Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crit chance in düşmesi ?

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Bunun sebebi her levelin belli bir agility oranında Crit chance mi vermesidir ? 2-3 gün önce 24 olan crit chance im bugun 14 hiçbirşey anlamdım ... Tek aklıma gelen şey bu Level / Agility oranına göre bir crit chance biçilmesi[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

Skillerinin olduğu kitaba bas.Açılan ilk sayfadan,en üst solda olur,attack olan skilinin üstüne gel bak.Parry,dodge şanslarınada bakabilirsi.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 29 Haziran 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
warriorda 20 agi 1 crit rogue da 54 agi ha ... Adaletini ...

Şimdi Stalkerx şöle düşünmek lazim warriorlar 20 agide bir crit aliyo roguelar 54 agide diyelim.Ama warrior classi level up larinda rogue gibi agiye cok fazla arti almiyo yani en az ilerleyen statlarindan biri agility.Artı sağlam bir warrior yada tank olmak istiyosan üstündeki eşyalarda str ve stamina dan vazgeçemessin.Bunun aksine rogue classi benim açimdan sadece agi dependent bi class.Yani rogue isini cabuk halledip oldurucek yoksa giyeceği +sta itemlar onu fazla yasatmaz.Bence warriora böyle olması lazımdı.
Ayrıca şunu da eklemeliyim genellikle warrior 2h axe ler speed olarak neredeyse daggerların 2.5 katı bu da ayrı bir dezavantaj warrior icin

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen warrior olsam - ki hiç düşünmüyorum - Agility Strength abanırdım ... Böylece zaten criticali 1800 lere dayanan bir classte çokta fazla critleme şansı olurdu ölmeden öldürürsün şu anki denge sisteminde Rogue dan daha hızlı adam alacağına inanıyorum[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 29 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
t demek hırsız içinse 54 agi 1 crit demek

Hunter için olmasın bu 50 küsür agi ?

Rogue için yaklaşık 29-30 agi 1 crit yapıyor lvl 60 da.

//Dert etme stalker çok rahat %25+ yapabiliyorsun crit şansını.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Stalkerx bu konu ile ilgili çok önemli bir şeyi kaçırıyorsun warriorun özel vuruşlarını yapabilmesi cin rage toplaması lazım nasıl sizde energy varsa bizimki biraz daha farklı çünkü siz 100 ile yani full olarak basliyorsunuz biz ise sıfır.Şimdi asıl söylemek istediğim eğer bir warrior staminasini kesip agilitye yüklenirse pvp de cok dayanıksız olucaklardır.Pvp yi sadece rogue warrior acisindan düşünme.Diyelimki elemental resistlerin yok denecek kadar az ama agility ve armor değerin çok yüksek ama bu sana mage ,warlock,priest,ve shamana karşı bence hiç şansı kalmayacaktır.Warriorun oyundaki asil amacı dayanıklılığı ve dmg kaldırma yüzdesidir.Bunun için ne kadar dayanirsa o kadar şansı artar diye düşünüyorum

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm huntermıydı ya yoksa o dogru bak olabilir kesin konuşmiyim ben zaten önek babında söyledim .[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

bence % 30 süper bi değer çünkü bu kadar hızlı atak yapan iinin her combatta 2-3 crit yapma şansı eline geçio, evisden önce gelen cold blood ıda düşünürsek 2-3sn hazırlıksız yakalanan birinin yaşama şansı nerdeyse 0 gibi bişey[signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...