forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sadece vizeden sonraya çalışmam neticesinde sorulan 4 sorudan 2 sini yapabildim, onlarda da eksikler çıktı geçmeye yetmedi. tabi ki esas neden çalışmak istememem, derse az çalışıp kalmam. şimdi yaz okulu sabit olan tatile denk geliyor ve alınmassa illaki çakışcağı söyleniyo normal ders yılında başka derslerle, tabi çakışmama ihtimalide var. şöyle düşündümde bir senede heyacanla beklediğim en iyi şey tatil, yaz okulana gitmemeyi düşünüyorum bu yüzden. tatilde bir ihtimal ertenebilinir ama bu seferde denizden sonra gitmek istediğim köy tatiline tecavüz etmiş olcam. bu sene ertelesem bu dersi şansım yaver gitmesse ilerki senelerde, daha da kötü sonuçlar da ortaya çıkabilir tatili bu kadar istememdeki neden de; şu bilg. uzaklaşmak, rahatlamak, belki 1 sene fazla okurum 2 ders için, ama ginede vazgeçmek istemem. paylaşıp rahatlamak istedim, okuyup faydalı yorumlarda bulunursanız da bonus olur benim için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 böhühü :( hayatın gerçekleri çok acı be, bu sene olmassa seneye karşıma çıkcak, anlaşılan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hani derler ya ya seve seve yada başka türlü, büyük konuşmuşum, yaladım tükürdüğümü, başladım yaz okuluna tatil hayallerini; güneşin tepemizde olduğu, göl manzaralı kampüsümüzde düşünüyorum artık öte yandan bir güne aynı dersten 8 ders saati koyan zihniyete anlam veremiyorum; tamam para kazansın sevgili hocalarımız ama abartmayın 8 saat aynı ders mi görülür. daha sonra öğrendim ki yaz günü ebeleri bizden kat kat daha fazla rahatsız olan hocalarımız bize ve kendilerine kıyak geçip, öğleden sonraki 4 saati işlemiyomuş, gocunmuyorum helal olsunlara, sonuna kadar arkalarındayım. selam ve hürmet ederim burdan. olayın sosyal boyutuna bakarsak; işi çıkan hocamızın öğlendeki derse gelirim yalanına istinaden, saatlerce internet kullanım merkezinde ve okulun bilimum mekanlarında kalarak yaşadığım tecrübeler; bütün yarıyılda göremediğim kadar güzel hatunları, tek bir günde görme şansına eriştim, hepside taş gibi. bu sayede algıda seçicilik olayına girişmeme de gerek kalmadı. biri görüş mesafesinden çıktı diye üzülmüyorum çünkü her taraftan başka güzeller çıkıyor burdan yala çıkarak aptal kızların güzel olduğu genellemesine ulaşabilirim. aynı zamanda kendiminde derslerime adam gibi çalışmayıp (sadece vizeden sonrası) yaz okulana kaldığı gerçeğini kabul edip angut olduğum özeleştirisini yapmaktan kaçınmıyorum. ( adam gibi çalışmayıp yaz okuluna kalmak aptallıktır, hiç çalışmayıp kalmak bir tercih meseledir) öte yandan internet kullanım merkezinde hatun kaldırma olaylarına girmeyi düşünüyorum; nitekim internetle tek alakası transkriptlerini görüntülemek ve daha bilimun web aktiviteleri olan kızlarımızın her türlü ihtiyacını üstün bilgisayar bilgisiyara bilgim sayesinde karşılayabiliyorum ama ne yazık ki msn kullanıyormusunuz diye sorduğumda o ne karşılığını almak insana koyuyor. daha sonra şu konunun sonlarında bahsettiğim fakültemizin en güzel kızının (güzellik göreceli bir kavramdır) daha önceden ibnelik olsun diye keylogger kurduğum(evet şerefsizim) bilgisayara oturduğunu farkediyorum. o an sanki dünyalar benim oluyor; bi bakıyorum mail adresine giriyor, sevindirik oluyorum, istediğim sanal abazanlık fırsatına kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi. ne yazık ki hayvani bakışlarıma rahatsız etmeye çalıştığım kızın, yanında duran lavuğun, sevgilisi olduğu farkediyorum. burdan kendisine selam edip bu ilişikinin yürümeceğini bildirmek isterim. daha sonra makina değiştirip, logları topluyorum, dikkat çekmemek için evde bakarım diyorum; ve bir kez daha hava mı alıyorum, az önce yürümez dediğim ilişikinin gördüğüm yüzlerce mailin ardından sadece başarısız bir tahmin olduğunu anlıyorum. bilg. mühendisliğinde okuduğunu öğrenip biraz daha dumur olup iyice hüzne boğuluyorum. daha sonra zorla güzellik olmayacağını farkedip logları imha ediyorum. bende derin yaralar bırakan bu olayın ardından; ağlarıma başka bir güzelin takılmasını beklemek üzere kurduğum hayallerle moral depolamaya çalışıyorum (bkz: abazanlaşıyorum muntazaman) asosyallik denemeleri vol.1[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tatili matili salla dersleri kurtar :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hay yaa bende başladım bugün yaz okuluna 6 hafta sürecek bir işkence offlaya pofflaya böğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 7 hafta yazokulum var ve şu an içinde bulunduğum hafta tek tatilim, gel gör ki "yazokulum başlasın da kafam dağılsın" diyecek durumdayım şu anda...