Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official 1.6 patchi açıklandı

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Vanish. :)

Ayrıca Test serverı demeyin bu test serveları olmasa ben 100g Talent reset parasına ulaşırdım heralde sağolsunlar tam ben "aha şöylemi yapsam" dediğimde açılıyo test serverları :P

BWL açık olsaydı çok saçma olurdu zaten. Bütün guildler MC ve onyxiayı kestikden sonra test serverlarında BWL denerlerdi yaratacağı kalabalığı siz düşünün :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 29 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Eh izin ver de instant attığın ve 400 500 vurduğun büyüler birazcık mana yesin be ! travel formun yediği 400 mana senin 1000 kere hayatını kurtarır - ki kurtarıyorda zaten
Class im rogue crippling poison yemiş ve arkasından sprint ile kovaladığım bir druid bile benden kaçabiliyorsa burda benim hatam yok classte bir dengesizlik vardir . ayrıca ben adama yaklaşma şansını bulamadan 4 5 kere entangle yiyorsam bu da benim hatam değil classin acayipliğidir ... Ne dispel olur ne birşey daha neyini savunuyorsun bir anlayabilsem ...

abi kusura bakma araya gireceğim
bir rogue olarak druidi kaçırıyorsan o classın dengesizliği değil ne yazık ki senin hatan
giriştin druide o instant rootu attı var ya hani vurunca çat rootlanıyorsun
e çak blindı herif uzaklaşmadan 8 saniye mal mal dolansın
ondan sonra bi daha mı root etti? at vanishini koy cheapshotını
bi daha yedin mi entangleı (üçüncü entangleı attıysa sende sorun var), oldu sana diminishing returns zaten 3-4 saniyeye kırılır o root, ayı formunda bash mi çakacak at evasionı ver eline dodgeu
hadi onu da attı
4. 5. entangleı nasıl atıyor hero class implement mi edildi
malfurionla mı duel ediyorsun osurup entangle atıyor?
casting timeı olan entangleı nasıl interruptlayamıyorsun?

crippling ve hayvani rogue sprintiyle nereye kaçıyor druid caster formda 1800 evis critle nereye kaçıyor? travel formunda 1500 armorında sprinti eline alıp damage manyağı olup nereye kaçıyor?

hayır yani mage var karşınızda polyyi yiyince gg dediğiniz ona laf etmeyip druide laf ediyorsun ona gülüyorum :)

bak bizim serverın en iyi 3 rogueundan biri goldbergin bir lafı var işine yarar
"a lot of rogues loose to druids, and cry nerf... well i just dont :)"
[Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 29 Haziran 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
hehe aynı konuyu açacaktım bende :)

"Honor system reward items rank requirement will now be based on a characters highest lifetime rank rather than the characters current rank."

Yukardaki olay PvP yi her ne kadar ilk başta baya bi arttıracak olsada rank 14 olan bi daha PvP ye bakmaz. Şahsen ben öyle yapacağım.

yani ben simdi yeterli rank e ulasirsam 80-90 golda epic mount olup sonsuza kadar kullanabilcek miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha level 33 char blind falan yok ayrıca entangling root atmasi için dibime girmesine gerek yok dediğin şekilde blind falan atana kadar zaten rootta kalıyorum e dile kolay 3 root ta bir rogue un ( 1300 hp ) ölmesi için çok çok yeterli bir süre ...

Arka arkaya 4 kere poly yediğim ve ölmek üzere olan bir mage in yüzsüz gibi ben sheepken peynir ekmek yiyerek mana ve hp doldurmasi bana çok saçma geliyor şahsen

her spell i yediğinde gg diyip susarsan dengesizlikler devam eder sonra bir bakmışsın serverin % 80 i sheep geziyor , kalan % 20 de ekmek geveler artık

[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin

[Bu mesaj Stalkerx tarafından 29 Haziran 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eriştim bile hehe alcam valla gidip bi tane karizma kurt =)

Neverhood sana da şunu söyleyeyim. Oynadığın oyun single player değil. Daha önce de anlatmaya çalıştım, yine senaryo yazdın. O şunu vuracak sen bunu vuracaksın değil. Karşıdaki _insan_ zekası macroya bağlı pvp yapmıyor.

