GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Lexius, 29 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: hobiler : yalnızlık , karanlık , sessizlik... Şimdi sen bana yalnızlık, karanlık ve sessizlik yapacaksın. Demin gözüme ilişen ama nick'ini hatırlıyamadığım arkadaş da kapalı alan yapacak. LOL, hobi ne demektir farkında mısınız arkadaşlar? edit: Bana kapalı alan yapacak olan şanslı arkadaşın nick'i Riehn'miş hemen düzeltelim. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 30 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hobi:otobus yolculugu+kulaklık+bir mecmua,topraga yalın ayak basmak,kıl donmesi ve irin cıkarmak(gayet hijyenik yapılır),yemekk fobi:4-10 yas arası cocukların hemen hemen hepsi,yuksekliik,telefon faturasında internet kısmının kontor sayısı[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kapalı alanda ankarayda falan yüreğime bir darlık geliyor kapalı alan fobisi olabilir bende[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende küçükken kuduz olur muyum diye bi fobi vardı, bi türk filminde izlediydim, sokakta kedileri mıncıklayıp tırmalanınca sudan korkuyo muyum falan die sürekli su içerdim ehe hey gidi günler heey.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Apache, 30 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki: kapalı alanda ankarayda falan yüreğime bir darlık geliyor kapalı alan fobisi olabilir bende klostorofobi olmasın o? :-P[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bilimsel adı o klostrofobi olması mumkun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet klostrofobi storm da vardı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kusma fobim var, evet kusmaktan korkuyorum ciddi ciddi. kusunca yüzümde kırmızı benekler oluyo bir iki gün sonra geçiyo. hobi olarak internet, playstation ve metal müzik diyebiliriz.[signature][hline]Forum falan boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Gothic_Angel, 29 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: NEBULA OYnarKEN SABAHLAMAK... Nebula oynamak ne ? :9 hobi : bilgisayar , müzik , kitap okumak vs. fobi : arachnophobia , amathophobia , acarophobia , clownophobia vs. (bkz: öeeh)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: potatiumk, 30 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: kusma fobim var, evet kusmaktan korkuyorum ciddi ciddi. kusunca yüzümde kırmızı benekler oluyo bir iki gün sonra geçiyo emetophobia :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hobi: kusmak, yaralanmak, düşmek, gülmek, karanlık, inzivaya çekilmek, knight online, s.çmak :D fobi: gürültü, kalabalık, baş ağrısı, sinek ısırması :-p[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar