Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rogue olarak Ethic Açıdan Bişi Soracam,Danışacam,Düşünceleriniz...

Fefe

Öne çıkan mesajlar

rogue olunca adilik yapmakmı gerekiyor ben anlamadım?
class descriptionda öyle birşey yazmıyor.

kişisel düşüncem böyle gankti mobla uğraşan adamı kesmekti low lvl kesmekti yapan herifler gereksiz insanlar oyunda.
ha pvp serverıdır tamam, ama rogue oynamak sana ekstra bir hak tanımaz bunu yapmak için.bende rogue oynuyorum öyle birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca, stealth olmadan priest neden kesemesin bi rogue ben onu anlamadım? rogue eğer combat specse stealthle kullandığı tek şey kidney shot. aha onuda yapmasa olur yani.
stealth olmıyan rogue
heal atmıyan priest
shapeshift yapmıyan druid
sheep yapmayan mage
overpower kullanmayan warrior

biz den başkası bunları söylemez oyunda ben eminim. bu charların özellikleri bunlar neden kullanmasın ben anlamadım. ama çok istiyosan nickini yaz aynı serverdaysak seni gördüğümde stealth olmam.
Sosyal ağlarda paylaş

(1)bana kimse dusmanimin ben mob keserken bana saldirmayacagini garanti edemez.
(2)ben olmek istemiyorum.
(3)olmemek icin oldurmem gerekiyo.
(4)oldururum.

eger yaratiklari kestigim yere inatla geliyosa, ben de inatla oldururum, gitsin baska yere. ben bi gozumu onda tutarak oyun oynayamam, oynamak istemem, oynamam.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

gece gece olayı anlamak istediginiz gibi anlamıssınız..orda demek istedigim rogue zaten stealth olacak stealth kullanmadan adam kesmeye calısan rogue olmeye mahkumdur.. diyosunuz ya etik olayını ben bi yerlerde farm yapıyorum arkadan geliyo rogue cat kesiyo diye ona ornek verdim..
rogue stealth olacak adamı kotu anında yakalıyacak(tabi buna siz etik degil diyosunuz)anca ole adam keser hurraa diye dalıp ya da adam full mana hp li iken dalar sa kesemez 60 larda..

etik dediginiz olay adamı gorecen duel gibi mana full hp full olayıysa sacma bi hal alır..pvp normal bi sart degil adamı gorursun en basitinden mount ta kosuyuo olursun belki buff un olmaz..rogue normal sartlarda adam olduremez dedigim gibi rogue nun isi water falan icen mage priest ya da yemek yiyen warrior vs i beklemedigi anda cabucak kesip sora tekrar stealth olmak..ya da baskasına dalıyo olursun adam arkadan catur cutur crit vurur oldurur..
Sosyal ağlarda paylaş

Way gayet güzel açıklamışsın zaten baştada sanırım gecenin verdiği yorgunlukla arkadaşlar doğru okuyamamış :) Aynen katılıyorum bende sana. Birde stealth halde olmayan rogue'yu kesmek kadar kolay birşey yoktur priest için. Deneyipte rezil olmayın yani :p

Rogue arkadaşlara sesleniyorum. Gördüğünüz yerde fordlayın affetmeyin onlarda sizi affetmez emin olun :-)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 22 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
rogue olunca adilik yapmakmı gerekiyor ben anlamadım?
class descriptionda öyle birşey yazmıyor.
rogue nun kelime anlamı dolandırıcı,sahtekar demektir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp toggle'ı "on" olan her canlıyı kesiorum.Kusra bakmasın kımse bana çoooook yaptılar bende yaparım."Sana yaptılar asıl sen yapmayacaksın" diyenlere selamımı sunarım.Olmuo o işler öle pvp serverındayız alayına gitcen.Ben müneccimmiyim adam wave atar sonra gelır dalar yaşamak için öldürcen.Emin olunki çok çok çok çok az pislik yapmayacak ınsan.Onlarıda ben bilemem eğer müneccim olsam böle oynamam tabi.Ally ken yapmazdım bunu hord ken yapmaya basladım allylerın cogundan tiksindim şahsen hord acınca :) üstünüze alınmayın sizler pırlanta gibi adamlarsınız ama çok mendaburu var.Camp olayına gelınce benı ganklamayan adamı camplamam benı 1 kere ganklarsada camplamam ama adam 2-3 kez ganklarsa onu kusana kadar camplarım 15 dakka adam kovaldıgımı bılırım.Belkı bıraz fazla hırs yapıorum ama bole napayım.Rogue olsaydım dahada beter olurdum o abilitylerın verdıgı gazla herhalde abisi senin işin bu ya "karanlıklar içinden gün doğar ya aniden"hesabı çıkıp dalcan çat çat şip şap kescen adamı.Yoksa öle /wave at bekle işine devam et bi gözün arkanda olsun dalarmı dalmazmı vs eeeeeeeee ölme eşşem ölme :)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş bu ne etiği ?
Grey filan farketmez. Karşındaki düşmanın.O yüzden grey mrey hak getire. Adam grey diye 1 hafta sonra senin lvlına equal olmıyacakmı sanki ? O zaman "ben sana grey diye furmamıştım şimdide kız arkadaşım yanımda sende bana furma etik kalalım" mı diyecen :p
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi warrior olarak, öle mob daki adama falan dalma gibi işlere girmiyorum hiç.