Al benden sana yeni senaryo çık işin içinden : Sen kral rogue olduğunu iddia ediyorsun diyelim, işte aklındada sendeki gibi bir taktik var evasionu açacaksın onu açıp bunu çakıp öldüreceksin falan. Adamla pvpye başladınız, adam nature's grasp koydu entanglea girdin, adam sana gnomish mind control capi koydu, bütün cooldownlarına tek tek bastı. Artık ne sprintin var ne evasionun var.
Bu oyun sadece vendordan öğrenilen skillerden ibaret değil, bunun itemı var, potionu var, flaski var.
Ayrıca eğer duel yapmıyorsan yüzde 99 sağdan soldan gelen yeni adamlar karışır bu işin içine.

Ps: mind control cap olayını iddiasına oynadığım bir duelde kullandım, 30goldumu aldım gittim =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda paranin önemi vardi yani artik o da yok. blizzard wowu tam diablo yapiyor yani. 1.7de ölünce paranin bir kismini da kaybederiz herade artik. allahtan epic mountum yok yoksa cok rahatsiz olurdum. enayi gibi okadar para veriyim sonra biri gidip 1 hafta pvp kasip eglenerek alsin ayni mountu 80golda
Sosyal ağlarda paylaş

hamstingin `diminishin returns` hala eklenmemesi ve imp hamstingin adami immobilize etmesiyle ve mc den hafiften kuvvetlenen warriorlarin cogalmasi bundan sonra nerf the warriors threadlerine yol acar.sonra dana bir warrior cikar bir video ceker millet annamaz ahanda bu adam bunu nasul oldurur diye 2 thread acar warrior bir nerf yer sonra blizz 5 patch bufflamaya ugrashir.. dejavu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 29 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
Daha level 33 char blind falan yok ayrıca entangling root atmasi için dibime girmesine gerek yok dediğin şekilde blind falan atana kadar zaten rootta kalıyorum e dile kolay 3 root ta bir rogue un ( 1300 hp ) ölmesi için çok çok yeterli bir süre ...

Arka arkaya 4 kere poly yediğim ve ölmek üzere olan bir mage in yüzsüz gibi ben sheepken peynir ekmek yiyerek mana ve hp doldurmasi bana çok saçma geliyor şahsen

her spell i yediğinde gg diyip susarsan dengesizlikler devam eder sonra bir bakmışsın serverin % 80 i sheep geziyor , kalan % 20 de ekmek geveler artık

Her class ın üstün olduğu zamanlar var onun için lvl 55 üstünden önce pek sinir yapma diğer classlara karşı :)

Casterların DMG leri silahlarına bakmadığından düşük lvl larda ve ilk 60 olduklarında fazla geliyo sonra 600 SS critler 1.5k MS critler havada uçuşunda "haha ezik lan bu mage 1k vurdu pyrosu" diyebiliyosun :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

level 33 charlarla pvp hakkında konuşmak yanıltıcı olur. blizzard dengeleri L60'a göre ayarlıyor.o yüzden 60 olmayı bekle veya git test serverında 60 charla dene bi daha.

yanlız bende druidleri sevmiyorum o root olayı ve travel form acayip uyuz bişi.hele bide warrior iseniz pvp rank olarak grunt olamadıysanız. bi root yiyince saniyeler geçmek bilmiyor.10sn falan sürüyor galiba.

geçen gün WG'de bayrağıu kapmışım yolun yarısında nereden çıktıuğı belli olmayan bi druid çat attı rootu mal mal bakındım etrafa neyseki bizim mahalledeki elemanlar :) onlarınkinden önce geldide sağ sağlim yetiştirdim bayrağı
Sosyal ağlarda paylaş

ama kim ne derse desin 60 a kadar en ezik class warrior. ayrica olmeye oyle bir aslihiyorsunuz ki bir sureden sonra hic sinirlenmemeye bashliyorsunuz. cesede elip ayni yerde ayni moblar tarafindan 3-4 ker olduruldugumu o yolu bashtan koshturgumu sonra neden nelf warrior acmadim ben kulaklari uzun ama hizli koshuyorlar dedigimi cok bilirim. ama 60 olup 3-5 essa giyip 1500ms cakinca peak timeda oyuna girdigimde tanimadigim 20 kishiden hade isntance yapcaz bi warrior eksik hem bak bashka warriorda yok itemlarda sana kiyakta yapariz diye mesajlar gelince yanimdaki roglar abi ya ben grup bulamiyorum warrior acicam olmucak bole hem 3 kere vuruyon ben oluyom diip warrior actiginda aldiginiz zevkin haddi hesabi yok. umarim 1.7 de nerf yemez warrior..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

eheh warrior deli zevkli ama min.40+ olmak gerekiyor.

ben warrior açtığımda arkadaşıda gazlayıp priest açtırmıştım. L40 olduk şimdi geçen gün STV'de eskiden ganklenip geberdiğimiz yere gittik 4-5 saat full yolda bilet kestik valla.acayip huzur doldum.birkaç videoda çektim.ama en güzel savaşı çekemedim ona üzülüyorum.
44rogue,45rogue,40+druid vs 41warrior,40priest

priest,warrior süper grup oluyo bide yanına mage olsa tadından yenmicek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 29 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
Many of you have expressed concern about the Shaman’s Frost Shock and the Mage’s frost spells. The slow effect remains on a Druid even after shapeshifting. This is not acting as intended and should be fixed in time. The Daze effect, however, is not meant to be removed by this act. The thought behind escaping through shapeshifting is that your physical form is difficult to hold through entangling. The philosophy is similar with polymorph in that the Druid has greater control over his physical form and cannot be transformed against his will when in animal form. Even with frost effects, you’re changing your shape and shaking off the frost clinging to you. Daze, however, exists to ensure there is some risk from running away -- it is a mechanic in place for balance reasons, and no class can dispel it. The effect is equivalent to a knock on the head and thus would not be dispelled by changing one’s form; it is a mental effect rather than a physical one. - Yazan Thundgot.

bence bu thundgotun en anlamsız yorumuydu. ne yani o adam poly ve slow effecte karşı vücudunu kontrol etmekte ustaysa ben de bir mage olarak o adamı koyun yapmakta ve yavaşlatmakta ustayım.

bu "a mechanic in place for balance reasons" bir olay. yani mantık kurmanın bir anlamı yok. "böyle yaptım oldu" dendiğinde de aksine birşey diyemiyoruz zaten.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 29 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Ben eriştim bile hehe alcam valla gidip bi tane karizma kurt =)

Neverhood sana da şunu söyleyeyim. Oynadığın oyun single player değil. Daha önce de anlatmaya çalıştım, yine senaryo yazdın. O şunu vuracak sen bunu vuracaksın değil. Karşıdaki _insan_ zekası macroya bağlı pvp yapmıyor.

Al benden sana yeni senaryo çık işin içinden : Sen kral rogue olduğunu iddia ediyorsun diyelim, işte aklındada sendeki gibi bir taktik var evasionu açacaksın onu açıp bunu çakıp öldüreceksin falan. Adamla pvpye başladınız, adam nature's grasp koydu entanglea girdin, adam sana gnomish mind control capi koydu, bütün cooldownlarına tek tek bastı. Artık ne sprintin var ne evasionun var.
Bu oyun sadece vendordan öğrenilen skillerden ibaret değil, bunun itemı var, potionu var, flaski var.
Ayrıca eğer duel yapmıyorsan yüzde 99 sağdan soldan gelen yeni adamlar karışır bu işin içine.

Ps: mind control cap olayını iddiasına oynadığım bir duelde kullandım, 30goldumu aldım gittim =P

bak pirvanım
güzel pirvanım
senaryo yazılmazsa
soyutlama yapılmayıp çevresel faktörleri 0 a indirgemeyip izole bir ortamda çeşitli abilitylerin işlevleri üzerine konuşulmazsa
o zaman oyun dengesi ve iki class üzerine konuşmanın manası yok
çünkü konuşulamaz

eğer ki oyunu mmorpg kıstasları içerisinde 10bin kişinin (bizim serverda 11bin küsür) etkisini ve bütün çevresel faktörleri dahil ederek konuşursan zaten denge üzerine konuşamazsın

o zaman şurda shaman owerpowered yok druid beni 5 kere entangle ediyorun manası yok
içersin free action potionunu ne entangle ediyor ne bir şey ediyor
veya atarsın arcane bombmu ne o arcanite bar gerektiren bombu adam 5 saniye silence eşşek gibi mana kaybetmiş bi de damage yemiş
üstüne de çağır bir arcanite dragonling oh ne klas

veya iç invisibility potionını uzaklaş çağır 70 tane level 60 ahmet murtaza hilmi süreyya

ama biri gelip de "bir druid beni 5 kere entangle ediyor" derse kusura bakma ben o zaman soyutlama yapmak zorunda kalırım
işi duel ortamında değerlendirmeye almak zorunda kalırım
çünkü eğer ki "5 entangle" druidin "denge"si üzerine bir argüman olarak kullanılmışsa, o zaman bunu "denge" üzerinde konuşmak "duel" mekaniği içerisinde değerlendirmek gerekir, classların abilityleri üzerinden gitmek gerekir
ve sanırım bir duel de bir rogue u 5 kere entangle etmenin saçmalığının sen de farkındasın

[Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood tarafından 29 Haziran 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak isteyen istediğini desin. Beni bir druid eğer ki range e çıkarsam 5 kere değil 2 kere entanglelayamaz. Ama, "sağdan şu abilityi vurup soldan kafa atıp kesicen" dememek lazım. Yüzbin çeşit alternatif var oyunda Neverhoodum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 29 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki:

iki çeşit root var
birincisi nature's grasp
bu çevrende bir kalkan oluşturuyor ve biri sana vurduğu anda onu instant rootluyor
ikincisi ise 1.5 saniye casting time ı olan
ve ben bu ikinciyi yaptıran iyi bir level 60 rogue a pek rastlamadım
ya kicki koyuyor ya gogue u atıyor bir şekilde interrupt ettiriyor
level 33 üzerinden hemen karara varmanı tavsiye etmem çünkü developerlar oyun dengesini çoğunlukla level 60 üzerinden yapıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Mind Flay - Will now cause damage to targets immune to movement slowing effects.

bunu anlayamadım ya ingilizce biliyorum da yorgunluktan tam anlamını ne demek istedigini cıkartamadım..

mind flay in movement slow(%50) olayı kalktımı onu mu anlatmak istiyo?

druidler hakkında bisi solemek istiyorum su an bakarsanız herkes shaman i warrior u mage bırakıp 0 dan druid kasmaya basladı..her zaman çöp class demisimdir druidlere insan neden druid acar diyodum hep ama yanıldıgımı gordum insanlar bisi biliyomusta druid acıyomus..orgrimmar da bu aralar shamandan daha cok druid var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 29 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
Bırak isteyen istediğini desin. Beni bir druid eğer ki range e çıkarsam 5 kere değil 2 kere entanglelayamaz. Ama, "sağdan şu abilityi vurup soldan kafa atıp kesicen" dememek lazım. Yüzbin çeşit alternatif var oyunda Neverhoodum

hayır diminishing returnsden önce ben daha level 35 küsürken bir adam darkshire da düşük levellara çirkeflik yapıyordu
10 dakika perma roota aldım adamı iyileşmesine falan izin verip (roguedu) hiç vurmayıp
ama şu anda biliyorsun yok böyle şansımız

neyse ben dediğim gibi alternatif senaryolar yaratıyorum izole bir ortamda sebebi de "abi 72 milyon root yiyip ölüyoruz druidlerin i win buttonı var" şeklinde bir şeyin olmadığını göstermek :) her class her classı alabilecek potansiyele sahip
ama tutup da (diğer başlıkda hatırlıyorsan) "hunterlar çiğ çiğ yiyor druidi" diyince orda alternatif bir senaryo yazdım bak böyle olabilir gibi.
(böyle olacak demiyorum bu da bir ihtimal diyorum ve bu ihtimalin varlığı ile oyunun o kadar marjinal dengelerde gezinmediğini göstermeye çalışıyorum)
veya şimdi bir rogue senaryosu
anladın sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 29 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mind Flay - Will now cause damage to targets immune to movement slowing effects.

bunu anlayamadım ya ingilizce biliyorum da yorgunluktan tam anlamını ne demek istedigini cıkartamadım..

mind flay in movement slow(%50) olayı kalktımı onu mu anlatmak istiyo?

druidler hakkında bisi solemek istiyorum su an bakarsanız herkes shaman i warrior u mage bırakıp 0 dan druid kasmaya basladı..her zaman çöp class demisimdir druidlere insan neden druid acar diyodum hep ama yanıldıgımı gordum insanlar bisi biliyomusta druid acıyomus..orgrimmar da bu aralar shamandan daha cok druid var..

yok movement speed reduce effectlere immune karakterler (misal free action potion) artık mindflay den damage alacak diyor
eskiden direk immunedular herhalde damageine vs de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...