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yaz okulunu da tatmış olduk ...gelecek nesıllere tavsiyemizyaz okuluna sakın kalmayın .... bu sıcakta hiç çekilmıyor walllahi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tatil derim .[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Derslerine bak bence..Simdi tatile cıkacaksın, bütün yaz aklında olacak dersler, ne yapacağım diye durmadan düşüneceksin..Tatilin zehir olacak! Yaz okuluna gitmesen gelecek yılın dersleriyle çakışacak! Sıkışacaksın yok yere.. Zaten yaz okulundan güzel bi şekilden geçersin merak etme..Bir daha tövbe edersin zaten, kalmazsın yazokuluna..:)[signature][hline][ quote ]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kabullendim zaten, sadece bir içimi dökeyim dedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: ehuehueü yaz okulu iyidir tatil dediğin 2 hafta yeter ben bu sene 6 hafta yaz okulu 5 hafta staj 0 tatil yapcam enfess yaz okulu o kadar da kötü diildir yavs.. bi sürü kız.. bi sürü parti :) sadece okul kısmına bakmicaksın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bunalıma giricem yaz okulu demeyin.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 TatiL . . . . .TAtil L l l . . Yaz OKULU OKULU YAZ OK YAZ ULU AZ YULU OK[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tatile yine gidebilirsin yaz okulundan sonra ağustos sonu eylül başı çeşme-bodrum tarafları çok güsel oluyo,o aşırı kalabalık dağılıyo havada serinliyo,tanıdığın bi oteli var ayarliyim istersen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eheh . Adamin bogazina ot tikiyorsun.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tatil mi oda ne? tatil-(yaz okulu+40 işgünü staj)=0 denkleminde görüldüğü gibi bu yaz tatil yapamayacağım. çıkıp tatil tatil diye çığırtmayın adamın asabanı bozmayın :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben naapam ben??? repeat olmusudum zaten.. bari yaz okulu na gidiyim de bi iki dersten geçiim seneye rahat ederim diodummm...veeee yaz okulunda geçsemde seneye almak zorunda olduumu örendim.. mecburi tatil yaıcam .ama insan tatile gitmek zorunda oldugu için bu kadar üzülebilir mi?plan yapmadım bişi yapmadım .... kaldım ortada ç.k gibi. böhü böhü[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: sir, 23 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki: hiçbir güç beni yazın okula gönderemedi, gönderemeyecek!vasfi eldem dahil. kışın çalışmamışım, yazın mı konsantre olucam derse?üstelik iki kat hızlı işlencek böyle sıcakta terliceksin, herkes bodrumda, ayvalıkta, deniz kenarındayken sen böyle derslere girceksin uff işkence gibi. seneye bu lafları yutacağıma da emin olabilirsin :) ayni mantik ile gitmedim yaz okuluna repeat durumdayim haftada 12 saat dersim vardi birdahaki donem 30 olucak mutluyum huzurluyum. 30 saat i iyi degerlendirip bi high honor kategorisine girip babamdan alicagim okul parasi ile yapicagim tatilin hayallerini kurarak geciriyorum bu yazi. Bu hayallerden arta kalan zamanlarda spora ve havuza geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Oh hem 4 dersimi vericem hem ganom yükselicek hemde babalar gibi tatil yapıcam agustos 8 inden itibaren ohh miss =)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tatiiil tatiiiil.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Benim gibi tatil yapamayacak yaz okulu ve staj kurbanlarını gördükçe rahatlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 antepte yz okulu yapacam dagilin ulennnn...:)iki ders bıraktım alacam..seneyede iki staj yapmayı düşünüorum..da psikopat zor olan okulmda senye hayvan gibi çalışıp yaza ders kalmaması gerekio..bence babamın diliyle no possible..:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar