MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Nukem_Verite, 28 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: ardından tuvalet tutorialıda isteriz? Baktım bu konuya kimse el atmadı, duyarlı bir vatandaş olarak ben atmak istedim. Zira önemli konu.. En başından alıyoruz.. İlk önce yatağa uzanıyorsunuz.. Ardından dominic'in şuradaki tutorial'ını okuyup uyguluyorsunuz.. Ve sonra tekrar yatağa uzanıyorsunuz.. Evet suyu içmişiz bundan emin olduk. Ardından bir süre bekleyeceğiz. Bu süreyi öyle makarna, salam yiyerek değil de, içli köfte* ve pati ile geçirebilirsiniz. Ardından böbreklerinize bir baskı hissettiğiniz an, tuvalete gitme zamanı gelmiştir demektir. Ardındna tuvalete yanaşıyoruz.. daha sonra ihtiyacımızı gideriyoruz.. mu? değil tabii ki, klozetin kapağını açmadık.. Klozetin kapağını açıyoruz.. Bu arada sanatsal bir foto çekebiliriz. Bu çalışmamın adı "Temiz Dünya".. Resimde gördüğünüz traş bıçağı kendimizin temiz olması gerektiğini, marc, çevremizin temiz olması gerektiğini, kutu, ozon tabakasının delinmemesi gerektiğini, pompa tıkanmış sistemi-düzeni ve tuvaletde çişimiz geldiğinde işememiz gerektiğini simgeliyor. Neyse, kapağı kaldırdıktan sonra tuvalete tekrar yanaşıyoruz. Buradan sonraki hareketler gerek forum kuralarının izin vermemesinden gerekse yapılanların içgüdüsel oluşundan gösterilmemiştir. Ardından ellerimizi yıkıyoruz.. İşin şeyini her iki anlamda da çıkarmamak adına, yemekten sonraki evreler gösterilmemiştir, yapılmayacaktır... bitti.. (konu uçmaya müsait)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Haziran 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 [spo1=How Tu Toilet ][/spo] Ben yapmıştım tutorial[Bu mesaj Erutan tarafından 29 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben For Women olanından isterim![signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... [Bu mesaj Mandoo tarafından 29 Haziran 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Tutorials bölümü açılsın. lol[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aslında temiz dünya adlı sanatsal çalışmayı işimizi bitirdikten sonra yapsak daha uygun olur, zmaan kaybetmemek açısından[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ama sunu unutmayın ne kadar sallarsan salla dona duser sondamla :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şimdi düzgün oldu bir iki resim olmamıştı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne oluyor kitle aç :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu topiç kitli diilmiydi yaw..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Millet kafayı yedi yaw[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Loli-pop, 30 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bu topiç kitli diilmiydi yaw..? hokus pokus yaptım.. o tutorial'da bi daha ki sefere..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ve sifonu unutmusuz sifonuda cekeli maden temizlik önemli diyorsun ve ayrıca untmıyalım kıtlıktan cıkmıs gibi yedikten sonra tuvalete girmeden en yakındaki vidanjör cüyü arıyoruzki gelip temizlesin boruları :))) öle 1-2 saat tuvaleete kalan arkadaslar icin tavsiye ediyoruzzz[signature][hline]:))) !!! ........................
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 durmuyo mu?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bunun for women versiyonu çıkacak mı..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... [Bu mesaj Loli-pop tarafından 30 Haziran 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Teknoloji o kadar gelişmedi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Narstil, 30 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki: ve sifonu unutmusuz sifonuda cekeli maden temizlik önemli diyorsun ve ayrıca untmıyalım kıtlıktan cıkmıs gibi yedikten sonra tuvalete girmeden en yakındaki vidanjör cüyü arıyoruzki gelip temizlesin boruları :))) öle 1-2 saat tuvaleete kalan arkadaslar icin tavsiye ediyoruzzz su faturası gelio tastas su dök![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sifon'u çekmek de içgüdüseldir(kıvırıyım hafif)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Venator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Tutorial yapma tutorialı yok mu.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Venator, 30 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Tutorial yapma tutorialı yok mu. olmaz olur mu war.. burda..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ewt bununda dışkısını çıkardık hadi bakalım daha neler görücez
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 temizlik acisindan kenarlara sicramis ise(klozetin) onlar da silinmelidir bir selpak parcasi ile(paranoyaklik icin once islak mendil-sonra kuru mendil ile yapilmalidir)[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tuvalette en önemli nokta hijyen çok fazla değinilmemiş kınadım[signature][hline]shinsetsu desu..
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet bencede kınnn[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iğrenç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 guzel aciklanmis ihtiyacimiz vardi :D tesekkurler[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Öne çıkan mesajlar