Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resimli Tuvalet Tutorial'ı (For Men)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 28 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
ardından tuvalet tutorialıda isteriz?

Baktım bu konuya kimse el atmadı, duyarlı bir vatandaş olarak ben atmak istedim. Zira önemli konu..

En başından alıyoruz..

İlk önce yatağa uzanıyorsunuz..

Ardından dominic'in şuradaki tutorial'ını okuyup uyguluyorsunuz..

Ve sonra tekrar yatağa uzanıyorsunuz..

Evet suyu içmişiz bundan emin olduk.

Ardından bir süre bekleyeceğiz. Bu süreyi öyle makarna, salam yiyerek değil de, içli köfte* ve pati ile geçirebilirsiniz.

Ardından böbreklerinize bir baskı hissettiğiniz an, tuvalete gitme zamanı gelmiştir demektir.

Ardındna tuvalete yanaşıyoruz..

daha sonra ihtiyacımızı gideriyoruz..

mu?

değil tabii ki, klozetin kapağını açmadık..

Klozetin kapağını açıyoruz..

Bu arada sanatsal bir foto çekebiliriz.

Bu çalışmamın adı "Temiz Dünya"..

Resimde gördüğünüz traş bıçağı kendimizin temiz olması gerektiğini, marc, çevremizin temiz olması gerektiğini, kutu, ozon tabakasının delinmemesi gerektiğini, pompa tıkanmış sistemi-düzeni ve tuvaletde çişimiz geldiğinde işememiz gerektiğini simgeliyor.

Neyse, kapağı kaldırdıktan sonra tuvalete tekrar yanaşıyoruz.

Buradan sonraki hareketler gerek forum kuralarının izin vermemesinden gerekse yapılanların içgüdüsel oluşundan gösterilmemiştir.

Ardından ellerimizi yıkıyoruz..

İşin şeyini her iki anlamda da çıkarmamak adına, yemekten sonraki evreler gösterilmemiştir, yapılmayacaktır...

bitti..

(konu uçmaya müsait)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Haziran 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben For Women olanından isterim![signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...

[Bu mesaj Mandoo tarafından 29 Haziran 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ama sunu unutmayın ne kadar sallarsan salla dona duser sondamla :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
ve sifonu unutmusuz sifonuda cekeli maden temizlik önemli diyorsun ve ayrıca untmıyalım kıtlıktan cıkmıs gibi yedikten sonra tuvalete girmeden en yakındaki vidanjör cüyü arıyoruzki gelip temizlesin boruları :))) öle 1-2 saat tuvaleete kalan arkadaslar icin tavsiye ediyoruzzz[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
bunun for women versiyonu çıkacak mı..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 30 Haziran 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Narstil, 30 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ve sifonu unutmusuz sifonuda cekeli maden temizlik önemli diyorsun ve ayrıca untmıyalım kıtlıktan cıkmıs gibi yedikten sonra tuvalete girmeden en yakındaki vidanjör cüyü arıyoruzki gelip temizlesin boruları :))) öle 1-2 saat tuvaleete kalan arkadaslar icin tavsiye ediyoruzzz

su faturası gelio tastas su dök![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
said:
Venator, 30 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Tutorial yapma tutorialı yok mu.

olmaz olur mu war..

burda..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
temizlik acisindan kenarlara sicramis ise(klozetin) onlar da silinmelidir bir selpak parcasi ile(paranoyaklik icin once islak mendil-sonra kuru mendil ile yapilmalidir)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...