Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basket oynayalım

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Şimdi son durum:

Gelirim Diyenler

Sabo
Jankis
Spidee
Shapshal
Manti
Liebe
Zaugna
SmolaFein
Shagrath
Fizban
alukard666
Gilean(ben)

12 kişi var. 3lü takımlardan 4 tane çıkarırız. İki potayı kapıp güzel bir turnuva yaparız. Kazanana bir hediye buluruz. Mesela Basketbol 1.si title'ı:P Onu konuşurum ben karakediyle.Tabi bu 12 kişiden kafadan 4 kişi satar ama ona göre yaparız birşeyler

Mekan
Caddebostan Sahil veya Saint Joseph

Sahilin avantajı: Deniz manzaralı=p Bitince hemen Burger King'e yumulma fırsatı. İzleyenler olabilir gaza gelirsiniz belki=PHem de ulaşım kolay.

St.Joseph'in Avantajı:
Potalar daha güzel gibi fakat saha sıkışık biraz sanki. Bir de şehrin içine daha yakın olduğu için sıcak olma ihtimali var. Ayrıca ordan bir yere ulaşmak için yürümek gerecek ve millet yorgun olacak. Öte yandan her türlü yemek yenebilir, hatta üstüne nargile ve/veya internet kafe partisi yapılabilir.

Zaman

Ben önümüzdeki Çarşamba günü diyorum. 29 Haziran oluyor. Hem herkesinkarar vermesi için zamanı da var.
Saat 4ten sonrası uygundur.

ÖNEMLİ

Bu listede adınız OLSUN OLMASIN, bana veya Saboya özel mesajla gelip gelemeyeceğinizi bildirin ona göre planlayalım.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

ben yarn sabah ankaraya gidiyorum.salı akşama dopru gelicem. o zamana kadar bakamayacağım..sabo halleder herhalde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...