Biz warriorlar malumunuz, savaşı en ön saflarda yaşamaya, cengin bin turlusunu tatmaya, rakibimizle göğüs göğüs'e omuz omuza, celiğe karşı celikle savaşmak için yaşıyoruz.

Hatta coğu zaman damadan önce fırsat varsa şöle bi durum yaşanıyo:
*!Kuafrim points ahmet.
Kuafrim points himself.
Kuafrim roars, so fierce!
Kuafrim starts a charge.*[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Sınıflara göre mi veriliyor rogue olanlar adidir , şerefsizdir veya warrior oynayanlar dürüst cesurdur diye güldürmeyin.2ncisi

Etik olacaksın diye bazı şeyleri abartmayacaksın , elbette hide olucak saldıracaksın , tüm class abilitylerini kullanacksın adama ama bokunu çıkratmamak lazım.

senden 9 ve daha düşük level olan bir oyuncuya saldırmak nedir?Adamın seni öldüremeyeceği kesin + o karakterini oynayan başka bir İNSAN.Haa adam arkadaşlarını toplar sana dalar , ibnelik yapar sende intikamını alırsın orası ayrı.

Alliance ve Horde aynı yerde görev yapabilir yeterki sen ve karşındaki oyuncu dürüst adam gibi insanlar olsun yeterli sonrası /wave ile bitiyor zaten.Alliance veya Horde daha şerefsiz oyunculardır , öyledir , boyledir diye bir şey yok her iki tarafdada kişiliği zayıf olan oyuncular var.

Bana gelince yolda gördüğüm rakibe direk saldırırım bana yeşilse.Mob la savaşan rakibe dalmam , beklerim öldürmesini mobu , mobu kestikten 2sn sonra dalarım.Corpse-camp yapmam sadece bana res-kill çekenlere veya bana camp yapanlara yaparım.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde işime gelen, kesebileceğimi düşündüğüm, en zor anında yada beklemediği bir anda rakibime saldırırım bir rogue olarak. Bencede işin doğrusu bu. Rogue zaten avantajlı olarak rakibine saldırmazsa/saldıramazsa, rakibini kesme şansı oldukça düşecektir. Örneğin bir mage, size sheep ile başlarsa ben sanmıyorum bu saatten sonra bir rogue'un şansı olduğunu, warrior diyelim normal şartlarda yada eşit şartlarda imkanı yok kesmenin. Hatta genelde warrior'lara saldıracaksam yarıdan az hp'sinin kaldığı zamanları tercih ediyorum.

Herneyse sonuç olarak bu işin etiği olduğuna inanmıyorum. Yada bu işin etiğinin bu şekilde olduğuna inanmıyorum. Rogue rakibini en zor anında yakalamalı bence..[signature][hline]Thief [ Union ] -> Always UO
Rnz -> Burning Legion (Horde-Druid)
Earane -> Ragnaros (Alliance - NE Rogue)
Sosyal ağlarda paylaş

of of of,
Her esprinin hem kinayeli mesajın altına smiyle' koymadan karşımızdakiyle anlaşabilgiğimiz, hoşgörülü sakin gunlere ne olduki.

Arada tabiki hide olup dalıcaksın, warriorda adamı şaşırtmak pekde önemli olmadığı ve bende mob'la kapışan adama dalmayı sevediğim için adamın mobu öldürdükten sonra dalmayı bekliyorm, hatta bazen mana içmesini bile bkliyorum.[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Görülüyor ki insandan insana hayatı anlamak ne kadar farklı ise,bu soruma verilen cevaplarda farklı.

Benim cevabım ise şu olur;

Yaptıktan sonra gönül rahatlığı duyduğum herşeyi yaparım.Quest yapana dalmak,mob keserken beklemeden dalmak,bunlari yapmayai pekde sevmiyorum.

Ancak biri bana dalmışsa yada arkadaşımın canını yaktıysa en zayıf anında suikastçi kimliğimle işini bitiririm.

Birde kendimden 8-9 level üstünü keserken en zayıf anı beklemek benim hakkımdır diye düşünüyorum.

Cevaplar için çok teşekkürler,size iyi oyunlar ve iyi eğlenceler ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar eger kesılmekden sıkılan varsa pvp serverından gıtsın derım zaten pvp de sınırlama yokkı ben ıstedıgım adamı ıstedıgım levelde keserım buna kımse karısamaz benım hakkımbu level 1 olmus 60 olmus ben dalarım sonucda keserım yada kesılırım kımse bunada karısamaz bırakın bu ıslerı yok mop vardı mop heal azdı fılan yok level dusukdu tekrar soyluyorum pvp de sınır yok ısteyen ıstedıgı adamı keser kımsede bundan rahatsız olmasın olan varsa change realm der olur bıter[signature][hline]level 60 Rogue Korgall
Sosyal ağlarda paylaş

ya black olm sen git oynamayı öğren :P herneyse diğer başlıkta dediğim gibi eğer böle olayları kaldıramıyorsanız benim gibi yapın pve serverına geçin ama ethic olayları filan yemiyor malesef pvp serverlarında herkesin zevki farklı + HK olayı geldi artık kimse ah bu adam mob ile savaşıyor yok bu adam oturmuş mana dolduruyor bırakım demiyor demezde ha tabi diyen arkadaşlar mevcut onları tebrik ediyorum ama istisnalar kaidei bozmuyor +_+[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...