Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basket oynayalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karar verildi normalde. zatne şunun şurasında 6 kişiyiz. herkes gitmeden bu topiğe bakacaktır.
ben de biraz daha geç yapalım önerisini getirdim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
beyler cok ozur dileyerek soluorm yarın gelemicem buyuk ihtimalle.. bizimkiler yazlıga gdecez diye tutturdular orya gdiorm bugun... ama yerime dregothu yollamaya calıscam[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
an itibariyle son 29 saattir uyumadım. eğer yarın da st joseph'e gelirsem allah korusun bi Reggie Lewis vak'a sı yaşanabilr. korkuyorum. gelmeyebilirim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ulan streetball için ankara yolculuğumu kısa tuttum geldim bugün millet gelmicem geyiklerine girmiş.1v1 mi yapıcaz bu ne?
bu arada saat 5 olsun buluşma.tabi olursa artık[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
yarın önce levente oradan öğleden sora sultanahmete gidicem. 5'te st.joseph'e anca yetişebilirim
görüşmek üzere.

var di mi bu arada yapıyoruz mu ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
en azından 4 kişiyiz..2v2 olur anca.5te st.jopseh kapısının önü olsun..topu ben getiririm..bu arada gelcek olanlar bana cep tellerini pmlerse güzel olur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
oho yarın benim önemli bi işim vardı onu erteleyip falan geliyodum. böle yalana doğru gittiyse ben direk işimi halledecem valla kusura bakmayın.

bi dahaki sefere gilean fizban ben jankis 4 kişi oluruz 2 tane de kesin gelecek kişi buluruz[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
evet resmen iptal olmuştur arkadaşlar.

buradan saboya ben ve jankis sevgilerimizi iletiyoruz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
yalan olan bi güne gelmedim diye sevgi tebrik falan iletmeyin bari. önemli bi işim vardı karşı tarafta onu hallettim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...