Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yok yok ben çok seviorum classımı domine ettim valla =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hunter feedback responseta söylenilenleri yaparsa blizzard hunter=king olarak değiştirilebilir :) Yeni patch bu hafta gelcek dioduk gelmedi bizim iş de yalan oldu 1 ay yokum şimdi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hunter daha ne istiyo ya.suya sabuna dokunmadan iyi bir silahla dünyanın damage ini veriyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bende seviyorum ama keşke instancelar için biraz daha teame girmemize yarayacak bişilerimiz olsa. Yani playerlara karşı hariç daha uzun bir freeze trap veya ne biliyim bir magein sheep gibi gelen addi bir sure etkisiz kılacak birşey. Yani team bulmak dışında şu an hunterdan sıkıntım yok. Bir team ilk oluşma aşamasında ise team buldun buldun yoksa almıyor kimse kolay kolay. Veya ne biliyim bir çeşit healing aura veya mana aura vs vs bişi gelmeli ki team bulması biraz daha kolaylaşsın. Petlere salak özellikler verecekler gene elitelere karşı bir anlamı olmayacak yani 4-6 saniyede ölecek pet. [Bu mesaj Absolut tarafından 29 Haziran 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Neymiş o pirvan merak ettim bizi king yapacak. hehe valla güldüm :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Dead zoneun kaldırılması mesela Petlere talent verebilme Survival treesinin bufflanması Şu andakinden daha yüksek dps kurşunlar gibi güzellikler :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Survival instanceda bence gereksiz birşey. Petlere talent iyi ama gene anında ölecek yani kullanışsız. Deadzone cidden güzel olur ama onu yapmazlar veya sadece instancelar için yaparlar belki. Kurşun DPSi çok önemli değil yani 17 yerine 20 vursan ne olacak 50000hpsi olan yaratığa. Toplamda 200 damage anca farkeder bir bossda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Druid kesinlikle nerflenmeli Shaman gibi o da dengesiz bi class adam ayı olur gömer gtünü yere 9999999 hp vur vur ölmez kurt olur hoppa kaçar gider o tepeden inen ne idüğü belirsiz ışıkla bi spam yapar 100 200 derken yatarız bi shamandan bir de druidden çektiğimi başka classtan çekmedim İSYANIM VAR ULEEEN Shapeshifte ... Nerflenmeli diyorum[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Peki birşey soracağım Stun olmuş bir mage in Blink yapması kadar saçma , anlamsız birşey var mı ? Yahu Warcraftta bile yok böle bi saçmalık WOW da var be[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne yani warriorların 2 tanemi fear bozan şeysi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: eradicator, 29 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: ya druidlre zaten piskopat güçlü aslında ne yapıyo blizzard anlamıyorum shamanı düzeltsin önce normal bi class yapsın sen ne konuşuyosun ya shamanı normal bi class yapsınmış töbe töbe ya sizin yüzünüzden bi nerf yicez boktan bişe olup çıkcaz sen oynayamıyosan bu benimmi suçum[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sakin ... hiçbir blizzard yetkilisinin paticik forumlarına bakarak nerf yaptığını sanmıyorum agresifliğe gerek yok[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Stalkerx, 29 Haziran 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Peki birşey soracağım Stun olmuş bir mage in Blink yapması kadar saçma , anlamsız birşey var mı ? Yahu Warcraftta bile yok böle bi saçmalık WOW da var be onu da kaldirin,herbi haltimizi aldiniz.sheep diyip de laf da soylemeyin lutfen,bikac saniyede full hp oluyosunuz yine.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Nerflendik oh.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Stalkerx, 29 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Druid kesinlikle nerflenmeli Shaman gibi o da dengesiz bi class adam ayı olur gömer gtünü yere 9999999 hp vur vur ölmez kurt olur hoppa kaçar gider o tepeden inen ne idüğü belirsiz ışıkla bi spam yapar 100 200 derken yatarız bi shamandan bir de druidden çektiğimi başka classtan çekmedim İSYANIM VAR ULEEEN Shapeshifte ... Nerflenmeli diyorum Sen oynamayı bilmiyorsan bu benim suçum değil.Druidler bu oyunda en az dps verebilen sınıf.Kaçabilmemiz zaten druidlerin kendine has özelliği boşuna koymamışlar formları.Işıklı spam dediğin moonfire spam oluyo , moonfire spamming canı azalan bir oyuncuyu öldürmek için yapılır ve gereksiz kullanıldığında çok hızlı mana tüketir.Pvp tecrübesi edinmeden ölü veriyorsunuz bi sınıfa ondan sonra forumlarda hemen Druidler çok güçlüüü.Druidler nerf lenecek ise önce Shaman nerflensin.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Druids are getting their talent trees reviewed -- primarily Feral Combat, but both Restoration and Balance will also be seriously investigated. Hunters, on the other hand, are getting practically every aspect of their class reviewed: talents, dead zone, ranged damage, pets, etc. heheh allahım beni baştan yarat dicez gibi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet , Abso o olay resmi sitede druid forumlarında tartışılmıştı ve gm ler başta feral olmak üzere balance ve restoration agaçlarını tekrar gözden geçiricez demişti.Henüz bi gelişme , haber yok o üzüyo :(. Bu arada stalker , eklemek istediğim bişey daha var bu druidlerin gücü azaltlmış hali ;) , gerisini sen düşün artık. Druids *Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.). *Feral Charge - Targets that are immune to immobilizing effects will no longer be affected by Feral Charge's immobilizing effect. The interrupt will still affect the target. *Shadowmeld (Night Elf Racial) - Now reports the correct error message when attempted in shapeshift form. *Druid shapeshift form buttons are no longer dimmed while under the effects of Polymorph. Bunlardan neler buff veya güçlendirici anlatır mısınız onu da çok merak ettim.Eğer bu diyecekseniz "Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.)." Bu zaten bug dı , bu patch düzeltildi.Dahada düzeltilmesi gereken tonlarca bug var , okur bilgi sahibi olursunuz ondan sonra nerf miymiş , düzeltmemiymiş yazarsınız.Hakkında bilgi sahibi olmadan yazıp , sıkan insanlara bayılıyorum. Oku bakim; Shapeshifting to Escape Movement-Impairing Effects – What Should Work and What Shouldn’t Many of you have expressed concern about the Shaman’s Frost Shock and the Mage’s frost spells. The slow effect remains on a Druid even after shapeshifting. This is not acting as intended and should be fixed in time. The Daze effect, however, is not meant to be removed by this act. The thought behind escaping through shapeshifting is that your physical form is difficult to hold through entangling. The philosophy is similar with polymorph in that the Druid has greater control over his physical form and cannot be transformed against his will when in animal form. Even with frost effects, you’re changing your shape and shaking off the frost clinging to you. Daze, however, exists to ensure there is some risk from running away -- it is a mechanic in place for balance reasons, and no class can dispel it. The effect is equivalent to a knock on the head and thus would not be dispelled by changing one’s form; it is a mental effect rather than a physical one. - Yazan Thundgot. [signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 29 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 frost işlemeyecek yani kaçan druidi durdurmak imkansız gibi earthbond totemi tutturabilirsen iyi[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Arloth, 29 Haziran 2005 13:45 tarihinde demiş ki: said: Stalkerx, 29 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Druid kesinlikle nerflenmeli Shaman gibi o da dengesiz bi class adam ayı olur gömer gtünü yere 9999999 hp vur vur ölmez kurt olur hoppa kaçar gider o tepeden inen ne idüğü belirsiz ışıkla bi spam yapar 100 200 derken yatarız bi shamandan bir de druidden çektiğimi başka classtan çekmedim İSYANIM VAR ULEEEN Shapeshifte ... Nerflenmeli diyorum Sen oynamayı bilmiyorsan bu benim suçum değil.Druidler bu oyunda en az dps verebilen sınıf.Kaçabilmemiz zaten druidlerin kendine has özelliği boşuna koymamışlar formları.Işıklı spam dediğin moonfire spam oluyo , moonfire spamming canı azalan bir oyuncuyu öldürmek için yapılır ve gereksiz kullanıldığında çok hızlı mana tüketir.Pvp tecrübesi edinmeden ölü veriyorsunuz bi sınıfa ondan sonra forumlarda hemen Druidler çok güçlüüü.Druidler nerf lenecek ise önce Shaman nerflensin. Ben oynamayı bilmiyorsam ? Keşke aynı serverda aynı levelda olabilseydik ... Oyunda bariz dengesizlikler var bunların çözümlenmesi için zaman ve beyin fırtınasına ihtiyaç var . Kısaca senin gibi " sen şunu bilmion sen bunu bilmion aha bunu da yapın bizi de nerflein elimizde bi o kaldi onu da alin vs. vs. " gibi yakarmalarla biryere varılamaz istediğin kadar çocukça bir tutum sergileyebilirsin oyunu oynayan kimsenin oyunu bilmeme gibi bir sorunu olamaz ... Stun olmuş bir mage hala daha blink yapabiliyorsa bunda dengesizlik vardır ... Damage konusunda magelere hiçbirşey demem çok doğal verdikleri damage Nuker Class tir ama Polymorph spam , Stunken blink bunlar oyunun işleyişini bozan şeyler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Savaşın yönünü değiştirecek Class resmen druid , Spam üstüne spam nereye kadar ... Entangling root tan tutun o moonfire spamminge kadar . Bunlar ciddi anlamda sıkışmanızı sağlayan ve damage yemenize yada ölmenize sebep olan büyüler bu kadar kısa sürelerde atılmaları bence yanlış . Kaçma olayına birşey demiyorum zaten Stunlocktan çıkan druid ölmez ölürse de yeteneksizdir ( Oyunu bilmiyor değil ) Bu arada instant cast edilen ve cooldownu olmayan bir ability nin bütün slowing effectleri kaldirmasi da çok abartılı Kaçacaksınız özetle bu da senin işine geldiğinden konuşur durursun sabaha kadar ... neyse ben kaçtım akşama burdayım yine :) [Bu mesaj Stalkerx tarafından 29 Haziran 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Magelerin stunda iken blink olmasını bende saçma buluyorum. Tıkla oku şunu bi Ben her sınıfla oynadım , shapeshift olmak yanlış hatırlamıyorsam 650 mana yiyordu(bear veya cat) , travel da 300 fln yiyordu.Yani her istediğimizde şekil değiştiremiyoruz.Hangi sınıf olduğunu anlayamadım ama sanırım warriorsun.Olaylara daima objektif bakarım , kendi açımdan değerlendirmem. son lvl moonfire 375 mana yiyor ve 189-221 zarar veriyor. Druid; Moonfire - Instant - 375 mana/189 - 221 zarar Mage; Blast Wave - Instant - 545mana/462 - 544 zarar + 6 sn daze - 45 sn cooldown Cone Of Cold - Instant - 555mana/ 335 - 365 zarar + %50 speed 8 sn - 10 sn cooldown Arcane Explosion(Talent ile birlikte) - Instant - 390mana/243 - 236 zarar Shaman; Earth Shock - Instant - 450mana/517 - 545 zarar + 2 sn silence - 6 sn cooldown Frost Shock 430 mana/486 - 514 zarar + %50 speed 8 sn - 6 sn cooldown Warlock; Death Coil - Instant - 350mana/ 470 zarar + verdiği zarar kadar can veriyor - 10dk cooldown Shadowburn - Instant - 365mana/450 - 502 zarar - 15sn cooldown Bir çok caster sınıf instant büyü atabiliyor , tek farkımız bizde cooldown yok onu da zaten verdiği zarar dengeliyor.Onun için instant büyü atma konusuna bence hiç gelme.Daha burda shaman ve magelerin cooldown sürelerini kısaltan talentları bile var , yazmadım (arc. exp. hariç).[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 29 Haziran 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 patchi indirdim az sonra test serverinda bakacagim ne menem biseymis :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 =) Ben hiç sevmem test serverlarını valla.. Gelmesini beklemeyi tercih ediyorum yeni şeylerin daha heyecanlı oluyor =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 test edilecek ne varsa.bwl ye girebilsek neyse de giremiyoruz ona da[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eh izin ver de instant attığın ve 400 500 vurduğun büyüler birazcık mana yesin be ! travel formun yediği 400 mana senin 1000 kere hayatını kurtarır - ki kurtarıyorda zaten Class im rogue crippling poison yemiş ve arkasından sprint ile kovaladığım bir druid bile benden kaçabiliyorsa burda benim hatam yok classte bir dengesizlik vardir . ayrıca ben adama yaklaşma şansını bulamadan 4 5 kere entangle yiyorsam bu da benim hatam değil classin acayipliğidir ... Ne dispel olur ne birşey daha neyini savunuyorsun bir anlayabilsem ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar