Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hobiler fobiler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 29 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
hobiler : yalnızlık , karanlık , sessizlik...

Şimdi sen bana yalnızlık, karanlık ve sessizlik yapacaksın. Demin gözüme ilişen ama nick'ini hatırlıyamadığım arkadaş da kapalı alan yapacak.

LOL, hobi ne demektir farkında mısınız arkadaşlar?

edit: Bana kapalı alan yapacak olan şanslı arkadaşın nick'i Riehn'miş hemen düzeltelim.
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 30 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hobi:otobus yolculugu+kulaklık+bir mecmua,topraga yalın ayak basmak,kıl donmesi ve irin cıkarmak(gayet hijyenik yapılır),yemekk
fobi:4-10 yas arası cocukların hemen hemen hepsi,yuksekliik,telefon faturasında internet kısmının kontor sayısı[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
bende küçükken kuduz olur muyum diye bi fobi vardı, bi türk filminde izlediydim, sokakta kedileri mıncıklayıp tırmalanınca sudan korkuyo muyum falan die sürekli su içerdim ehe hey gidi günler heey.[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 30 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
kapalı alanda ankarayda falan yüreğime bir darlık geliyor kapalı alan fobisi olabilir bende

klostorofobi olmasın o? :-P[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Mesaj tarihi:
evet klostrofobi storm da vardı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
kusma fobim var, evet kusmaktan korkuyorum ciddi ciddi. kusunca yüzümde kırmızı benekler oluyo bir iki gün sonra geçiyo.

hobi olarak internet, playstation ve metal müzik diyebiliriz.[signature][hline]Forum falan boş işler
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 29 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
NEBULA OYnarKEN SABAHLAMAK...

Nebula oynamak ne ? :9

hobi : bilgisayar , müzik , kitap okumak vs.
fobi : arachnophobia , amathophobia , acarophobia , clownophobia vs.

(bkz: öeeh)[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
said:
potatiumk, 30 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
kusma fobim var, evet kusmaktan korkuyorum ciddi ciddi. kusunca yüzümde kırmızı benekler oluyo bir iki gün sonra geçiyo

emetophobia :B[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
hobi: kusmak, yaralanmak, düşmek, gülmek, karanlık, inzivaya çekilmek, knight online, s.çmak :D

fobi: gürültü, kalabalık, baş ağrısı, sinek ısırması :-p[signature][hline]deli büyücü geri döndü
  • Yeni Oluştur...