sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 oyuna girdim ama acikcasi bir sey anlamadim biraz yardim edebilecek varsa sufer olur gercekten.Msn adresim [email protected] bekliyorum.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eger bu aksam bana pm atarsan yardimci olurum lady warcryer[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya bu oyunun amaci ne bi yer var 5-6 tane adam baskada bir sey goremedim acikcasi.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Gruplar kurup questler yapacaksın,tüm haritayı açacaksın oyunun hikayesini takip ederek.PvP arenalar var belli şehirlerde,bu arenalarda PvP'de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu oyunun bunlara benzerligi ne bana bi soylesene hoca ? Daoc,L2,Swg,Coh,WoW bunlarla bi alakasi varmi sence ?[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: angelus, 29 Haziran 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Gruplar kurup questler yapacaksın,tüm haritayı açacaksın oyunun hikayesini takip ederek.PvP arenalar var belli şehirlerde,bu arenalarda PvP'de yapabilirsin. uo wow coh gw alayı aynı :) ...kısacası amacı ömrünü yemek[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar