Baypipo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Güneşin doğuş hızı bu kadar mı yavaş olur. Dün güneşin doğuşunu izlemek için boğazda sabahladık güya ama her taraf aydınlandı ama güneş doğmadı. Tavsiyem sakın böyle bir maceraya kalkışmayın en azından ortaköyde (not: Güneşindoğuşu istanbulda en iyi nerde izlenir? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bence çamlıca uygundurda zaten boğaz'den nasıl izleyecen onu güneş doğudan doğar. yani en son öyleydi :D [Bu mesaj khas tarafından 29 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baypipo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yasw sanki böle ortköy camini sol tarafı çok uygun gibi duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 benim bildiğim güneş avrupa yakasından doğacağı için bişey göremessiniz:D karşıda olsanız yine bir ihtimal ama yine zor çünkü boğaz sırtları hep tepelerle dolu:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baypipo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 haklısın sanırım zaten gündüz oldu resmen ve güneşin ucunu bile göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla yer olarak bilmiyorum da , tatilden dönerken sabahın köründe kartal civarlarında muhteşem bi doğuşa şahit olmuştum :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet kartal da iyi oraad kara çıkıntı yaptığı için güzel güneş görürsün. veya git adalara galiba adanın arkasına doğu yürünüyodu. oturursunuz bir kayalığın üstünede ohhh misler gibi...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: khas, 29 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: benim bildiğim güneş avrupa yakasından doğacağı için bişey göremessiniz:D karşıda olsanız yine bir ihtimal ama yine zor çünkü boğaz sırtları hep tepelerle dolu:D avrupa yakası batıda? güneş batıdan mı doguyor ? yoksa ben mi şaşırdım eheh[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ahah pardon ben şapşalım bi anda karıştırdım. anadolu diyecektim o kdr çok internette durursak öyle olur:Dbi önceki msj larda avrupa dan bahsettiğimiz için otoamtik olarak avrupa yzmışımdır büyük ihtimal ehehe. tekrar pardon. sonuçta boğa dan görememenin nedeni ırtalrın yüksek tepeli olmasıdır :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 29 Haziran 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben erzincan da, 3000+ rakım dan izledim hatta birazdan upload edip sizle de paylaşıyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baypipo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet adalar şık olabilirde o saatte adalara ulaşım var mıdır diye düşünmeden edemedim bi an(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tabi yaşamanız lazımdı, fotoğraf makinasısın lensi, gözlerimiz kadar yetenekli değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 istanbul demissinde bi ara tv de nemruttan gün dogumuunn gösteriyolardı orasıda baya güzeldi :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gunesin batisinin en iyi izlenicegi ikinci yer sabanci dormlaridir, hele hele golun yanina oturursan boyle kipkirmizi gunes gole yansir falan efsane olur[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar