Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hiçbir zaman hunterın druidi yediğini sölemedim, söyleyemem de, keza, aklımı oynatmama sebep olan yegane classtır druid, caydieme mail bile atmışımdır bununla ilgili. Ama hunterı entangle edip dead zoneda /dance yapın öldürün şeklinde senaryolara da karşıyım, çünkü hiçbir zaman çalışmadı o dead zone abuse. Neyse, ben senin dediğini anlıyorum ama dediğim gibi, ütopik bir noktadan ileri gitmez bu senaryolar, çünkü karşıdakinin ne yapacağını tam olarak bilemezsin. Ben duelde Shredder çıkaran adam gördüm geçen, o zaman iyice anladım. Adamın hakkı sonuçta...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Her Class her classi yenebilir bu sayede denge sağlanır ama bir classin devamlı diğer classleri yenmesi dengesizliği gündeme getirir level 33 te gördüklerimi söylüyorum ben size ve 1.5 sn dediğin süre 300 pingle oynayan birisi için gayette kicklenemeyecek bir süre ha kicklediğim olmuyor mu ? ya adam şimdi bunu yaparsa dediğim zaman bi kick geliyor Benim sinir olduğum şey oyunda saçma sapan kilitlenmelerin olması Mage in poly si druidin rootu hareket edemediğin sürece adamın sana salak salak bakması falan aynı AOS taki Paralyze -> explosion -> Paralyze -> explosion ->Paralyze -> explosion Şekli bir oyuna dönüyor ... İnşallah level 60 ta dediğiniz gibi olur da böyle garip şeylerle uğraşmayız[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Pirvan, 29 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Hiçbir zaman hunterın druidi yediğini sölemedim, söyleyemem de, keza, aklımı oynatmama sebep olan yegane classtır druid, caydieme mail bile atmışımdır bununla ilgili. Ama hunterı entangle edip dead zoneda /dance yapın öldürün şeklinde senaryolara da karşıyım, çünkü hiçbir zaman çalışmadı o dead zone abuse. Neyse, ben senin dediğini anlıyorum ama dediğim gibi, ütopik bir noktadan ileri gitmez bu senaryolar, çünkü karşıdakinin ne yapacağını tam olarak bilemezsin. Ben duelde Shredder çıkaran adam gördüm geçen, o zaman iyice anladım. Adamın hakkı sonuçta... yok sen söylemedin zaten başka bir adam vardı tartışmayı açan o demişti ben ona cevap niyetine yazmıştım sen ne diyorsun ben duelde bubbleboy gidip (paladinlerin divine shield açtığındaki lakabı) major mana potion içeni gördüm neyse söylediğim gibi stalker level 33 e bakarak dengenin oyun boyunca böyle olacağını düşünme olabilecek en yüksek dengeye level 60 da ulaşılıyor çünkü devler dengeyi o levelı daha çok göz önünde bulundurarak yapıyorlar ben mesela level 14 warriorımla level 13 warlocku alamıyorum fear kite dot gg ama level 60 warrior level 60 warlocku havada karada (dışarda succubus u yoksa) %80 alıyor, ha bi de 300 ms i de sokmuşsun işin içine e ben level 60 mc lootlu stunlocktan çıkarmayan "uber micro"su olan eski 1337 csci 60-70 ms le oynayan roguelara naapayım 300-500 ms ile? instantı bile cast edemiyorum kimi zaman [Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Demek istediğim nasiat vermek herkes için çok kolaydır olaylara objektif bir açıdan başkasının gözünden bakabilmek zor bir iştir . Sizin burada demeye çaliştiğiniz 1 sn olan büyü de 1.5 sn olan büyü de aynı sürede cast edilir ve ping bu işi etkilemez her türlü kick basılır mı ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 release olduktan b' daha resleyem'cekler muahuah deli etti beni bu, raid wipe yedi mi direk gitti, 6 dakkada herkesin reslenmesi lasım[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o çok saçma bişey ya. Şimdi başladı aksiyon mallığına geldi dakka bir gol bir öldün her boss 6 dakikadan uzun sürüyo release oldun boss u kestiler lootlayamıyorsun. Veya boss un hp si %10 DC yedin ( az önce başıma geldi kardeşimin ayağı HUB un fişine deydi DC yedim) oyuna girdiğinde boss ölemüşse yine lootlayamıyorsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Mosquito, 29 Haziran 2005 18:49 tarihinde demiş ki: eheh warrior deli zevkli ama min.40+ olmak gerekiyor. ben warrior açtığımda arkadaşıda gazlayıp priest açtırmıştım. L40 olduk şimdi geçen gün STV'de eskiden ganklenip geberdiğimiz yere gittik 4-5 saat full yolda bilet kestik valla.acayip huzur doldum.birkaç videoda çektim.ama en güzel savaşı çekemedim ona üzülüyorum. 44rogue,45rogue,40+druid vs 41warrior,40priest priest,warrior süper grup oluyo bide yanına mage olsa tadından yenmicek. Shaman warrior dene sen hele bi, böle bi zevk olamaz, ne akcıyolar ne dövebiliyolar, ins heallarmı istersin windfury totemlermi istersin, 3e 4e katlanıyosun resmen.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Stalkerx, 29 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Demek istediğim nasiat vermek herkes için çok kolaydır olaylara objektif bir açıdan başkasının gözünden bakabilmek zor bir iştir . Sizin burada demeye çaliştiğiniz 1 sn olan büyü de 1.5 sn olan büyü de aynı sürede cast edilir ve ping bu işi etkilemez her türlü kick basılır mı ? yok ben hiç bir şekilde 1 sn büyü de 1.5 sn büyü de aynı sürede cast edilir demiyorum zaten matematik formasyonum beni 1=1.5 eşitliğinin yanlış olduğuna ikna ediyor ben sana sadece ampirik verilerle ve oyun mekaniği ve büyü - özellik etkileri üzerine teorik refleksiyonlarla yardımcı olmaya çalışıyorum ping burda işi etkiler ama pingi burda analize malzeme etmek saçma çünkü gidip developerlara "baba bende 400 ping vara bana da özel bi talent tree yapsana şöyle 400 ping talent treesi" diye bir talebe kadar gider ki bunun saçmalığı bile şu absürd cümleden belli casting time ı olan her şeyi level 60 bir rogue interrupt ediyor gerek gouge gerek kick, bu kadar basit en son 1 ay önce dun morogh da lvl 60 bir rogue u tam olarak 6 kere entangle a aldım duel bittiğinde 8 tane de whisper aldım "omfg 6 entangles man such a noob that was" vs yani level 60 da düzelecek merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Neverhood un eline sağlık valla söylemem gerekenleri zaten söylemiş.Stalker birde rogue'sun yani diyecek bi kelime bulamıyorum.Pirvan fanteziye girmişsin ;) , engineer itemları fln.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar