Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bunun sebebi her levelin belli bir agility oranında Crit chance mi vermesidir ? 2-3 gün önce 24 olan crit chance im bugun 14 hiçbirşey anlamdım ... Tek aklıma gelen şey bu Level / Agility oranına göre bir crit chance biçilmesi[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bingo dogru tahmin warrior için 60da 20 agaility % 1 crit demek hırsız içinse 54 agi 1 crit demek hangi sınınfsın bilmyorum ama durum böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nerden bakıyoruz şansı ui mi var[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yeteneklerini bir incele istersen özellikle attack isimli yetenegini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 warriorda 20 agi 1 crit rogue da 54 agi ha ... Adaletini ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Critic vurma şansı nreden bakılıyo dedim[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Skillerinin olduğu kitaba bas.Açılan ilk sayfadan,en üst solda olur,attack olan skilinin üstüne gel bak.Parry,dodge şanslarınada bakabilirsi.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Stalkerx, 29 Haziran 2005 13:39 tarihinde demiş ki: warriorda 20 agi 1 crit rogue da 54 agi ha ... Adaletini ... Şimdi Stalkerx şöle düşünmek lazim warriorlar 20 agide bir crit aliyo roguelar 54 agide diyelim.Ama warrior classi level up larinda rogue gibi agiye cok fazla arti almiyo yani en az ilerleyen statlarindan biri agility.Artı sağlam bir warrior yada tank olmak istiyosan üstündeki eşyalarda str ve stamina dan vazgeçemessin.Bunun aksine rogue classi benim açimdan sadece agi dependent bi class.Yani rogue isini cabuk halledip oldurucek yoksa giyeceği +sta itemlar onu fazla yasatmaz.Bence warriora böyle olması lazımdı. Ayrıca şunu da eklemeliyim genellikle warrior 2h axe ler speed olarak neredeyse daggerların 2.5 katı bu da ayrı bir dezavantaj warrior icin Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Şahsen warrior olsam - ki hiç düşünmüyorum - Agility Strength abanırdım ... Böylece zaten criticali 1800 lere dayanan bir classte çokta fazla critleme şansı olurdu ölmeden öldürürsün şu anki denge sisteminde Rogue dan daha hızlı adam alacağına inanıyorum[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Dunedain, 29 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki: t demek hırsız içinse 54 agi 1 crit demek Hunter için olmasın bu 50 küsür agi ? Rogue için yaklaşık 29-30 agi 1 crit yapıyor lvl 60 da. //Dert etme stalker çok rahat %25+ yapabiliyorsun crit şansını.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Stalkerx bu konu ile ilgili çok önemli bir şeyi kaçırıyorsun warriorun özel vuruşlarını yapabilmesi cin rage toplaması lazım nasıl sizde energy varsa bizimki biraz daha farklı çünkü siz 100 ile yani full olarak basliyorsunuz biz ise sıfır.Şimdi asıl söylemek istediğim eğer bir warrior staminasini kesip agilitye yüklenirse pvp de cok dayanıksız olucaklardır.Pvp yi sadece rogue warrior acisindan düşünme.Diyelimki elemental resistlerin yok denecek kadar az ama agility ve armor değerin çok yüksek ama bu sana mage ,warlock,priest,ve shamana karşı bence hiç şansı kalmayacaktır.Warriorun oyundaki asil amacı dayanıklılığı ve dmg kaldırma yüzdesidir.Bunun için ne kadar dayanirsa o kadar şansı artar diye düşünüyorum Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 rog 26 agi warrior 20 agi 1 crit[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bide agility arttıkca %1 crit için gereken agi miktarıda artıyor sanırım. 20 agi ile 1 crit alıyordum şimdi %1 den daha az crit alıyorum aynı eşya ile.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hımm huntermıydı ya yoksa o dogru bak olabilir kesin konuşmiyim ben zaten önek babında söyledim .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 warrior 20 agi pala 20 agi rog 26 yada 27 agi hunter +40 agi bu dediklerim lvl 60 icin gecerli[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Malibu, 29 Haziran 2005 18:01 tarihinde demiş ki: bide agility arttıkca %1 crit için gereken agi miktarıda artıyor sanırım. 20 agi ile 1 crit alıyordum şimdi %1 den daha az crit alıyorum aynı eşya ile. lvldan dolayidir :) 60 lvlda standart[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 lvl 60 ta full agility ve staminaya asılmış bir rogue un crit chance i max kaç olabilir ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 %30[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 idare eder :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bence % 30 süper bi değer çünkü bu kadar hızlı atak yapan iinin her combatta 2-3 crit yapma şansı eline geçio, evisden önce gelen cold blood ıda düşünürsek 2-3sn hazırlıksız yakalanan birinin yaşama şansı nerdeyse 0 gibi bişey[signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cold blood almamakla çok mu hata ediyorum acaba ? Talentlarda bir gariplik var ama bulamadım neyse ..[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 %30 critle pek ihtiyacın olmuyor açıkcası CB a genelde critliyor ama bazen %100 critlemesi gereken yerler oluyor onun için CB bende var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 malibu talentlarını yazabilirmisin merak ettim de Cb olan bir tree hazırladım bilmiyorum ne denli etkili olur[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 21/6/22 şu an. Cold blood imp gouge ve preparation ve 2/2 imp CS var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 malibu sword rogue degilmiydin ? oyle isen neden imp gouge?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar