alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 benide yazın bnde gelirim.. ama nerde ve ne zman olduunu kararlastralım..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adam var ayarlayan yok desek şuna[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şimdi son durum: Gelirim Diyenler Sabo Jankis Spidee Shapshal Manti Liebe Zaugna SmolaFein Shagrath Fizban alukard666 Gilean(ben) 12 kişi var. 3lü takımlardan 4 tane çıkarırız. İki potayı kapıp güzel bir turnuva yaparız. Kazanana bir hediye buluruz. Mesela Basketbol 1.si title'ı:P Onu konuşurum ben karakediyle.Tabi bu 12 kişiden kafadan 4 kişi satar ama ona göre yaparız birşeyler Mekan Caddebostan Sahil veya Saint Joseph Sahilin avantajı: Deniz manzaralı=p Bitince hemen Burger King'e yumulma fırsatı. İzleyenler olabilir gaza gelirsiniz belki=PHem de ulaşım kolay. St.Joseph'in Avantajı: Potalar daha güzel gibi fakat saha sıkışık biraz sanki. Bir de şehrin içine daha yakın olduğu için sıcak olma ihtimali var. Ayrıca ordan bir yere ulaşmak için yürümek gerecek ve millet yorgun olacak. Öte yandan her türlü yemek yenebilir, hatta üstüne nargile ve/veya internet kafe partisi yapılabilir. Zaman Ben önümüzdeki Çarşamba günü diyorum. 29 Haziran oluyor. Hem herkesinkarar vermesi için zamanı da var. Saat 4ten sonrası uygundur. ÖNEMLİ Bu listede adınız OLSUN OLMASIN, bana veya Saboya özel mesajla gelip gelemeyeceğinizi bildirin ona göre planlayalım.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yanlız benm bi sorunum var.. kesin gelcem ama ben kadıkoyden otesini bilmem:) beni kadıkoyden alcak bi vatandasa ihtiyacım var.. kim gonullu??:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 st.joseph derim ben. gün şimdilik farketmez[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 st joseph lise tarafının potaları mükemmel. oraya girebilirsek orda oynarız. olmadı bostancı'ya gideriz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sahildeki potalar hatırladıım kadarıyla yamuk yumukdu ya.. ama st.josephde ulaşım sorunu olucak biraz.. ben sahil taraftarıyım yine de[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya siz yeri kararlastrıosnzda bana yardım edebilcek bi vatandas cıkmadı hala:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hallederiz o kolay[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 son karar verilmedi hala dimi?? cnku 2 gun byunca nete gremeyebilirim..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Haber veririm ben sana..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kimseden ses çıkmıyorki[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çarş 4 st.joseph ben gelirim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 5 kişi garanti.bi kişi daha olsunda bari 3e3 yapalım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben de gelirim çarşamba saat 4 st joseph[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 okey 6ladık 3-3 yapıyoruz 4te st.joseph..topu getiririm ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tarih ne zman arkdaslar? spidee ben nete gremcem byuk ihtmal ama greblirsem bakarım eger gremessem bana msj atarsan cebe sewnrm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 pardon grmemsim tarh ve saati.. bana uyar ama beni alacak bi vatandaaaassssss:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben halledcem seni[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben yarn sabah ankaraya gidiyorum.salı akşama dopru gelicem. o zamana kadar bakamayacağım..sabo halleder herhalde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yaa kadıkoy de yapmayalım caddebostan ıyıdı :( kadıkoy e gelemem ordan donus felan cok kasar terlı terlı neyse yıne de bakıcam...[signature][hline]Narcatas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nerde oturuosun ki?2 adımda caddebostana giden minibüse binersin istiosan=p[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Dönüşü dert edıyorm ben sımdı ordan kalk mınıbus o terle ust baş ztn berbat olucak bahane uyduruom ev bıraz uzak kalıyo bende yurumek te ıstemıom gelebılırsem bende sewınıcem (o nasıl oluyo bılmıom)[signature][hline]Narcatas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 beyler 4'te falan hala acaip güneş oluyo. şu işi 5-5 buçuk gibi yapsak nası olur ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi basket oynamaya iki gun kaldı hala bi karara varamadık galba?? 4 dedik ama 4e karsı cıkanlar flan var son kararı verecek bi insan secelim bnce... gilean mı olsn?[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar