Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 windows xp de default $ekilde böyle olan bilgisayarım bölümü ben her ne yaptıysam böyle oldu ve bır turlu 1. ss tekı halıne gerı getıremedım.görünüm fln cok kurcaladım ama olmadı :( daha önceden de olmu$tuda $ans eseri düzelmi$tim ama $imdi $ans ta yok peh.[signature][hline]Pyrodêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmm styleXP fln mı kurdun? eğer öyleyse yine styleXP kullanarak eski haline getir. Denetim Masası'ndan biraz zor : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 1. ss ı ark.a aldırdım,style xp cok uzun suredır varda bu bnm dedıgım olay yenı oldu daha.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tamam bende diyorum ki style xp'yi aç yine default ayarlarına getirmeye çalış. styleXP hoş atraksiyonlar getiriyor masa üstüne ama biraz salak bi uygulama :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 pyro demeye çalışıoki(galiba)sabit disk leri cd romları fln ayrılmış şeklini istio bilgisayarın onun ki hepsi karışık durumda onu soruo herhal[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sanmıyorum ama eğer sorun oysa bilgisyarımda sağ tık-simgeleri düzenle-grup olarak gööster[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben görünüm de grupla yapıyordumda ad a gore sıralandıgı ıcın olmuyormu$ hallettım $ımdı saolun =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar