Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beholder society...

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Sufi, eyeball beholder'ların öyle bir özellikleri yok, familiar olarak hizmet veriyorlar genelde zaten sorcerer ve wizard'lara fr'de.

Improved Familiar Feat'ini alıp, kullanılabilir hale geliyor. Hatta bir gözünü spellray eye olarak kullanabiliyorsun...

Yani dragonutopia, eyeball beholdar'ları kullanabilirler dilerse oyuncuların. Ama çok büyük koz olarak kullanmasına izin vermeyeceksen.
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun baylar ben Beholderlarin manualdaki aciklamasini turkceye cevirdim ve her yonden biliyorum olaylari ama familiar olayi gercekten bi sorundu disardan bakinca tam bir wizardin sag omzunda ucacak yaratik havasi veriyor her yonden neyse istiyen olunca oyunda ufagindan zor buyuyen matrak bi grunt vericem kendisine cevaplar icin tekrar saolun...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

familiar dediğin abicim toad olur ancak :) alırsın +1 constitution atarsın toadı çantay rp katliamıda yapmış olup hata olayı powerplaye vurursun :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...