sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 oyuna girdim ama acikcasi bir sey anlamadim biraz yardim edebilecek varsa sufer olur gercekten.Msn adresim [email protected] bekliyorum.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eger bu aksam bana pm atarsan yardimci olurum lady warcryer[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya bu oyunun amaci ne bi yer var 5-6 tane adam baskada bir sey goremedim acikcasi.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
angelus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Gruplar kurup questler yapacaksın,tüm haritayı açacaksın oyunun hikayesini takip ederek.PvP arenalar var belli şehirlerde,bu arenalarda PvP'de yapabilirsin.
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu oyunun bunlara benzerligi ne bana bi soylesene hoca ? Daoc,L2,Swg,Coh,WoW bunlarla bi alakasi varmi sence ?[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: angelus, 29 Haziran 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Gruplar kurup questler yapacaksın,tüm haritayı açacaksın oyunun hikayesini takip ederek.PvP arenalar var belli şehirlerde,bu arenalarda PvP'de yapabilirsin. uo wow coh gw alayı aynı :) ...kısacası amacı ömrünü yemek[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Öne çıkan mesajlar