Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım lütfen!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şu an bi staff yaptım. +6 Wizard elemtanl da ekledim lightning oldu ama:( 1. sorum her zmn lightning mi olur ilk yapıldıında yoksa rasgelemidir. 2. sorum ise ben bnu flame e dönştrmek için o charon da ki scroll dan kullanırsam kırılma oranı çok fazlamı?? şimdidedn saolun
Mesaj tarihi:
evet ilk seferde light olur hep.

kırılma sansı yok ama ustunde 500 veya 600k mı ne olması lazım. %100 sansla flame olur.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
Stafları çevirme scroll u kullanırken anvile bir de 500k para yatırıyorsun, yanma riski yok kesinlikle olur.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi

Mesaj tarihi:
magic anvilin yanındaki charano gidiyorsun lightning to flmae scrolu alıyorsun magic anvile götürüp veriyorsun 500k değerindedir o scroll yanma ihtimali %0 ben çok staff değiştirdim :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
yani orda yazıo misal dioki lig ı flame çevirme dispell scrl u alıon anvile gidion bana bunu çevir dion oda tabi ama 600k alırım adaş dio sende dion olmazmı daha ucuza o zaman dio başkasına yaptır sende seve seve yaptırıosun hadi kolay gele[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-master assasin
server:diez(human)-xgenon(karus)
Mesaj tarihi:
tamam bu kadar boş konuşma yeter sonra HasMez gelip BOŞ KONUŞUYORSUNUZ diye dırdır eder başımıza[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!

Mesaj tarihi:
iyide zaten sıfır o scroll yanmayla alakası yok damageleri değiştirmek için kullanılır sialha bir özellik eklemez daha önceden eklenmiş olan damage nin özelligini değiştirir sadce misal fire ise glacier gibi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 29 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
yanma ihtimali sıfır olsa blessed dispel scroll koymazlardı oyuna

yanma ihtimali 0 onların[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
beyler yaptım sonunda saolun yardmcı oldnz:) fire yaptım ben onu. Ne bilim çünkü flame magicianlarınd aha fzla oldunu düşünüorm heralde ondandır. Satarz inşallah :))
Mesaj tarihi:
aKuMa cevabı vermiş. Doğruyu yazmış. Onun ardından herkes aynı cevabı bi daha yazmış. :-) Bende yazacam...

Scroll ile patlama riski yoktur ve 500k para alır...

:horace:[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
  • Yeni Oluştur...