ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaşlar.. kafaya taktım.. stamina ve int ten fedakarlık edicem.. shadow resist i 100+ yapıcam Evet.. bü şartlarda shadow pri karşısındaki stratejim ne olmalıdır ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ac1kcas1 boyle birini gorursem once bi guzel kufur ederim , sonra fear basar1m aksi istikamette -combata kadar kosar1m , bakt1m yine geliyosun .. Mind control uzaklara dogru bi kostururum :P (%75 sansla olmus olurum) .. at1ma binerim allah ne verdiyse devam. :) Saka bi yana ztn polymorph + long cast time olay1 degil mi her zmn yapt1g1n? Ya da her ne yap1yorsan ayn1s1n1 yapmal1s1n cok fazla bir avantaj1n olucak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pek bişey değişmeyecektir shadow resist olsa bile.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 saolasın... hemen shadow a abanıyorum :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 shadow resiste verdigin artılardan dolayı olusacak bir cok eksin(az mana az hp az spirit) seni yine ölüme götürecektir. sonuc sıfıra sıfır elde var sıfır. [Bu mesaj sadlover tarafından 30 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 124 civarı yapabildim gayet etkili shadow büyülere,warlock un shadow bolt u 130-300 arası vuruyordu mesela.bir sürü resist de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar