sene rtn ye gelen insan sayısı belli.. şu anda neden rtn deilde rock republic war bunun nedenide belli yani.. daha bişeylr otrmadan 3 gün festival yapmak mantıksz yani.. wacken bile kaç sene tek gün yapıldı..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya yanlız şöle bi sorun var, ben mi bilmiorum headlinerlar haricindeki grupları yoksa bilinmiolar mı? gerçi in flames e canım feda da...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 MetalSU (Sabanci Universitesi Metal Klübü) cadirlariyla beraber orada olacak : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende orda olucam,daha almadım biletleri,çadırı,tulumu. sonana bırakıp ...ümün 3 buçuk atması gibi bi drum söz konusu olucak sanırım:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çadırı bılmıyorumda tulum almam gerekıyo benımde[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 inşallah şu sıralar part-time bi işe giricem ve bilet parasını elde edicem. olmazsa zaten borç alıcam birinden. eğer part-time iş imkanı sağlayabilicek birini tanıyosanız özel mesajdan yardım edin lütfen.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: ElfFighter, 25 Mayıs 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Yarın ilk işimiz arkadaşlarla VIP bilet almak olcak...Ben bilmiyordum VIP biletinin tanışma faslı ile alakadar olduunu...Şimdi örendim teşekkür ediyorum... Ayrıca tabiiki İsveç'in kralları in flames için gidiyoruz... İsveçin kralları opeth'dir karışıklık olmasın..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hehe öyle dedim ama opeth isveçliydi dimi :D[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar