Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Merhaba arkadaşlar FATAL : Failed at client connection to 'acaip bi ip'(?) herhangi bir kişi servera bağlanmaya çalıştığında bu sorun veriyor ama kişi servera bağlanıyor ve hiç sorunsuz işlemine dewam edebiliyor ve sistemler çalışıyor ama consol baştan aşağıya bu hata ile doluyor Sphere.ini yi gözden geçirdim son zamanlarda eklenen scpleri gözden geçirdim ama sonuç alamadım sizce neden kaynaklanabilir ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 girebiliyorsa sorun yok ozaman için rahat olsun sphere hata verir.[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abi dalgamı geçiosun konsolun resmini yollarsam senin ordan için rahat etmez doluo taşıo konsole aşağıya doru pc kasio consolu seyrederken ya sence sorun yok mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Iniden diildir o ama bende bilmiorum insan gormeden anlayamaz buraya hatalari koysana[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abi sorunu yazdım biri girince servera Consolda sürekli durmadan binlerce Fatal errroe çıkıo ilk mesajda yazdığım hata işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Iniden ip kismina bak ozaman oda diilse bilmiorum insallah bilen vardir cunku ilk defa bo1lew bir sorun la karsilastim[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İp de sorun yok 127.0.0.1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Abi bu sorunu çözmemiz gerek yardım edin bana![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 console'un bir ss'ini alıp göndersen nasıl olur görelim bizde.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet tam olarak yazılanları yaz yada resim çek.[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tam olarak yazan oydu neyse o sorunu hallettim ben şimdi bi sorun daha war dışarıdan birisi bağlanmak istio ben onun bağlantısını consolede görüyorum ama o Connecting... de takılıyor firewall flm kapalı zaten acık olsa bağlantısını göremem ama kendim 127.0.0.1 de rahatlıkla girebiliyorum eger logine internetteki ipmi yazıp girersem verdiği sorun 01:58:108:Client connected [Total:1] ('85.98.36.167' 1/1) 01:58:108:Login 'Elodea' 01:58:ERROR:Elodea (108):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4 oluyor bu arada R402 kullanıyorum [Bu mesaj Wasabi tarafından 30 Haziran 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar